Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Piráti Chomutov
Pátek 25.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 13. kolo
Partner:
     
    58:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nakonec přece jen domácí trefují také odkrytou branku. Autorem gólu je MATĚJ TOMAJKO. Asistence: Joshua James Mácha.
     
    57:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí z protiútoku ujeli do přečíslení dvou proti jednomu, Krupa počkal s přihrávkou do poslední chvíle a potom naservíroval puk DANIELU MINISTROVI, který zamířil nad beton přesouvajícího se Altrichtera. Asistence: Tomáš Krupa, David Kalač.
     
    39:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned po buly střílel Adam Rutar a jeho střela prošla mezi betony Altrichtera. Puk si to však namířil rovnou do tyče, o kterou se zastavil a tak ho ještě musel doklepnout do sítě DAVID ROSECKÝ. Asistence: René Hladiš, Adam Rutar.
     
    30:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Trochu se štěstím se domácím podařilo vyrovnat. Ministrova střela se odrazila od Altrichtera do vzduchu a od dojíždějícího DAVIDA ROSECKÉHO se pak puk odrazil přímo do sítě. Asistence: Daniel Ministr, Adam Rutar.
     
    26:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    S návratem vyloučeného Veselého na led se ADAM POPELKA dostal do samostatného úniku, rozhýbal Mokrého a zakončil rychlou střelou. Asistence: Dominik Vaněk.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 31. Rosecký (Ministr, A. Rutar), 40. Rosecký (Hladiš, A. Rutar), 58. Ministr (Krupa, Kalač), 59. Tomajko (Mácha) – 27. Popelka (Vaněk)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader (C), Hlaváč, Hladiš, Vosátko (A), A. Rutar, Pírek, Bahounek – Kalač (A), Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Tichý, Ministr, Tarnoczy.
    Piráti Chomutov: Altrichter (Bajgar) – Šuráň, Pöschl, Zeman (A), Ludvík, Ferbas, Vaněk – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Pech, Benda, Jaroš (C), Veselý, Berčík, Lobodowski.

    Rozhodčí: Vrba – Bryška, Kučera
    thejrc.org