Švýcarsko – Finsko 6:10 (kon.) | Česko – Švédsko 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Švýcarsko
6:10 (2:5, 1:3, 3:2)
Finsko
Neděle 20.10.2019, 14:30 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:24:41)
     
    Střely ve třetí části: 14 – 10
     
    Nejlepší hráčky:

    Švýcarsko – Isabelle Gerigová
    Finsko – Sara Piispaová
     
    Je to tak! Švýcarsko sice vyhrálo poslední třetinu, ovšem jen o gól. Viděli jsme zde parádní ofenzivní podívanou, ve které padlo hned šestnáct branek. Finsko vyhrálo o čtyři góly a bere druhé místo na turnaji, zatímco Švýcarky končí poslední.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Sallströmová ještě zacílila na další branku svého celku, ale její dobrá rána trefila jen masku švýcarské gólmanky. Za tohoto stavu už se nejspíše dohraje.
     
    59:00
    Poslední minuta do konce zápasu!
     
    57:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem Suomi se prosazuje a střílí dnes už desátou branku! Parádní ofenzivní podívaná zde v UNYP Aréně. SARA PIISPAOVÁ sice hledala svým pasem spoluhráčku, jež by už byla u branky, ale její přihrávku si do sítě srazila švýcarská hráčka. Asistence: Mia Karjalainenová.
     
    57:39
    Navíc se drží s míčkem na útočné polovině. Přišla dobrá střela, ovšem ta těsně minula branku.
     
    57:14
    Švýcarsko to zkouší v šesti!
     
    56:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže po nádherné akce Švýcarek to je zase o tři góly! Švýcarsko nyní naprosto rozebralo obranu Finek. Finální přihrávka šla od Rüttimannové na MICHELLE WIKIOVOU, která před sebou měla prázdnou síť. Asistence: Corin Rüttimannová.
     
    55:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tady je navíc rozhodnuto! SARA PISPAAOVÁ totiž dostala skvělou přihrávku do brankoviště, kde jí stačilo nastavit hokejku a mohla se jít radovat se spoluhráčkami! Asistence: Milla Nordlundová.
     
    55:25
    Když se nyní dostaly s míčkem na útočnou polovinu, samy se o ní nepřesnou přihrávkou připravily. S jejich případným srovnáním to nevypadá dobře.
     
    54:44
    Nyní jsme konečně viděli střelu na straně Švýcarska, ovšem ta jen zaduněla o zadní mantinel. Švýcarkám začíná rychle ubíhat čas.
     
    54:19
    Švýcarkám se navíc nedaří dostat se do tlaku, aby mohly odvolat brankářku. Finsko zatím hraje na výbornou a nyní se dobře brání.
     
    53:35
    Finsko zase kombinuje a je něco málo přes šest minut od výhry! Ta by znamenala, že Finsko skončí druhé, zatímco Švýcarsko poslední.
     
    52:47
    Lampinenová je na hřišti!
     
    52:31
    Viděli jsme několik rychlých přihrávek za brankou Finska, když přišel pas na volnou Gerigovou. Parádním zákrokem se ale předvedla také Nieminenová!
     
    52:11
    K němu se postavila Meri-Helmi Hoynalaová. Ovšem neproměnila ho! Heiniová podržela svůj tým, když se dotkla míčku. Finka poté sice míček do sítě dostala, ale to už bylo pozdě!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Scheidiggerová, 17. Gerigová (Ruttimannová), 25. Fricková (Gerigová), 44. Gerigová (Ruttimannová), 49. Wikiová (Fricková), 57. Wikiová (Ruttimannová) – 3. Piispaová (Hamalainenová), 9. S. Nieminenová (Lampinenová), 10. O. Kauppiová (Saariová), 12. V. Kauppiová (O. Kauppiová), 14. Karjalainenová, 24. Saarikoskiová (Valleniusová), 29. Saariová (V. Kauppiová), 29. Piispaová (Nordlundová), 56. Piispaová (Nordlundová), 58. Piispaová (Karjalainenová)


    Švýcarsko: Heiniová (Schmidová) – Gredigová, Stellaová, Reinhardová, Martiová, Mischlerová, Fricková, Liechtiová – Gameprliová, Spichigerová, Scheidiggerová, Wikiová, Gerigová, Ruttimannová, Hintermannová, Cattaneová, Zwinggiová, Suterová, Rossierová.
    Finsko: K. Nieminenová (Siltanenová) – Manninenová, Karjalainenová, S. Nieminenová, Tornqvistová, Sallstromová, Valleniusová, Lampinenová – Piispaová, Hamalainenová, Hoynalaová, Homiová, Ahoová, Sundstromovu, O. Kauppiová, V. Kauppiová, Nordlundová, Saarikoskiová, Saariová.

    Rozhodčí: Martin Reichelt a Tomáš Kostínek
    bahis siteleri