Vsetín – Havířov 3:1 (kon.) | Chomutov – Prostějov 3:1 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 7:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
SK Trhači Kadaň
Středa 23.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:03 Roman CHLOUBA - 5:2
     
    44:03
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Možná ještě poslední jiskřička naděje pro Kadaň? Jakub Trefný poslal přihrávku na ROMANA CHLOUBU, který naprosto přesnou a pohlednou střelou vymetl levý horní růžek ze Strmeňova pohledu. Asistence: Jakub Trefný, Jaroslav Kůs.
    32:50 Matouš VENKRBEC - 5:1
     
    32:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu pátou branku a Budvar arénou zní Pátá! MATOUŠ VENKRBEC vypálil z mezikruží naprosto přesně a opět rozradostnil domácí příznivce. Jde o jeho dnešní druhou branku. Asistence: Vít Christov, Pavel Pýcha.
    25:38 Jiří ŠIMÁNEK - 4:1
     
    25:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další branka v kadaňské síti v rychlém sledu! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal do samostatného úniku, který proměnil precizní bekhendovou střelou pod horní tyčku. Asistence: Jan Veselý, David Gilbert.
    25:04 David GILBERT - 3:1
     
    25:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí jdou do dvoubrankového vedení! Jakub Babka sebral soupeři kotouč a rozjel celou akci. V útočném pásmu pak poslal přihrávku na volného DAVIDA GILBERTA, a ten se svou střelou nemýlil! Asistence: Jakub Babka.
    19:07 Matouš VENKRBEC - 2:1
     
    19:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Miroslav Holec vystřelil od modré čáry. Jeho pokus Wolf vyrazil jen před branku. Tam už byl MATOUŠ VENKRBEC, který dokázal i přes dotírajícího kadaňského obránce zakončit. Asistence: Miroslav Holec.
    15:10 Roman CHLOUBA - 1:1
     
    15:10
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno. Po střele Františka Wágnera se kotouč odrazil příhodně od domácího obránce pro ROMANA CHLOUBU, který zvelkého úhlu zamířil přesně a postaral se o vyrovnaný stav. Asistence: František Wágner, Daniel Novák.
    03:04 Miroslav HOLEC - 1:0
     
    03:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání! Pavel Pýcha přihrál přesně před branku. Tam si kotouč na bekhend srovnal MIROSLAV HOLEC a neomylně jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Pavel Pýcha.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 4. Holec (Pýcha), 20. Venkrbec (Holec), 26. Gilbert (Babka), 26. Šimánek (J. Veselý, Gilbert), 33. Venkrbec (Christov, Pýcha) – 16. Chlouba (Wágner, Novák), 45. Chlouba (Trefný, Kůs)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Pavel – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, M. Novák, R. Přikryl – Z. Doležal, Beránek, Šimánek – J. Veselý, Karabáček, Prokeš – Endál, Gilbert.
    SK Trhači Kadaň: Wolf – Trefný, Novák, L. Chalupa, Poizl, Eliáš, M. Jandus, Mert – Wojnar, Kůs, Zabloudil – Michnáč, Chlouba, Wágner – Koblížek, Čermák, Čech – Homer, Rindoš, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Souček, Hucl – Kotlík, Hnát
    ocianews.com