Nová Paka – Řisuty 2:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Děčín 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Šumperk 1:4 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 2:0 (kon.)
Kolín – Příbram 4:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Trutnov 8:6 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 2:8 (kon.)
Písek – Klatovy 2:3 (kon.) | David Servis – China Golden Dragon 13:1 (kon.) | Tábor – Kobra 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 19.10.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Východ • 11. kolo
Partner:
     
    Z Kotliny je to ode mne vše. S konstatováním, že bruslaři přenocují na druhém místě, se s Vámi loučím. Hezký večer přeje Richard Wagner. (19:11:42)
     
    Ačkoliv se na konci duelu radují z výhry 4:1 domácí hráči, je nutno říci, že hlavně zásluhou brankáře Martina Holíka, který podržel svůj celek v několika situacích. Havlíčkův Brod se hodně zapotil na startu třetí části, kdy se trefil Martiník. Brzy však kontroval Plachý a vítěznou pojistku trefil Třetina.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Domácí hráči kombinují s pukem před vlastní klecí a směřují k tříbodovému vítězství.
     
    59:29
    Bruslaři se dokázali ubránit a dokonce i vyvezli kotouč ven z pásma. Před prázdnou brankou byl touš zašlápnut a Slovák se tak musí vrátit do klece.
     
    58:28
    Hosté jsou v šesti! Josef Daněk pak zblízka trefil jen beton klečícího Martina Holíka, který teď měl i štěstí.
     
    57:55
    Domácí hokejisté se hnali dopředu, avšak jejich šance nevyšla dle představ, Následně se snažili o útok i hosté, ale nepřešli přes modrou čáru.
     
    56:58
    Jakub Ďurkáč jel sám na Martina Holíka, který vyjel ven z branky a skokem hladového lva vypíchl svou holí puk! Další neuvěřitelný zákrok hodonínského rodáka v dresu havlíčkobrodského celku!
     
    55:58
    Tomáš Vávra vystřelil z osy kluziště a Martin Holík vytáhl ve stoje další zachraňující zákrok, kterým odrazil touš na mantinel.
     
    54:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ačkoliv bruslaři vedou již o tři branky, musíme uznat, že k hostům je tento ortel více než krutý. Bobři měli rozhodně dostatek šancí na to, aby v tomto zápase minimálně remizovali. Nyní se jim vymstilo nedůsledné bránění modré čáry. Roman Mikeš protáhl útok přes zmíněnou linii a našel MIROSLAVA TŘETINU. Domácí kapitán si zpracoval na levém kruhu kotouč, sjel si blíže k brance a překonal bezmocného Jiřího Slováka. Asistence: Roman Mikeš.
     
    54:07
    Fantastický Martin Holík! Tomáš Vávra dostal parádní přihrávku před prázdnou klec, ale domácí muž s maskou se sklouzl po ledě, v pádu zasáhl na poslední chvílí lapačkou a znovu podržel svůj tým!
     
    53:28
    Do šance se proklestili také hokejisté hostitelského celku, avšak Jiří Slovák si ránu z pravého kruhu pohlídal.
     
    53:02
    Bobři zkouší i nadále ostřelovat branku domácího celku, ale ne a ne se znovu prosadit. Havlíčkův Brod teď dobře brání své obranné pásmo.
     
    52:04
    Roman Mikeš se dostal do další šance, ale jeho zakončení si Jiří Slovák pohlídal a pokryl jej v lapačce.
     
    51:38
    Hosté se snaží dobývat domácí klec. Od modré vypálil Michal Žák, avšak maskovaný muž domácích nastavil této střele beton.
     
    50:37
    Petr Seidler se proháčkoval až před Martina Holíka, ale ten dokázal rychle secvaknout svoje betony a předvedl další výborný zákrok. Domácí gólman tak napravuje svou hrubku, kterou daroval Valmezu zatím jediný gól.
     
    Dnešní utkání sleduje 582 diváků.
     
    49:35
    I nadále se těleso hry soustředí ve středním pásmu, kde ani jeden z týmů nekraluje ani územím, ani výkonem.
     
    48:29
    Herní intermezzo ve středním pásmu nevyznělo ani na jednu, ani na druhou stranu. Oba dva celky nedokázaly pokořit modrou čáru.
     
