Tisková konference k Sev.en Hockey Cupu (kon.)
konec
Tisková konference k Sev.en Hockey Cupu

Neděle 20.10.2019, 16:00 • ZS Ivana Hlinky • Tiskové konference
     
    To je dnes z mé strany vše, u nějakého jiného textového přenosu na shledanou. (16:26:53)
     
    Gabriela Sáričková Benešová (mluvčí skupiny Sev.en Energy):
    Po posledních dvou akvizicích zahrnuje portfolio naší skupiny nejen uhelné lomy u Litvínova a elektrárnu u Pardubic, ale také teplárny v Kladně a ve Zlíně. Rozhodli jsme se proto tohoto hokejového složení využít a vymysleli jsme turnaj, který podpoří mládež, český hokej i synergie mezi našimi energetickými provozy. Rozhodně nechceme zůstat jen u jednoho ročníku, ale plánujeme vytvořit tradiční akci na podporu mládežnického sportu.
     
    Václav Čížek (Pardubice):
    Všechny vás zdravím a chci vám poděkovat. Je mi velkou ctí. Chtěl bych tímto způsobem vyjádřit velký dík společnosti Sev.en Energy. Se společností máme nejlepší zkušeností, u nás je v roli jednoho z hlavních partnerů.
     
    Tomáš Jankovič (Zlín):
    Hokej v Čechách je hodně rozdílný, takže jsme rádi, že se s těmito týmy potkáme. Jedná se o prezentaci hokeje v našem kraji. Pro nás je tenhle turnaj dalším podpůrným bodem, abychom získali krajskou samosprávu, protože chceme pokračovat v tom, co načal svaz. Konfrontace s českými týmy je pro nás Moraváky výborná. Je fantastické, že taková společnost chce podporovat mládežnický hokej.
     
    Jan Neliba (Kladno):
    Řekl bych, že je to výborná věc pro mládež. Pro kluky je to zajímavé, dál k tomu asi není co říct.
     
    Ondřej Weismann (Litvínov):
    Myslím, že je to dobrý krok. Není to jeden turnaj, ale čtyři, bude se na tom pozorovat výkonnost. Jsem rád, že je tu taková podpora mládeže, protože peníze pro rozvoj mládeže se těžko shání. Doufám, že tento program bude fungovat a pokračovat i v dalších letech.
     
    Všichni zástupci klubů už jsou na svých místech, tisková konference k zahájení Sev.en Hockey Cupu za malou chvíli začne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:00.

    Ondřej Mach

    bahis siteleri