Šachtar – Dinamo Záhřeb 2:2 (kon.) | Atlético – Leverkusen 1:0 (kon.) | Club Brugge – PSG 0:5 (kon.)
Galatasaray – Real Madrid 0:1 (kon.) | Tottenham – CZ Bělehrad 5:0 (kon.) | Olympiakos – Bayern 2:3 (kon.)
Manchester City – Atalanta BC 5:1 (kon.) | Juventus – Lok. Moskva 2:1 (kon.)
konec
Manchester City
5:1 (2:1)
Atalanta Bergamo
Úterý 22.10.2019, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Manchester City znovu zvítězil a raduje se dál z neporazitelnosti, se loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:00:19)
     
    Viděli jsme velice pohledné utkání, které diváky nemohlo rozhodně nudit. Manchester City potvrdil roli obrovského favorita a zapsal tak další tři body do tabulky. Atalanta se nemá rozhodně za co stydět, ovšem výsledek asi odpovídá předvedené hře, především ve druhém poločase. Mužem zápasu se stal Raheem Sterling, jenž soupeři nasázel hattrick a čtvrtý gól s díky odmítl. Italské mužstvo tak zůstává poslední s nulou v kolonce bodů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sám faulovaný hráč zamířil z volného kopu do bližšího spodního rohu branky, jenomže Ederson byl na místě a připsal si do statistik poslední zákrok v utkání.
     
    90+2
    Luis Muriel si výborně pokryl balon, a tak jej Nicolás Otamendi (Manchester City) musel ve skluzu faulovat. Zkušený obránce vůbec neprotestuje proti žlutému kartónku.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hráč ještě tři minuty nad rámec normální hrací doby. V nastavení se mohl prosadit Remo Freuler, jehož pokus mířil na domácího gólmana.
     
    90
    Domácí celek drží míč, čímž kontroluje závěr normální hrací doby. Navíc angličtí fanoušci se starají o perfektní atmosféru – už oslavují.
     
    87
    Střetnutí se už dohrává z povinnosti, hlavně anglické mužstvo se nemá kam hnát. Navíc Bergamasca se dopustila faulu, a tak City bude rozehrávat z klidné pozice.
     
    86
    Italské překvapení hraje v závěru utkání přesilovku, ovšem Citizens jej donutil k přechodu zpátky na vlastní polovinu. Po chvíli přišel ale návrat, který nepřesnou střelou ukončil Ruslan Malinovskyj.
     
    85
    Jdeme do koncovky atraktivního střetnutí! Atalanta se hnala na polovinu soupeře, kde se faulu dopustil Fernandinho.
    83. Červená karta po 2. žluté
     
    83
    Philip Foden (Manchester City) zatáhl za ruku pronikajícího Martena de Roona. Mladičký záložník tak viděl druhou žlutou, po které se musel odbavit ze zeleného pažitu. Vyloučení se nelíbí Sergii Agüerovi, který zbytečně diskutuje.
     
    81
    Pěknou patičkou se prezentoval Luis Muriel, který se snažil najít rozeběhnutého Robina Gosense. Anglická obrana znovu srazila míč na rohový kop.
     
    79
    A tak Atalanta Bergamasca Calcio rozehrávala další rohový kop, který tentokrát odvrátil Raheem Sterling. Citizens míří k pohodnému vítězství, alespoň co se výsledku týče.
     
    79
    Na levé straně se uvolnil Luis Muriel, který se přes svého strážce dostal až do šestnáctky. Hostující útočník přihrával před branku, kde číhal Mario Pašalić, ale balon na něj neprošel.
     
    76
    Trochu přísnou žlutou kartu viděl Philip Foden (Manchester City), který zastavil rukama soupeře ve středovém kruhu.
    75. Raheem Sterling (MAC)
     
    75
    Mohl dát čtvrtý gól vsítit Raheem Sterling, který šel sám na brankáře! Autor hattricku se snažil vystřelit podél brankáře, ale balon proletěl jen těsně vedle pravé tyče.

    Michal Luxa

    Branky: 34. Agüero (Sterling), 38. Agüero (pen.), 58. Sterling (Foden), 64. Sterling (Gündoğan), 69. Sterling (Mahríz) – 28. Malinovskyj (pen.)

    Karty:   4. B. Mendy (MAC), 63. De Bruyne (MAC), 76. Foden (MAC), 90+2. Otamendi (MAC) – 10. A. Masiello (ABC)   83. Foden (MAC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:12.
    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho (C), Rodri (41. Stones), B. Mendy (71. Cancelo) – De Bruyne (67. Otamendi), Gündoğan, Foden – Mahríz, Agüero, Sterling.
    Náhradníci: Bravo – Cancelo, Jesus, Otamendi, B. Silva, D. Silva, Stones.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Djimsiti, A. Masiello (46. Pašalić) – Castagne, de Roon, Freuler, Gosens – Malinovskyj – Iličić (72. Hateboer), A. Gómez (C) (46. Muriel).
    Náhradníci: Sportiello – Barrow, Hateboer, Ibañez, Muriel, Pašalić, Arana.

    Rozhodčí: Orel Grinfeld – Roy Hassan, Idan Yarkoni (všichni ISR)

    Diváci: 49 308
    bahis siteleri