    47:27
    Další souboj mladičkého brankáře domácích proti zkušenému útočníkovi hostů. Ondřej Martiník byl zcela sám před prázdnou brankou, ale proti zakončení hráče vyznávajícího mulletí účes, jinak přezdívaný jako "vpředu byznys vzadu párty", se parádně přesunul a schoval puk pod betony! Bravo!
     
    46:44
    Miroslav Třetina se dostal do zajímavé pozice, ale nedokázal přesně zakončit v tísni dvou beků. Následně ještě nahazoval na brankoviště Michal Kliment, ale nikdo jeho nabídky nevyslyšel.
     
    45:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se vrací do dvoubrankového vedení! Luxusně nyní vyřešil nabídnutý brejk TOMÁŠ PLACHÝ. Petr Kuchta jej vyslal přes modrou čáru a zkušený útočník jel následně sám na Jiřího Slováka. Toho si položil a pak jej parádně přehodil. Ukázkový smrtící kontr. Asistence: Petr Kuchta.
     
    45:40
    Jiří Běhal se vymotal z rohu pásma a zakončil na bližší tyč, ale maskovaný muž domácích utemoval prostor.
     
    44:57
    Hra se poněkud uklidnila a obě družstva se nedostávají do přílišného kontaktu s útočným pásmem.
     
    43:49
    Šance domácího celku vyzněla po špatné přihrávce přes modrou čáru do ztracena, hosté se následně osvobodili.
     
    42:54
    Oba celky se pokusily o útok, ale pokaždé se vyznamenaly obrany obou družstev, které dokázaly zastavit tyto ataky.
     
    41:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hostující celek hned v úvodu třetí periody snižuje na rozdíl jediného gólu. Brankář Martin Holík teď nemá příliš čisté svědomí. Zřejmě se kochal hřívou ONDŘEJE MARTINÍKA, která zavlála vzduchem při jeho brejku přes modrou čáru. Nepříliš razantní pokus cíle všech lovců mulletů propadl přes lapačku maskovaného muže domácích do sítě! Asistence: Jakub Ďurkáč a Jiří Weintritt ml.
     
    41:17
    Domácí jsou kompletní. Jejich útok ale nevyšel dle představ. Nepříliš razantní střelu pokryl ve své výstroji Jiří Slovák.
     
    40:35
    Bruslaři dohrávající oslabení vyhodili puk za Slováka, načež se proklestil do brejku Petr Dvořák, jehož rána skončila jen vedle Holíkovy klece.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina roztočí svá kola cca v 18.38.
     
    Havlíčkobrodský celek dokázal ve druhé části svůj náskok navýšit díky střele Davida Valy od modré čáry. Hosté jsou ale zatím vepředu jasně lepší, avšak nedaří se jim překonat domácího gólmana. Ten je zatím oporou.

    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Havl. Brod: 9 (15)
    V. Meziříčí: 10 (22)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Čahoun Jiří Běhal napřáhl na modré čáře, ale jeho dělová rána šla o dobrý metr nad branku.
     
    39:26
    Petr Dvořák zakončil z osy kluziště. Jeho pokus byl asi třikrát tečovaný a nakonec jen zaduněl o zasní mantinel.
     
    38:42
    Marcel Juráň (HBR) hákoval při útoku hostů a je na dvě minuty odeslán na rekreaci do kempu jménem trestná lavice.
     
    38:01
    Dvě střely od modré v podání bruslařů hned po buly. Jiří Slovák oba dva pokusy schoval ve své lapačce.
     
    37:51
    Neposedný puk na modré zhatil Bobrům šanci, domácí celek pak přešel do útoku a Jiří Slovák musel zasahovat po střele z kruhu.
     
    37:03
    Tomáš Andris převzal puk, ale podklouzl. Touše se pak chopil Tomáš Vávra, který při pokusu o zakončení zajel do rýhy v ledu a také skončil na ledě. Velká smůla na straně dobře hrajících hostů.
     
    36:15
    Matěj Krejčí, zvaný důvěrně jako moštorlákus či mežar, vystřelil znovu od modré čáry, ale Jiří Slovák si pohlídal jeho zakončení na bližší tyč a podržel kotouč ve výstroji.
     
