Bolzano – Znojmo 9:0 (kon.)
konec
HC Bolzano
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 18.10.2019, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    9:0. Orli ztrácejí puk ve svém pásmu, kde si ho bere Schweitzer a přihrává IVANU DELUCAVOVI. Ten střelou z mezikruží překonává Groha nad vyrážečku. Asistence: Viktor Schweitzer, Anton Bernard.
     
    44:23
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    8:0. ANTHONY BARDARO předvedl šikovné ruce. V individuální akci si převzal puk u mantinelu, najel si mezi kruhy kde naznačil střelu a před brankářem Grohem kličkou posílá puk za jeho záda. Asistence: Anton Bernard, Daniel Frank.
     
    35:12
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    7:0. Hráči Znojma úplně zapomněli na osamoceného ANTONA BERNARDEHO, který měl nepochopitelně moc prostoru a času na zakončení. Rychlou bekhendovou kličkou dává další branku za záda Groha. Asistence: Brett Flemming, Luca Frigo.
     
    34:49
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to 6:0. Přes celé kluziště dostal od Flemminga výbornou přihrávku SEBASTIEN SYLVESTRE, který ujel hráči Znojma a rychlou kličkou do pravé strany překonává Groha. Asistence: Brett Flemming.
     
    34:05
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Tohle už nevypadá vůbec dobře. Na levý kruh dostal přihrávku osamocený SEBASTIEN SYLVESTRE a ten vymetl pravý roh Grohovi branky. Asistence: Timothy Daly, Domenico Alberga.
     
    29:41
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to již o čtyři branky. Bolzano se dostalo do přečíslení a následného úniku, střelu Spinozziho dokázal Lassila vyrazit, ale na následnou dorážku IVANA DELUCIHO byl už krátký. Asistence: Kevin Spinozzi, Viktor Schweitzer.
     
    16:51
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to 3:0. Frank nahodil puk před brankáře, ale těsně před ním puk tečoval LUCA FRIGO a nedává Lassilovi šanci puk chytit. Asistence: Dennis Frank, Anton Bernard.
     
    16:24
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Těsně po vypršení trestu Nováka se do samostatné akce pustil SEBASTIEN SYLVESTRE, obešel jednoho obránce, stahovačkou si dal puk na čepel a zvyšuje na 2:0. Asistence: Dennis Robertson, Anthony Bardaro.
     
    11:43
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je tu první branka utkání. Za brankou vybojoval puk Isam, který přihrál na modrou BRETTOVI FLEMMINGOVI, ten prostřelil všechny hráče a brankáře Lassilu. Lassila měl zakrytý výhled a tak střelu neviděl. Asistence: Marco Isam, Anton Bernard.

    Jaroslav Hejlek

    Branky a nahrávky: 12. Flemming (Isam, Bernard), 17. Sylvestre (Robertson, Bardaro.), 17. Frigo (Frank, Bernard), 30. Deluca (Spinozzi, Schweitzer), 35. Sylvestre (Daly, Alberga), 35. Sylvestre (Flemming), 36. Bernard (Flemming, Frigo), 45. Bardaro (Bernard, Frank), 55. Deluca (Schweitzer, Bernard)


    HC Bolzano: Irving (Peiti) – Robertson, Daly, Spinozzi, Marchetti, Glira, Flemming – Hargrove, Arniel, Giliati – Frigo, Bernard, Insam – Frank, Sylvestre, Bardado – Deluca, Alberga, Schweitzer
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Oščádal, Jonáš – Luciani, Matuš, Svoboda – Novák, McRae, Berisha – Bowles, Bartoš, Beránek – Gago, Češík, Mrázek

    Rozhodčí: Berkneker, Stolc – Pardatscher, Rezek

    Diváci: 2470
    ocianews.com