K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 6:3 (kon.)
Třinec – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:6 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 20.10.2019, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:39 Tomáš RACHŮNEK - 4:1
     
    51:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dávid Gríger vyhrál souboj o puk za vítkovickou klecí a nabil do mezikruží TOMÁŠI RACHŮNKOVI, ten zkušeně poslal kotouč do levého horního rohu brány hostí. Asistence: Dávid Gríger.
    39:47 Vojtěch POLÁK - 3:1
     
    39:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na závěr druhé třetiny se prosadil poprvé v letošní sezóně VOJTĚCH POLÁK, ten obdržel přihrávku od Skuhravého do pravého kruhu a přesně trefil odkrytou bránu. Asistence: Václav Skuhravý, Dominik Graňák.
    19:14 Patrik ZDRÁHAL - 2:1
     
    19:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    "Nedáš, dostaneš." PATRIK ZDRÁHAL se zhostil puku po nevyužité šanci domácích a vyrazil na Novotného, zleva poslal puk přesně do pravého horního roku karlovarské klece a snížil na 1:2. Bez asistence.
    07:40 Dávid GRÍGER - 2:0
     
    07:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Napodruhé to již Rachůnkovi vyšlo, karlovarský forvard poslal puk na bránu z vrcholku levého kruhu, v předbrankovém prostoru nastřelený puk tečoval DÁVID GRÍGER do pravého horního rohu brány hostí. Asistence: Tomáš Rachůnek, Matěj Stříteský.
    00:53 Ondřej BERÁNEK - 1:0
     
    00:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je rychlý start! Vojtěch Polák dobruslil za modrou a získal puk, následně nabil ONDŘEJI BERÁNKOVI do pravého kruhu, odkud druhý jmenovaný poslal kotouč do sítě. Asistence: Vojtěch Polák.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 1. O. Beránek (V. Polák), 8. Gríger (T. Rachůnek, Stříteský), 40. V. Polák (Skuhravý, Graňák), 52. T. Rachůnek (Gríger) – 20. P. Zdráhal


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, Kubka – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Hlava, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Gregorc, D. Krenželok, Šidlík, Kvasnička, Výtisk (C), Trška – Schleiss, O. Roman, P. Zdráhal – Baláž, E. Němec, Mallet – Lakatoš, Š. Stránský (A), Kurovský – Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Hodek, Bejček – Malý, Pešek

    Diváci: 3487
    thejrc.org