Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (2:1, 1:2, 0:2)
HC Litvínov
Pátek 25.10.2019, 15:00 • PSG aréna, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 13. kolo
Partner:
     
    45:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici přidávají druhý gól a kráčí si pro vítězství! DAVID JINDRA trestné střílení nemilosrdně proměňuje, Šarmana si položil a poté poslal kotouč do odkryté klece.
     
    44:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další rychlý protiútok už hosté využívají a podruhé v zápase jdou do vedení! DAN BARTOŠ ujel domácí defenzivě a následně domácího gólmana bez problémů překonal. Bez asistence.
     
    34:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě ve druhém dějství zmohli na další vyrovnání! Jouza nachystal střeleckou pozici pro JOSEFA KITZBERGERA, který dělovkou propálil vše, včetně brankáře Šarmana. Asistence: Daniel Jouza a Vojtěch Jonák.
     
    25:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si docela rychle berou jednobrankový náskok zpět! Zelenka vyrazil střelu Weintritt jen před sebe, tam se nacházel DAVID KOZUBÍK, který prokázal skvělé reakce a dokázal kotouč zasunot do sítě. Asistence: Filip Weintritt a Tadeáš Talafa.
     
    21:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na začátku druhé třetiny je rychle srovnáno a opět se začíná od nuly! Kapitán hostů Dufek se prezentoval fantastickou přihrávkou, po které se PŘEMYSL SVOBODA v klidu prosadil střelou do odkryté brány. Asistence: Ondřej Dufek.
     
    13:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě v první části dokonávají obrat! Weintritt získal kotouč za brankou Litvínova, následně přihrál do brankoviště, kde se nacházel SEBASTIAN FAJKUS, který střelou z první rozvlnil litvínovskou síť. Asistence: Filip Weintritt a Matěj Sebera.
     
    07:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci sice nevyužili přesilovou hru, ale o chvíli později přece jenom srovnávají krok! Sebera se dostal až před Zelenku, který proti jeho střelu dokázal zasáhnout, ale kotouč srazil jen k JÁCHYMU JANOŠOVI, který se bez váhání prosadil střelou k levé tyči. Asistence: Matěj Sebera.
     
    04:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přečíslení a jdou do vedení! Svoboda našel pěkným pasem JAKUBA ŠARLINGERA, který v předbrankovém prostoru protlačil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Přemysl Svoboda a Ondřej Dufek.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Janošek (Sebera), 14. Fajkus (Weintritt, Sebera), 26. Kozubík (Weintritt, Talafa) – 5. Šarlinger (Svoboda, Dufek), 22. Svoboda (Dufek), 35. Kitzberger (Jouza, Jonák), 45. Bartoš, 45. Jindra (TS)


    Berani Zlín: Šarman (Kořének) – Janošek, Hamrlík, Talafa, Riedl, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Baďura.
    HC Litvínov: Zelenka (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Baláž, Kitzberger, Jonák, Háva – Jindra, Kysela (A), Stehlík, Litmanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek (C), Svoboda.

    Rozhodčí: Obadal – Otáhal, Smetková
    thejrc.org