    35:44
    Tomáš Plachý nejprve promáchl zajímavou nabídku a po propadnutí bruslařů šli hosté tři na jednoho, ale rozehrávku Michala Romančíka nikdo nevyslyšel a celý útok tak přišel vniveč.
     
    34:46
    Domácí předvedli rychlý brejk, Marcel Juráň zavixoval s pukem u mantinelu a nabízel ho na brankoviště, ale tam nikdo nedokázal touš tečovat.
     
    34:06
    Roman Mikeš vystřelil z levého kruhu. Do jeho zakončení stihl vložit hokejku couvající Michal Žák. Puk se nakonec ocitl v ochranné síti.
     
    33:34
    Zblízka zakončoval Jakub Pořický, který ale nepřekonal na bližší tyči klečícího Martina Holíka.
     
    32:57
    Matěj Krejčí vyslal střelu od modré čáry. Jiří Slovák ji vyrazil před sebe a bleskově pokryl kotouč lapačkou, aby na něj nedosáhl žádný z číhajících brodských ohařů.
     
    32:35
    Hra se poněkud uklidnila a vyrovnala, už to není bezděčné dobývání branky domácích hostujícími nájezdníky, ale v pásmu soupeře jsou častěji i bruslaři.
     
    31:39
    Hosté se dostali do šance, ale střelu z kruhu vykryl brankář Martin Holík vyrážečkou.
     
    30:37
    Jakub Kadlec vypíchl na modré čáře puk Jakubovi Ďurkáčovi, který se už už chystal vystřelit. Domácí se pak dostali i ke Slovákovi, ale nic nevymysleli.
     
    29:37
    Tomáš Semrád vypálil z vrcholu pravého kruhu. Vzduchem však zasvištěla lapačka Jiřího Slováka, která kotoučovu cestu do sítě zastavila.
     
    29:04
    Roman Mikeš dostal nahrávku do jízdy, puk mu sice trochu uskočil a sjel ho bek, ale i tak se dostal do zajímavé pozice. Z úhlu vypálil a puk se po odrazu od Slovákových betonů málem dostal do sítě. Včas však zasáhl jeden z obránců!
     
    28:37
    Jakub Kadlec se prosmýkl z rohu pásma ke střele, ta jen těsně minula zadní tyč Slovákovy svatyně.
     
    28:00
    Bruslaři v útoku, ale jejich přechod přes modrou čáru se nevyvedl. Odpískán je úmyslný ofsajd a vhazovat se bude před jejich brankářem.
     
    27:26
    Martin Holík zastavil střelu z kruhu svou hrudí. Po přerušení hry vyhrálo Valašské Meziříčí buly a střela Jiřího Weintritta šla dobře k tyči, ale maskovaný muž domácích se vytáhl s precizním zákrokem vyrážečkou.
     
    27:07
    Jan Vašenka kroužil po pravém křídle. V příhodný moment našel na osu sprintujícího Michala Žáka, kterému se ale puk svezl z čepele a tento tak nedokázal ideálně zakončit.
     
    26:43
    Další šance domácích skončila střelou z osy kluziště, kterou si pokryl v lapačce pozorný Jiří Slovák.
     
    26:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři sice nedokázali využít dvojnásobnou přesilovku, ale i tak se dostávají do dvougólového vedení! Na modré čáře napřáhl DAVID VALA a jeho dělovka zamířila přesně k zadní tyči Slovákovy branky! Asistence: Petr Kuchta.
     
    26:07
    Luboš Voříšek udělal dlouhý oblouk v útočném pásmu a vypálil. Jeho rána byla ale sražená do ochranné sítě.
     
    25:31
    Ofsajd domácího celku po vyhození Valašského Meziříčí. Bobři jsou kompletní, tahle přesilovka domácím vůbec nevyšla. Brankář Jiří Slovák toho moc předvést nemusel.
     
    24:57
    Ladislav Pospíchal vystřelil od modré čáry, ale jeho rána o milimetry minula horní tyč, hosté jsou již ve čtyřech.
     
