Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:4 (1:1, 3:0, 3:3)
HC Sparta Praha
Pátek 25.10.2019, 18:15 • Mini WERK ARENA, Třinec • turnaj O Pohár DHL • 13. kolo
Partner:
     
    59:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    MICHAL MATIAŠKO rozhoduje o vítězi tohoto utkání! Kotouč vyslaný z jeho hole ze středního pásma, doputoval přímo do odkryté klece. Asistence: Šimon Jenáček.
     
    58:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přidává další branku! MICHAL KLIMO propálil Švehláka z levého kruhu a Pražané prohrávají už pouze o dvě branky. Asistence: Vojtěch Kropáček a Tomáš Tomek.
     
    58:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje! Michal Vágner zachytil kotouč na modré čáře, od které se dostal až mezi kruhy. Tam vyslal střelu se kterou si Švehlák poradil, avšak na následnou dorážku PAVLA VAŇOUSE už nestihl zareagovat. Asistence: Michal Vágner a Tomáš Kulhánek.
     
    53:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují také ve hře čtyři na čtyři! FILIP INDRST dostal přihrávku od Čmiela na vrchol levého kruhu, odkud střelou na bližší tyč překonal Mičána, který byl proti jeho krásně trefeném růžku bez šance. Asistence: Matouš Čmiel a Nico Geidl.
     
    48:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec odskakuje opět do tříbrankového vedení! Střelu Geidla Mičán vyrazil pouze před sebe a dorážející JIŘÍ PLANDOR už neměl žádný problém se zametením kotouče až za brankovou čáru. Asistence: Nico Geidl a Filip Indrst.
     
    45:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta sice přesilovku nevyužila, ale to jí nemusí mrzet. Od modré čáry se tvrdou ranou příklepem prosadil TOMÁŠ KRCHŇÁK. Asistence: Tomáš Tomek a Václav Rubeš.
     
    38:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají do vedení už o tři branky! Branka se velice podobala té první, při které skóroval Michal Ramik. Třinec po vyhraném buly dostal kotouč až do prostoru brankoviště. Tam se kotouč odrazil do hloučku hráčů, ze kterého se nakonec dostal až na hůl PAVLA MATĚJĚ, který svou střelou zamířil přesně a vymetl pravý růžek branky. Asistence: Marek Havránek a Michal Matiaško.
     
    28:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! Spartě se nyní nepodařilo dostat se z pásma. MICHAL RAMIK dostal namazáno od Vojtěcha Šuláka a střelou z vrcholu kruhu na bližší tyč prostřelil Mičána. Asistence: Vojtěch Šulák.
     
    22:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec jde do vedení! Oceláři se prosazují v oslabení. Kotouč se od mantinelu odrazil až přímo na hůl MICHALA MATIAŠKA. Třinecký útočník se dostal do samostatného úniku a střelou mezi betony nedal Mičánovi žádnou šanci. Asistence: Marek Havránek.
     
    19:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Oceláře! Sparta srovnává stav utkání na 1:1 osm sekund před koncem první třetiny! Simeon Gluzman využil nepozornosti třineckých beků na modré čáře a kotouč jim vypíchl. Následně se natlačil před Švehláka a svou bekhendovou střelou ho sice nepřekonal, avšak dojíždějící VOJTĚCH KROPÁČEK se nejlépe zorientoval a kotouč dorazil až za záda v tu dobu ležícího Švehláka. Asistence: Simeon Gluzman.
     
    08:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení! Ve skrumáži před brankou se kotouč dostal k MICHALU RAMIKOVI, který kotouč z bezprostřední blízkosti před Mičánem usměrnil přesně mezi tři tyče. Asistence: Šimon Jenáček a Matouš Čmiel.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 9. Ramik (Jenáček, Čmiel), 23. Matiaško (Havránek), 29. Ramik (Šulák), 39. Matěj (Havránek, Matiaško), 49. Plandor (Geidl, Indrst), 54. Indrst (Čmiel, Geidl), 60. Matiaško (Jenáček) – 20. Kropáček (Gluzman), 46. Krchňák (Tomek, Rubeš), 59. Vaňous (Vágner, Kulhánek), 59. Klimo (Kropáček, Tomek)


    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Švančara) – Jenáček, Vacula, Adámek, Šulák (C), Mituchovič– Havránek, Indrst, Pastor, Mikler,Geidl, Mastič, Lipianský, Čmiel, Matiaško, Plandor, Matěj (A), Ramik, Králík.
    HC Sparta Praha: Mičán (Čazimi) – Krutil, Bláha, Havlín (A), Prchal (C), Tomek, Vorobjev, Guryjevskij – Kulhánek, Krchňák, Vaňous, Kropáček, Rubeš, Vágner, Klimo, Arnošt (A), Gluzman, Kuracina.

    Rozhodčí: Fiala – Gančarčík, Konvička
    thejrc.org