Bolzano – Znojmo 9:0 (kon.)
konec
HC Bolzano
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 18.10.2019, 19:45 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    54:25
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    9:0. Orli ztrácejí puk ve svém pásmu, kde si ho bere Schweitzer a přihrává IVANU DELUCAVOVI. Ten střelou z mezikruží překonává Groha nad vyrážečku. Asistence: Viktor Schweitzer, Anton Bernard.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Dennis Robertson – 2 min., držení hole).
     
    44:23
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    8:0. ANTHONY BARDARO předvedl šikovné ruce. V individuální akci si převzal puk u mantinelu, najel si mezi kruhy kde naznačil střelu a před brankářem Grohem kličkou posílá puk za jeho záda. Asistence: Anton Bernard, Daniel Frank.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    35:12
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    7:0. Hráči Znojma úplně zapomněli na osamoceného ANTONA BERNARDEHO, který měl nepochopitelně moc prostoru a času na zakončení. Rychlou bekhendovou kličkou dává další branku za záda Groha. Asistence: Brett Flemming, Luca Frigo.
     
    34:49
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to 6:0. Přes celé kluziště dostal od Flemminga výbornou přihrávku SEBASTIEN SYLVESTRE, který ujel hráči Znojma a rychlou kličkou do pravé strany překonává Groha. Asistence: Brett Flemming.
     
    34:32
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Colton Hargrove – 2 min., podrážení).
     
    34:27
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kevin Tansey – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:05
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Tohle už nevypadá vůbec dobře. Na levý kruh dostal přihrávku osamocený SEBASTIEN SYLVESTRE a ten vymetl pravý roh Grohovi branky. Asistence: Timothy Daly, Domenico Alberga.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Jakub Stehlík – 2 min., hákování).
     
    29:41
    Střídání v týmu Orli Znojmo: ze hřiště odchází Teemu Lassila, přichází Dominik Groh.
     
    29:41
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to již o čtyři branky. Bolzano se dostalo do přečíslení a následného úniku, střelu Spinozziho dokázal Lassila vyrazit, ale na následnou dorážku IVANA DELUCIHO byl už krátký. Asistence: Kevin Spinozzi, Viktor Schweitzer.
     
    27:55
    Další přečíslení dva na jednoho! Tentokrát na straně domácích, Bardado to vzal na sebe, ale trefuje pouze hrudník Lassily.
     
    26:20
    Znojmo se dostalo do přečíslení dva na jednoho, to ale nebylo ideálně vyřešeno a tak z útočné akce nic nebylo. Ihned z rychlého protiútoku Bolzanu trefuje spojnici Lassilovi branky.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    17:53
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Stefano Giliati – 2 min., podrážení).
     
    16:51
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je to 3:0. Frank nahodil puk před brankáře, ale těsně před ním puk tečoval LUCA FRIGO a nedává Lassilovi šanci puk chytit. Asistence: Dennis Frank, Anton Bernard.
     
    16:24
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Těsně po vypršení trestu Nováka se do samostatné akce pustil SEBASTIEN SYLVESTRE, obešel jednoho obránce, stahovačkou si dal puk na čepel a zvyšuje na 2:0. Asistence: Dennis Robertson, Anthony Bardaro.
     
    14:18
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Patrik Novák – 2 min., hákování).
     
    11:43
    Bolzano právě vstřelilo branku!

    Je tu první branka utkání. Za brankou vybojoval puk Isam, který přihrál na modrou BRETTOVI FLEMMINGOVI, ten prostřelil všechny hráče a brankáře Lassilu. Lassila měl zakrytý výhled a tak střelu neviděl. Asistence: Marco Isam, Anton Bernard.
     
    08:23
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Michal Gago – 2 min., podrážení).
     
    05:00
    Velká šance Znojma ve vlastním oslabení! Luciani obral na modré čáře domácího hráče a ujížděl sám na Irvinga, nic nevymýšlel a z úrovně kruhů napřáhl ke golfáku, ten ale mířil pouze Irvinga.
     
    03:32
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Ondřej Mikliš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Jaroslav Hejlek

    Branky a nahrávky: 12. Flemming (Isam, Bernard), 17. Sylvestre (Robertson, Bardaro.), 17. Frigo (Frank, Bernard), 30. Deluca (Spinozzi, Schweitzer), 35. Sylvestre (Daly, Alberga), 35. Sylvestre (Flemming), 36. Bernard (Flemming, Frigo), 45. Bardaro (Bernard, Frank), 55. Deluca (Schweitzer, Bernard)


    HC Bolzano: Irving (Peiti) – Robertson, Daly, Spinozzi, Marchetti, Glira, Flemming – Hargrove, Arniel, Giliati – Frigo, Bernard, Insam – Frank, Sylvestre, Bardado – Deluca, Alberga, Schweitzer
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Oščádal, Jonáš – Luciani, Matuš, Svoboda – Novák, McRae, Berisha – Bowles, Bartoš, Beránek – Gago, Češík, Mrázek

    Rozhodčí: Berkneker, Stolc – Pardatscher, Rezek

    Diváci: 2470
    ocianews.com