    24:10
    Jakub Matušík dostával kotouč na hokejku před prázdnou klec, ale na poslední chvíli jej ubránil Petr Dvořák, který pak i vyhodil puk ven z pásma.
     
    23:38
    Hostům se povedlo vyhodit puk ven ze hřiště, ale bylo to se slyšitelným dotykem plexi, takže se bude jen vhazovat.
     
    23:30
    Jiří Weintritt (VAL) je vyloučen za podrážení a domácí budou mít přesilovku pět na tři!.
     
    23:21
    Miroslav Třetina dostal puk do jízdy, ale v tísni nedokázal trefit poloodkrytou klec! Obránce předvedl dobrý zákrok.
     
    23:04
    Hosté vyvezli kotouč a dokonce se jim povedlo i zakončit, brankář Holík raději podržel kotouč ve výstroji a přerušil hru.
     
    22:52
    Patrik Přidal v obrovské šanci nepřekonal Jiřího Slováka, následně je vyloučen za sekání Tomáš Andris (VAL).
     
    22:00
    Michal Romančík se proklestil do útočného pásma, z jeho práce vytěžil Čimon Kuchařík, ale zakončení zblízka vytáhl fantom v brodské kleci.
     
    21:17
    Tomáš Andris zaútočil po pravém křídle, ale jeho zakončení zastavil parádním semaforem brankář domácího celku!
     
    20:27
    Tomáš Holiš začal akci, po které dorážel jeden z hráčů do skoro prázdné branky, ale Martin Holík tygřím skokem svůj tým podržel!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetinu máme za sebou, bruslaři se dostali hned ve druhé minutě do vedení zásluhou Marcela Juráně. Od té doby byli jasně lepší hosté, kterým se ale prosadit nepovedlo.

    Střely na branku po 1. třetině:

    Havl. Brod: 6
    V. Meziříčí: 12
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Obrovská šance hostů, kteří asi z půl metru trefili bližší tyč!
     
    19:34
    Bruslaři se dokázali rychle osvobodit, při dalším nájezdu Bobrů do útočného pásma se pak domácím povedlo dostat puk mimo led.
     
    19:02
    Jan Vašenka se dostal přes levý kruh do šance, jeho pokus ale Holík vyrazil. Jakub Matušík (HBR) pak ale nešťastně poslal puk přes manťák a jde si na dvě minuty odfrknout.
     
    18:25
    Havlíčkův Brod se snažil o přechod do útočné třetiny, ale zahrál jen na icing. Od úvodního gólu se domácí k ničemu moc nedostali.
     
    17:37
    Domácí jsou kompletní a dokonce se jim povedlo i dostat puk ven z obranného pásma.
     
    17:09
    Tomáš Holiš se s ničím nemazal a bez okolků vypálil od modré, Martin Holík vyrazil kotouč vedle sebe a musel se hodně natahovat, aby si poradil i s dorážkou. Jeho beton ale puk zázračně zastavil!
     
    16:38
    Kombinace Valašského Meziříčí vyvrcholila střelou z levého kruhu, kterou si polaskal v lapačce Martin Holík.
     
    16:05
    Bruslařům se povedlo vyhodit, ale hosté jsou už zpět v pásmu.
     
    15:26
    Roman Mikeš (HBR) fauloval při kombinaci hostů a je potrestán. Dvě minuty jsou mu vyměřeny za hákování.
     
    15:14
    Michal Žák nahodil puk od modré čáry a kotouč se odrazil od zadního mantinelu k jednomu z hostujících hráčů, jenž zametl touš do výstroje Martina Holíka.
     
    14:33
    Agilní Petr Seidler vystřelil po přejetí modré čáry, jeho sražený pokus pak doskákal až k Martinu Holíkovi, který raději pokryl puk před dotírajícími hráči hostů.
     
    13:47
    Tvrdá střela od modré čáry v podání domácího družstva skončila jen na hrudi maskovaného muže hostů. Hra je následně přerušena.
     
    13:29
    Po dlouhé době v akci také domácí, Patrik Přidal vypálil z levého kruhu, ale na betony zkušeného Jiřího Slováka si nepřišel.
     
