Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 23.10.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Lukáš Klimeš si připisuje velmi důležitý zákrok! Proti rychlé střele z pravého kruhu se stihl včas přesunout a zneškodnit ji!
     
    54:22
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Süss – 2 min., hákování).
     
    53:41
    Velká příležitost Přerova! Jaroslav Moučka se dostal do samostatného úniku a Jekela dokonce vymíchal, do volného místečka u tyče však nedokázal puk zasunout!
     
    52:21
    Formanovu střelu tečoval Michálek jen těsně vedle!
     
    50:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Navrátil – 2 min., hákování).
     
    40:29
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:40
    A další množství velkých šancí na opačné straně! Jekel se musel činit, jelikož od prvního zákroku, kdy prakticky opustil bránu, se rychle potřeboval přesunout na opačnou stranu, kde se snažil rychle střílet Weinhold!
     
    36:13
    Mohlo být rychle vyrovnáno! Jeden z rozjetých forvardů Třebíče nabral rychlost u levého mantinelu a nastřelil vzdálenější tyč!
    35:56 Jiří KRISL - 3:2
     
    35:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetího gólu se ale dříve dočkávají domácí bojovníci! Obstaral jej JIŘÍ KRISL, jenž vyslal tvrdou ránu z kruhu po přihrávce Matouše Kratochvila! Asistence: Matouš Kratochvil.
     
    33:49
    Hosté si po buly nějakou chvíli slibně počínali v útočné třetině, přišel ale nebezpečný protiútok Zubrů a dvojice střel končila sražena jen centimetry od brankové čáry! Jekel měl práce dost!
     
    30:37
    Sýkora bránil Jekelovi ve výhledu, čehož nápřahem využil obránce Weinhold a brankář Horáků zastavil puk jen tak tak koncem pravého betonu! Více ze hry mají ve druhé třetině bezesporu domácí hokejisté.
     
    28:56
    Třebíč opět zažívala horké chvilky před vlastní bránou, kde se v jednu chvíli potkalo mnoho hráčů z obou mužstev a ležící Jekel nevěděl, kde puk hledat! Jeden z jeho kolegů v modrém trikotu však stihl hrací předmět odpálit do bezpečí.
     
    27:22
    Do skrumáže nahodil puk na druhé straně i Weinhold, Zubři z ní ale dokázali puk vydolovat a hosty trápili až do momentu, kdy z dálky pálil Süss, jehož ránu Jekel dokázal vytěsnit pouze do své vlastní tyče!
     
    23:22
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Ferda – 2 min., sekání).
     
    23:10
    Závar před domácí bránou přežili Zubři bez újmy, k zakončení do odkryté klece ale hostům mnoho nechybělo!
    22:27 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:2
     
    22:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bleskově a ukázkově využitá přesilová hra ze strany hostů! Na pravý kruh dostal nabito MARTIN ŠŤOVÍČEK, který se s pukem vůbec nemazlil a parádní dělovkou nedal Klimešovi šanci! Asistence: Karel Nedbal, Lukáš Nedvídek.
     
    22:18
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., podrážení).
    21:05 Tomáš DOLEŽAL - 2:1
     
    21:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Na jedovatou střelu Navrátila Jekel ještě dokázal reagovat, k dorážce se ale dostal TOMÁŠ DOLEŽAL, na jehož počínání už byl brankář hostů krátký! Asistence: Jakub Navrátil, Jiří Krisl.
     
    19:30
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Vodný – 2 min., nesportovní chování).
     
    13:48
    Tomáš Sýkora se natlačil za obranu hostů, ale tváří v tvář Jekelovi neuspěl!
    13:11 Jaroslav MOUČKA - 1:1
     
    13:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Přerovští hokejisté předvedli zatím nejsympatičtější střídání, kdy si aktivitou vybojovali kotouč a protočili jej přes obránce, když se ke střele odhodlal Weinhold. Po dorážce Darka Hejcmana pak Jekel vyrazil hrací předmět na pravý kruh do míst, kde stál připravený JAROSLAV MOUČKA a zakončil do odkryté klece! Asistence: Darek Hejcman, Martin Weinhold.
     
    09:03
    Hejcman dobře vybojoval kotouč v útočném pásmu a předložil jej Moučkovi, který zkusil z těžké pozice zakončit bekhendem.
    07:38 Robert HAVLÁT - 0:1
     
    07:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po necelých osmi minutách hry máme otevřené skóre, o což se postarali Třebíčští! Přerovští hokejisté nedokázali dostat puk z vlastního pásma a platí za to inkasovanou brankou. ROBERT HAVLÁT se k puku dostal na hranici pravého kruhu a přesnou ranou k pravému hornímu rohu překonal Klimešeš. Asistence: Lukáš Paták, Karel Nedbal.
     
    06:29
    Trochu hektické chvilky na obou stranách! Podobné přečíslení si vyzkoušeli Zubři, Navrátilovi ale při nájezdu do středu kluziště sjel kotouč z hole dříve, než zakončil. Do protiútoku tak okamžitě zase zamířili hosté, kde nebezpečně bekhendem zkoušel štěstí Nedvídek! Klimešův zákrok lapačkou vytěsnil puk do ochranné sítě.
     
    05:36
    Třebíčští Václavek s Ferdou se postarali o dosud největší šanci zápasu! Vrhli se do přečíslení dvou na jednoho, kde přesnou přihrávkou přelstili obránce, proti zakončení už se ale Lukáš Klimeš stihl přesunout a zasáhl betonem!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 14. Moučka (Hejcman, Weinhold), 22. T. Doležal (Navrátil, Krisl), 36. Krisl (M. Kratochvil) – 8. Havlát (Paták, Nedbal), 23. Šťovíček (Nedbal, Nedvídek)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimonů) – Krisl (A), R. Černý, Weinhold, Zbořil (A), Čáp, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, M. Kratochvil – Popelka, T. Sýkora (C), Š. Kratochvil – Goiš, Süss, F. Dvořák – A. Hradil.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Forman, A. Rutar, Jenáček, Nedbal (A), D. Mikyska, Furch, Hort – Michálek, Šťovíček (A), P. Kratochvíl – Vodný (C), Nedvídek, T. Havránek – Havlát, Tadeáš Král, Paták – Václavek, Bittner, Ferda.

    Rozhodčí: Fiala, Koziol – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org