Novosibirsk – Viťaz 4:1 (kon.) | Ufa – Omsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
Minsk – Barys 1:2 (2:3 po s.n.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 22.10.2019, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:06:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+0, 1 střela na branku, 2 hity, čas na ledě – 22:28.
     
    Statistiky po celém zápasu:

    Střely na branku: 31 – 29
    Trestné minuty: 10 – 29
    Vhazování: 27 – 31
    Zblokované střely: 13 – 15
    Hity: 15 – 21
     
    Je konec! Novosibirsk nakonec v tomto utkání bere plný počet bodů za výhru v základní hrací době. Třetí třetina byla sice celkem zajímavá, ale přinesla jen jednu branku, kterou vstřelil domácí Leo Komarov. Viťaz měl cel utkání velké problémy s útokem, takže se ani pořádně nezmohl na tlak v útočném pásmu a po zásluze dnes padl, a to celkem jasně 1:4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Ville Lajunen pálil od mantinelu, ovšem před brankou byl velký houf hráčů. Právě jeden z domácích odtud tečoval kotouč mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:22
    Jevgenij Mons se hnal do útočného pásma, ovšem na modré mu podjela brusle, takže o puk zase přišel.
     
    58:00
    Do konce utkání chybí poslední dvě minuty!
     
    57:20
    Viťaz to sice na chvilku zkusil se šesti muži v poli, ale Pjotr Kočetkov se musel hodně zase vrátit. Hosté se totiž nemohou dostat do tlaku v útoku.
     
    56:35
    Konstantin Alexejev je na ledě!
     
    56:24
    Moskevská oblast už na 99% dnes body opravdu nezíská. V přesilovce se jí nedaří a Novosibirsk bude za chvilku hrát v pěti. Buly na útoční modré hostí.
     
    55:30
    Viťazu se absolutně nedaří usadit se v pásmu. Takhle nemá šanci se dostat do nějaké gólovky. Dnes je to ze strany hostujícího týmu opravdu zmar.
     
    54:52
    Po střele od modré chvílí nikdo nevěděl, kde se kotouč nachází. Ten ovšem našel domácí hráč, který ho poslal přes všechny čáry až za brankáře.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min., hákování).
     
    54:25
    Branka byla ale uznána, takž se pokračuje dál. Viťaz to nebude mít vůbec jednoduché, nyní má ale před sebou přesilovou hru. Může se vrátit do utkání.
     
    54:06
    Hostujícímu trenérovi se ale rozhodnutí uznat branku vůbec nelíbí! Diskutuje s rozhodčími a chtěl by video, proč? To se přiznám, že netuším.
    54:06 Viktor KOMAROV - 4:1
     
    54:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže toto přečíslení dost možná rozhodně utkání definitivně! Leo Komarov nahrál svému spoluhráči. Jevgenij Česalin už ale nebyl ve výhodně pozici, tak puk vrátil zpět na hokejku LEO KOMAROVA, jenž měl před sebou odkrytou síť. Asistence: Jevgenij Česalin.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Sajustov (Milovzorov), 24. J. Peltola (Puustinen), 39. Ruohomaa, 55. V. Komarov (Česalin) – 40. Makejev (A. Sjomin)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, K. Alexejev, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Pastuchov, Chabarov – Ruohomaa, Michajlov, Puustinen – Sajustov, Milovzorov, Šarov – V. Komarov, Česalin, J. Peltola – Torčeňuk, Kazakov, Romancev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (31. Kočetkov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Golovkov, Katičev, Šinkevič, Pylenkov – Byvalcev, A. Sjomin, Makejev – Jormakka, Jo. Nättinen, M. Aaltonen – Varfolomejev, Mons, P. Černov – Grebenščikov, Laričev, Mojsejev – Gončarov.

    Rozhodčí: Ansons, Morozov – Galimov, Kuprijanov

    Diváci: 5220
    thejrc.org