    12:59
    Tomáš Vávra se vykličkoval v rohu pásma, jeho přihrávku ale spoluhráč nezužitkoval a našel jen klín domácího gólmana.
     
    12:25
    Tomáš Andris jel zcela sám na Martina Holíka, ten ho dobře přečetl a meziříčský hráč v nouzi jen přestřelil. Hned po následující buly přišla další šance, na kterou si maskovaný muž domácích počíhal.
     
    11:55
    Jan Vašenka se prokličkoval ke střele z kruhu, kterou dokázal Martin Holík vyrazit koncem výstroje. Bobři se udrželi v tlaku a po parádní nahrávce skrze celé pásmo střílel Petr Seidler, ale domácí gólman se skvěle přesunul a zachytil touš hrudí!
     
    11:08
    Valašské Meziříčí převzalo iniciativu a domácí mají velké problémy s obranou. Daniel Paťava vystřelil z osy, ale na Holíkovu vyrážečku nevyzrál. Havlíčkobrodský muž s maskou si pak poradil i s pokusem od modré.
     
    10:12
    Střela od modré čáry byla tečovaná Ondřejem Martiníkem. Kotouč přeletěl lapačku natahujícího se Holíka stejně jako zadní tyč.
     
    09:18
    Michal Romančík si hrál s kotoučem v útočném pásmu, ale jeho kličky nakonec úspěch nepřinesli a domácí vyvážejí touš.
     
    08:12
    Tak teď se domácí defenziva řádně otřásla! Petr Seidler projel jako nůž máslem domácí obranou, povodil si dva hráče i brankáře Holíka. Toho dokázal prostřelit, ale kotouč se zastavil o vnitřek vzdálenější tyče! Bobři začínají kousat.
     
    07:11
    Šimon Kuchařík se po pár odrazech dostal do útočné třetiny. Posléze vystřelil a Martin Holík pokryl puk pod lapačkou, čímž donutil rozhodčího k hvizdu a přerušení hry.
     
    06:32
    Tomáš Andris se proklestil přes modrou čáru, kotouč zatáhl na kruh a zadovkou našel Jakuba Pořického, který ranou z první netrefil Holíkovu klec.
     
    05:24
    Střední pásmo stalo se pro obě mužstva zapovězeným územím, přes které se ne a ne dostat. Po technické chybě je nařízeno buly ve zmíněné zóně.
     
    04:24
    Bobrům nevyšel přechod přes modrou čáru. Situaci se snažili zachránit za brankou, ale domácí hráči si situaci pohlídali.
     
    03:58
    Jakub Ďurkáč vystřelil od modré, Martin Holík jeho pokus vykopl před sebe, kde se domácí defenziva postarala o zpacifikování dorážejících borců.
     
    03:21
    Marcel Juráň mířil za druhým gólem. Jeho střelu z mezikruží ale na poslední chvíli vytáhl vyrážečkou do ochranné sítě gólman hostů.
     
    02:24
    Miroslav Třetina se probil po zadním mantinelu a předal puk na modrou čáru. Tomáš Semrád hrozivě napřáhl, ale puk mu sklouzl z čepele, díky čemuž téměř netrefil puk.
     
    01:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tomu říkám parádní start v podání domácího celku! Druhá šance bruslařů je využita. Michal Kliment rozjel akci z obranného pásma, Jakub Matušík se uvolnil chytře u mantinelu a našel na brankovišti volného MARCELA JURÁNĚ, který zblízka zvedl kotouč nad rameno marně se přesouvajícího Jiřího Slováka! Asistence: Jakub Matušík a Michal Kliment.
     
    00:47
    Petr Seidler na druhé straně mířil po pravém křídle směrem k brance, zblízka vystřelil, ale Martin Holík utemoval prostor u své bližší tyče.
     
    00:23
    Roman Mikeš projel po pravém křídle a od mantinelu vyslal první střelu, která ale skončila na betonech Jiřího Slováka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ploše Kotliny se objevily i obě sestavy. Duel započne každým okamžikem.
     
