Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 23.10.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:56 Jiří KRISL - 3:2
     
    35:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetího gólu se ale dříve dočkávají domácí bojovníci! Obstaral jej JIŘÍ KRISL, jenž vyslal tvrdou ránu z kruhu po přihrávce Matouše Kratochvila! Asistence: Matouš Kratochvil.
    22:27 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:2
     
    22:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově a ukázkově využitá přesilová hra ze strany hostů! Na pravý kruh dostal nabito MARTIN ŠŤOVÍČEK, který se s pukem vůbec nemazlil a parádní dělovkou nedal Klimešovi šanci! Asistence: Karel Nedbal, Lukáš Nedvídek.
    21:05 Tomáš DOLEŽAL - 2:1
     
    21:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Na jedovatou střelu Navrátila Jekel ještě dokázal reagovat, k dorážce se ale dostal TOMÁŠ DOLEŽAL, na jehož počínání už byl brankář hostů krátký! Asistence: Jakub Navrátil, Jiří Krisl.
    13:11 Jaroslav MOUČKA - 1:1
     
    13:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Přerovští hokejisté předvedli zatím nejsympatičtější střídání, kdy si aktivitou vybojovali kotouč a protočili jej přes obránce, když se ke střele odhodlal Weinhold. Po dorážce Darka Hejcmana pak Jekel vyrazil hrací předmět na pravý kruh do míst, kde stál připravený JAROSLAV MOUČKA a zakončil do odkryté klece! Asistence: Darek Hejcman, Martin Weinhold.
    07:38 Robert HAVLÁT - 0:1
     
    07:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po necelých osmi minutách hry máme otevřené skóre, o což se postarali Třebíčští! Přerovští hokejisté nedokázali dostat puk z vlastního pásma a platí za to inkasovanou brankou. ROBERT HAVLÁT se k puku dostal na hranici pravého kruhu a přesnou ranou k pravému hornímu rohu překonal Klimešeš. Asistence: Lukáš Paták, Karel Nedbal.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 14. Moučka (Hejcman, Weinhold), 22. T. Doležal (Navrátil, Krisl), 36. Krisl (M. Kratochvil) – 8. Havlát (Paták, Nedbal), 23. Šťovíček (Nedbal, Nedvídek)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimonů) – Krisl (A), R. Černý, Weinhold, Zbořil (A), Čáp, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, M. Kratochvil – Popelka, T. Sýkora (C), Š. Kratochvil – Goiš, Süss, F. Dvořák – A. Hradil.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Forman, A. Rutar, Jenáček, Nedbal (A), D. Mikyska, Furch, Hort – Michálek, Šťovíček (A), P. Kratochvíl – Vodný (C), Nedvídek, T. Havránek – Havlát, Tadeáš Král, Paták – Václavek, Bittner, Ferda.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org