Švédsko – Finsko 3:5 (kon.) | Česko – Švýcarsko 2:7 (kon.)
konec
Česko
2:7 (1:2, 0:2, 1:3)
Švýcarsko
Neděle 20.10.2019, 11:45 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (juniorky)
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (13:34:14)
     
    Celkové pořadí EFT 2019 v Praze:

    1. Finsko 6b
    2. Švédsko 6b
    3. Švýcarsko 3b
    4. Česko 3b
     
    Střely ve třetí části: 4 – 7
     
    Nejlepší hráčky:

    Švýcarsko – Gentiana Behluliová
    Česko – Mariana Býčková
     
    Je konec! Švýcarsko si nakonec připsalo naprosto jednoznačnou výhru, a to 7:2. Švýcarky se dokázaly prosazovat v celém zápase a ve třetí třetině přidaly ještě další tři góly. Češky se prosadily dohromady jen dvakrát a nemohly pomýšlet na vítězství. Kaňkou na zápase je zranění Fitziové, která se ani s týmem neúčastní vyhlášení nejlepších hráček a jen na lavičce smutně sedí. Snad bude brzy v pořádku!
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Diváci se přece jen ještě jedné branky dočkaly! Nela Havlínová vybojovala míček a od mantinelu našla volnou MARKÉTU PRONTEKEROVOU na středu hřiště, která ranou z první nedala Allmenové šanci. Asistence: Nela Havlínová.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:35
    Maroszová chtěla sklepnout dobrou přihrávku do strany, kam si nabíhala spoluhráčka. Její přihrávka byla ovšem moc dlouhá. Škoda, to byla dobrá možnost.
     
    58:02
    Češky sice drží míček na svých hokejkách, ale nemohou se s ním dostat ani ke střele.
     
    57:33
    Čeští fanoušci by si přáli alespoň ještě jednu branku, což vyjadřují svým fanděním. Česko má navíc k dipozici rozehrávku na útočné polovině.
     
    57:03
    Tady je rozhodnuto. Míček na svých hokejkách drží švýcarské hráčky, které vedou o šest gólů.
     
    56:20
    Michaela Kubečková si natáhla míček do střelecké pozice, ale proti ní stála soupeřka. Ta jí nakonec míček z hokejky i odpálila do rohu hřiště.
     
    55:41
    Česká reprezentace se navíc nemůže dostat do konečného tlaku. Švýcarská obrana bez problémů zachytává míčky, které drží.
     
    54:40
    Češkám zbývá jen něco málo přes pět minut na srovnání dnešního zápasu. To se však nejeví moc pravděpodobně, že by vstřelily šest branek, když dosud se jim podařilo využít jen jednu šanci.
     
    53:37
    Eliška Trojánková hledala nějakou spoluhráčku před brankou, ale její přihrávka byla zastavena. Přesto se Češky nadále drží na balónku.
     
    52:56
    Viděli jsme další pokus v podání české hráčky, ale ten neměl šanci na úspěch. Byl totiž sražen jednou z hokejek a skončil jen v rohu hřiště.
     
    52:16
    Lucie Želízková nyní zaskakovala na pozici obránkyně. Dostala hodně těžký pas na zpracování, ovšem Švýcarka si na českou kapitánku nepřišla.
     
    51:20
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Janglová, přichází Karasová.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Býčková (Želízková), 60. Prontekerová (Havlínová) – 11. Behluliová (Edizová), 15. Behluliová (Edizová), 34. Behluliová (Shmukiová), 40. Larssonová (Fitziová), 43. Gerberová (Smedsová), 48. Wicková (Fitziová), 52. Kochová (Weisová)


    Česko: Janglová (52. Karasová) – Lechnerová, Havlínová, Keprtová, Havlíčková, Houžvičková, Vachudová, Lenfeldová – Kubečková, Chudá, Maroszová, Želízková, Bačová, Býčková, Kovaříková, Řezáčová, Trojánková, Maděrová, Prontekerová.
    Švýcarsko: Allmenová (Tschudinová) – Smedsová, Weisová, Stettlerová, Bertiniová, Christenová, Kochová, Schumiková – Wielandová, Fitziová, Wicková, Wyssová, Kochová, Larssonová, Siegenthalerová, Edizová, Gerberová, Behluliová, Kradolferová.

    Rozhodčí: Mona Franzonová, Josefine Hedelindová
    ocianews.com