    Na ledové ploše již krouží tři pruhovaní muži, každou chvílí tedy můžeme očekávat i příchod obou sestav.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Vala, Benák, Semrád, Krejčí, Kliment, Pospíchal – Přidal, Mikeš, Kuchta, Kadlec, Třetina (A), Voříšek, Matušík, Holenda, Juráň.
    Trenér: Richard Cachnín.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Sachr) – Weintritt, Baroš, Kamas, Holiš, Ďurkáč, Žák, Běhal – Dvořák (C), Vávra, Daněk (A), Andris, Seidler, Pořický, Kuchařík, Smrčka, Vašenka, Martiník (A), Romančík, Paťava.
    Trenér: Jiří Weintritt.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Petr Křivohlavý, Ondřej Bohuněk.
     
    Příjemný den přeji!

    Bezpochyby šlágr jedenáctého kola východní skupiny druhé ligy se chystá v Kotlině. Druhým bruslařům dýchají na záda Bobři z Valašského Meziříčí, kteří ztrácí na stříbrnou pozici jen jediný bod. Oba společně pak stíhají vedoucí Šumperk, který je odstupňován o další jeden bodík od hostitelského družstva.

    Havlíčkův Brod poprvé v tomto ročníku nebodoval až v sedmém kole, kdy vyšel naprázdno v Hodoníně. Nejvyššího výsledku se dočkali hokejisté z Vysočiny hned v prvním kole, když rozdrtili Nový Jičín 8:1. Za zmínku stojí i perfektní stíhací jízda v duelu s Draky, kteří vedli již 3:0, ale nakonec se museli spokojit s vítěznou remízou. Jinak jsou ale havlíčkobrodští honci puku ve svém prostředí stoprocentní. Navíc, ze všech týmů inkasovali doma nejméně branek (10).

    Valašské Meziříčí také nebodovalo jen jednou. Doma nezvládlo druhou třetinu vzájemného střetnutí se Šumperkem, který díky třem brankám dotáhl výsledek do úspěšného konce již po šedesáti minutách. Za tabulkově rozdílový výsledek můžeme vzít první vzájemný zápas s bruslaři, kteří na ledě Bobrů uspěli v nastaveném čase. Zajímavé je, že všech pět bodů ztratil Valmez doma. Na soupeřových kolbištích je zatím stoprocentní. Nejproduktivnější byli Bobři také v prvním kole, doma nadělili desítku žihadlům.

    Nejproduktivnějším hráčem hostujícího mužstva je Petr Dvořák, jehož osmnáct bodů je i nejvíce ze všech na východě působících mužstev. Jeho bilance osmi gólů a deseti nahrávek jej řadí i na dělené čelo jednotlivých disciplín. Třetí bodově nejlepší forvard v lize je opak Havlíčkobrodský Patrik Přidal (7+6).
    Společně se šumperským Drtilem je nejčastěji bodujícím bekem Tomáš Semrád. Defenzivní štít BK je zároveň nejlepším nahrávačem mezi zadáky. V brance sází hostitelé na mládí v podobě talentovaného Martina Holíka, zatímco u Bobrů hrají prim zkušenosti dlouholeté opory Jiřího Slováka.

    Kdo nakonec vzejde z této bitvy vítězně? To se dozvíte v tomto přenosu. Karty jsou ale rozdány jasně – vyhraje-li Brod, zůstane jako klíště přisátý na dračí smečce. Pokud by byli šťastnější hosté, mohli by se katapultovat na druhou příčku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Juráň (Matušík, Kliment), 27. Vala (Kuchta), 46. Plachý (Kuchta), 55. Třetina (Mikeš) – 42. Martiník (Ďurkáč, Weintritt)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Vala, Benák, Semrád, Krejčí, Kliment, Pospíchal – Přidal, Mikeš, Kuchta, Kadlec, Třetina (A), Voříšek, Matušík, Holenda, Juráň.
    Trenér: Richard Cachnín.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Sachr) – Weintritt, Baroš, Kamas, Holiš, Ďurkáč, Žák, Běhal – Dvořák (C), Vávra, Daněk (A), Andris, Seidler, Pořický, Kuchařík, Smrčka, Vašenka, Martiník (A), Romančík, Paťava.
    Trenér: Jiří Weintritt.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Petr Křivohlavý, Ondřej Bohuněk

    Diváci: 582
    bahis siteleri