Chomutov – Kobra 7:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
HC Kobra Praha
Pondělí 21.10.2019, 16:15 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    S konstatováním, že dorost Pirátů přidal v dohrávce pátého kola ELIOD extraligy pátou výhru v řadě se s vámi z tréninkové haly ROCKNET ARÉNY loučím. (18:15:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (T. Svoboda – 2 min., pozdní dohrání).
     
    59:23
    Hosté vystřelili jen do domácích hráčů, kteří se vydali směrem k brance Kobry, jenže Koblížek byl na pravém křídle v útočném pásmu dřív než spoluhráč na ose, takže se píská ofsajd Pirátů.
     
    58:49
    Kulich nyní v útočném pásmu neobešel Šestáka, takže kupředu může vyrazit Kobra.
     
    57:52
    Rykl nahazoval od modré u pravého mantinelu před branku, kde viděl osamoceného Šilara. který však na vzduchem letící kotouč nedosáhl.
     
    57:15
    V permanenci byl nyní také Malant, ale s ránou od pravého mantinelu si poradil.
     
    56:58
    Tadeáš Svoboda na útočné modré sice obelstil obránce, jenže lépe postavenému Koblížkovi napravo nepřihrál a další bek Kobry ho odzbrojil.
     
    56:30
    Podobně nyní mířil tak Pavlák z levé strany.
     
    56:15
    Ekrt posunul v situaci dva na jednoho žabičkou doleva Vostiňákovi, který však napálil kotouč jen do hrudi Kadlece.
     
    55:34
    Nejprve Ondřej Nápravník vyprášil z pravé strany Malantovy betony, pak na druhé straně nepustil Kadlec přes brankoviště přihrávku z rohu a nadvakrát ukryl kotouč pod lapačkou.
     
    54:36
    Po zákroku Malanta se vhazoval před domácí brankou, kde puk vybojovali Piráti a pílili kupředu. Čech už před brankou čekal na přihrávku, jenže Spudich mu ji nemohl adresovat, neboť ho atakoval a blokoval obránce.
     
    53:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šilar vyslal po pravém křídle na zteč JIŘÍHO KULICHA, který přihrával na osu pásma, ale puk se k němu od hostující hokejky vrátil a domácí útočník ho bez přípravy poslal na místo určení. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    52:45
    Piráti drželi několik vteřin puk na hokejkách a vyhodili přes všechny čáry, jenže Kobra rychle otočila hru Strnad to zkusil z levého kruhu zpoza obránce. Malant byl pozorný.
     
    51:59
    Frydrichova rána od modré jen pleskla o zadní mantinelu, to proti střele Ondřeje Nápravníka z levého kruhu po křižné přihrávce už se musel přesouvající se Malant natlačit na bližší tyč a zasáhnout.
     
    51:29
    Kobra drží pásmo, ale její přesilovce chybí střelba.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šilar – 2 min., hákování).
     
    50:50
    Hosté v plném počtu.
     
    50:19
    Vypadalo to na zakázané uvolnění domácích, ale sudí se opravili, takže se vhazuje ve středovém kruhu.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 5. Perný (L. Koblížek, T. Svoboda), 11. Vostiňák (Jiří Kulich, Ekrt), 13. Ekrt (Rykl), 27. Jiří Kulich (F. Döring), 32. Rykl (Ekrt), 47. Pavlák (Jiří Kulich, L. Koblížek), 54. Jiří Kulich (T. Šilar) – 31. Strnad (Jiráček), 46. Strnad (O. Nápravník), 49. Procházka (Bartoň, Bauer)


    Piráti Chomutov: Malant (Ciple) – J. Strážovský, Frollo, Perný, M. Pöschl, Rykl, F. Döring – Spudich, L. Koblížek, P. Šugár, T. Šilar, Jiří Kulich, T. Svoboda, Čech, Vostiňák, Pavlák, Ekrt.
    HC Kobra Praha: Peyerl (13. Kadlec) – Jiráček, A. Nápravník, Bucek, Mašek, Šesták, Bartoň, Frydrich – O. Nápravník, Čečetka, Sekula, Půlpán, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, J. Svoboda, Bauer, Krásný.

    Rozhodčí: Folk – Lauko, Žižka
    thejrc.org