Sparta – K. Vary 5:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 23.10.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:50 Andrej KUDRNA - 5:1
     
    55:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hokejová krása v podání sparťanských hokejistů! Říčka na pravé straně našel křižným pasem ANDREJE KUDRNU, který nekompromisní ranou propálil Bednáře popáté! Pro sparťanského útočníka se jedná o rovný 100. bod ve sparťanském dresu! Asistence: Robert Říčka.
     
    45:39
    Branislav Kubka (KVA) dnes podruhé na trestné lavici. Karlovarský obránce se tentokrát provinil držením a posedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    39:51
    Zbytečná komplikace pro domácí tým. Lukáš Pech (SPA) se v obranném pásmu provinil hákováním a oslabuje svůj mančaft na dvě minuty.
    35:50 Lukáš ROUSEK - 4:1
     
    35:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to už je gólová smršť domácích ve druhé třetině. Nejprve sparťané promarnili nadějné přečíslení tři na dva, ale poté opět zaúřadoval LUKÁŠ ROUSEK, jenž pokořil karlovarského Bednáře již počtvrté. Asistence: Lukáš Pech, Adam Polášek.
    33:27 Milan JURCINA - 3:1
     
    33:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    A výsledkem toho je další sparťanský gól. Martin Dočekal objel branku a naservíroval puk MILANU JURČINOVI, který střelou bez přípravy překonal Bednáře dnes již potřetí. Asistence: Martin Dočekal, Miroslav Forman.
     
    31:42
    Řepík udržel kotouč a našel Davida Tomáška, který objížděl branku a střílel do prázdné. Střelu zablokoval jeden z hostujících beků!
    29:51 Lukáš ROUSEK - 2:1
     
    29:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané otáčejí zápas na svoji stranu. Růžička vyslal střelu na Bednáře, jehož projektil vyrazil Bednář přesně před LUKÁŠE ROUSKA a ten již neměl problém zasunout kotouč do opuštěné klece! Asistence: Vladimír Růžička, Jan Buchtele.
     
    29:12
    Bude se znovu vylučovat. Tomáš Knotek (KVA) nyní v útočném pásmu zbytečně podrazil svého soupeře a dostává za to dvě minuty. Další přesilovka pro domácí.
    26:17 Milan JURCINA - 1:1
     
    26:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně dočkali! Karlovarští hráči byli trochu dezorientovaní v obranném pásmu, do střely se opřel MILAN JURČINA, jehož nepovedená rána nakonec skončila v síti! Bez asistence.
     
    23:05
    A další velká šance domácích! Lukáš Rousek dostal luxusní pas mezi kruhy, odkud okamžitě pálil, ale skvělý Bednář opět dokázal zasáhnout!
     
    21:39
    To byla šance! Forman před brankou ještě nabízel Buchtelemu, ten už mohl uklízet do prázdné, ale kotouč netrefil! Velká škoda pro Spartu.
     
    15:54
    Už v přesilové hře hostí se opět dostal do samostatného úniku Tomáš Rachůnek, ale i tentokrát tenhle souboj se Sedláčkem prohrál.
     
    15:09
    Velká příležitost domácích! Řepík v situaci dva na jednoho hledal Sukeĺa, do přihrávky ale dobře vložil hůl jeden z karlovarských obránců.
     
    14:18
    Přesilová hra Sparty končí. David Tomášek (SPA) vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za podrážení. Budeme svědky zkrácené hry čtyři na čtyři.
     
    13:00
    A byl to Branislav Kubka (KVA), který vyhodil hrací předmět mezi diváky a připravil pro jednoho šťastlivce pěkný suvenýr. Sparťané si zahrají přesilovku.
    11:15 Matěj STŘÍTESKÝ - 0:1
     
    11:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ale pozor, teď se to už Karlovarským podařilo! Obránce Stříteský vyslal ránu od modré, kterou za záda Jakuba Sedláčka usměrnil JAKUB FLEK! Asistence: Matěj Stříteský, Tomáš Rachůnek.
     
    09:51
    A Energie si díky své aktivitě vysloužila první přesilovku. Lukáš Pech (SPA) dostává dvě minuty za podrážení. Sparťané budou hrát ve čtyřech.
     
    09:35
    První velká šance Energie! Tomáš Rachůnek v samostatném úniku zkusil střelu na vyrážečku, Jakub Sedláček se vyznamenal a kotouč chytá!
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Jurčina, 30. Rousek (V. Růžička, Buchtele), 34. Jurčina (Dočekal, Forman), 36. Rousek (Pech, Polášek), 56. Kudrna (Říčka) – 12. Flek (Stříteský, T. Rachůnek)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Košťálek, Polášek, Kalina, Blain, Ďaloga, Jurčina, Tomáš Dvořák – Forman, Pech, Řepík – Kudrna, V. Růžička, Říčka – Dočekal, Sukeľ, Buchtele – Rousek, Tomášek, Smejkal.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, Kubka – T. Rachůnek, Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Raška I, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hradil, Micka – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6 579
    ocianews.com