Kometa Brno – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:5 (2:2, 3:2, 3:1)
HC Kometa Brno
Sobota 19.10.2019, 12:00 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL • 12. kolo
Partner:
     
    58:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme hotovo! Z rohu kluziště a z velkého úhlu dokázal prostřelit Kubíka FILIP INDRST. Asistence: Michal Matiaško a Pavel Matěj.
     
    50:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje! Ocelářům se také příliš nepovedl přechod přes středním pásmo. Kotouče se zmocnil Adam Stránský, který jej ještě předložil PETRU ŽÁKOVI, který střelou na vzdálenější tyč překonal Suchánka již podruhé v tomto zápase. Asistence: Adam Stránský.
     
    46:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa se po delším tlaku v útočné třetině neprosadila a Třinec ji za to náležitě trestá. Havránek skvěle ukázal své dokonalé čtení hry. Nejdříve se mu podařilo obehrát jednoho z obránců Komety v rohu kluziště, ze kterého se následně natlačil před branku a perfektní zadovkou našel PAVLA MATĚJE, který už pouze trefil odkrytou klec. Asistence: Marek Havránek.
     
    43:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři trestají a odskakují do dvoubrankového vedení! Chybnou rozehrávku Komety potrestal střelou mezi betony ŠIMON JENÁČEK. Bez asistence.
     
    38:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak toto si Kubík za rámeček rozhodně nedá. Od modré čáry nahodil kotouč na Kubíka MATOUŠ ČMIEL, který kotouč trefil tak dobře, že těsně před brněnským brankářem poskočil, dostal se do tzv. teploměru (oblast mezi rukou a tělem brankáře) a propadl Kubíkovi až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    35:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa srovnává stav utkání! Střelecké hody pokračují a máme tady už osmou branku zápasu. Tentokrát se do zakončení dostal PETR ŽÁK, který se dostal přes dva bránící hráče Třince až přímo před Suchánka a svou střelou k pravé tyči vyrovnává. Asistence: Adam Studený a Dominik Furch.
     
    30:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláře vyrovnávací branka nijak nesrazila a jdou opět do vedení! Indrst svou diagonálou našel před brankou zcela volného MARKA HAVRÁNKA, kterému už nedělalo žádnou problém trefit odkrytou klec. Asistence: Filip Indrst a Pavel Matěj.
     
    27:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Kometa opět srovnává s Oceláři krok a využívá přesilovou hru! Od modré pálil Vašíček, jeho střelu Suchánek viděl a vyrazil svým levým betonem, ale na následnou dorážku JAKUBA MALÉHO z mezikruží už nestačil zareagovat. Asistence: Dominik Vašíček a Daniel Kowalczyk.
     
    21:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují z protiútoku a jdou opět do vedení! Puk se od Mastiče dostal až k MATOUŠI ČMIELOVI, který kotouč těčí usměrnil do branky. Asistence: Maxim Mastič a Michal Ramik.
     
    19:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    5 sekund před koncem třetiny a máme srovnáno! ŠIMON JENÁČEK využil zmatku v obranném pásmu Komety a z mezikruží se po dobré kličce prosazuje střelou k levé tyči. Asistence: Pavel Matěj.
     
    14:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí zápas! Kometa je za svoji aktivitu v útočném pásmu odměněna brankou. Kunc našel v mezikruží JAKUBA MALÉHO, jehož první střelu Suchánek vyrazil svým betonem, avšak pouze před sebe a na následnou dorážku už neměl nárok. Asistence: Michal Kunc a Dominik Vašíček.
     
    10:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává stav utkání! Za vyrovnání může nejúdernější pětka Brna. Kotouč se přes Kowalczykovu hůl dostal až k MICHALU KUNCOVI, který byl před brankářem Suchánkem zcela sám a pohotově zavěsil pod horní tyč. Asistence: Daniel Kowalczyk a Dominik Vašíček.
     
    06:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou přeci jen do vedení! Přesilovku sice nevyužili, avšak to je vůbec nemusí mrzet. Po pasu od Matiaška se dokázal z pravé strany kluziště prosadit MAREK HAVRÁNEK. Asistence: Michal Matiaško.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 7. Havránek (Matiaško), 20. Jenáček (Matěj), 22. Čmiel (Mastič, Ramik), 31. Havránek (Indrst, Matěj), 39. Čmiel, 44. Jenáček, 47. Matěj (Havránek), 59. Indrst (Matiaško, Matěj) – 11. Kunc (Kowalczyk, Vašíček), 15. Malý (Kunc, Vašíček), 28. Malý (Vašíček, Kowalczyk), 36. Žák (Studený, Furch), 51. Žák (Stránský)


    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švančara) – Jenáček, Vacula, Cienciala, Šulák(C), Mituchovič– Havránek, Indrst, Pastor, Mikler, Mastič, Lipianský, Čmiel, Matiaško, Plandor, Matěj(A), Stebel, Ramik, Králík.
    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Sedláček, Studený (A), Kowalczyk (C) – Žák, Indrák, Bartes, Svoboda, Dufek, Stránský, Malý, Martiška, D. Vašíček, Kunc (A)

    Rozhodčí: Kubičík – Bartek, Hranoš
    bahis siteleri