Manchester City – Aston Villa 3:0 (kon.) | Brighton – Everton 3:2 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:0 (kon.)
West Ham – Sheffield Utd. 1:1 (kon.) | Burnley – Chelsea 2:4 (kon.)
konec
West Ham United
1:1 (1:0)
Sheffield United
Sobota 26.10.2019, 16:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, děkujeme za pozornost. (18:00:58)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 4 – 4
    Střely mimo: 6 – 3
    Držení míče: 61% – 39%
    Rohové kopy: 10 – 4
    Ofsajdy: 4 – 4
    Fauly: 6 – 10
    Žluté karty: 2 – 2.
     
    Je dobojováno! West Ham měl v první půli navrch, ale po rychlých kontrech Sheffieldu měl párkrát namále. Přesto to byli domácí, kteří se těsně před pauzou dostali do vedení, když z dalšího protiútoku otevřel skóre Snodgrass. Po změně stran hosté začali hrát více na míči a opět si vytvořili několik šancí. Jednu z nich v devětašedesáté minutě využil střídající Mousset a rozhodl o zasloužené dělbě bodů za remízu 1:1. Sheffield tak nadále čeká na první ligovou výhru z londýnské půdy od roku 1992, nicméně i po desátém kole zůstává jako jediný bez venkovní porážky. V tabulce si Blades polepšili na sedmé místo, o které s největší pravděpodobností brzy přijdou, neboť je, stejně jako West Ham, dělí od patnáctého Evertonu jen tři body.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Lanzini ze standardní situace hledal Diopa, který ze vzduchu dostal míč na Fornalse. Ten musel rychle konat na levém kraji pokutového území, odkud trefil jen nejblíže stojícího protihráče.
     
    90+3
    Enda Stevens chtěl za každou cestu zastavit rozběhnutého Hellera, který se hodně rychle blížil velkému vápnu. Za naivní skluz zezadu vyfasoval zcela zaslouženou žlutou kartu.
    90+2. Andrij Jarmolenko (WHU)
     
    90+2
    Jarmolenkovi velmi slušně sedla střela levačkou z nějakých třiadvaceti metrů. Henderson ve finále zasahovat nemusel, neboť míč proletěl těsně vedle jeho branky.
     
    90+1
    Oba týmy mají na vstřelení případného vítězného gólu ještě čtyři minuty, které jsou nastaveny nad rámec druhé půle.
     
    90
    Stěhování národů před Roberta. se ukázalo být trochu zbytečné, protože hosté oba rohy rozehráli na krátko a znovu nedokázali ani odcentrovat.
     
    89
    John Lundstram rozehrál na krátko s Fleckem. Domácí obrana se ale rychle vysunula a nakonec nemusela čelit žádné přihrávce dovnitř pokutového území.
     
    88
    Muhamed Bešić se blýskl patičkou na Baldocka, který byl u pravé postranní čáry faulován Hallerem. Vůbec poprvé musí do akce i realizační tým Sheffieldu.
     
    87
    Snodgrass ještě před svým odchodem získal pro West Ham rohový kop, jenže londýnský mančaft z něj opět nic nevymyslel. Na standardních situacích by Pellegriniho parta měla trochu zapracovat.
     
    86
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Robert Snodgrass, přichází Albian Ajeti.
     
    85
    A znovu končí míč až u Hendersona, protože na prudkou přihrávku z hloubi pole hlavou nedosáhl francouzský hroťák Sébastien Haller.
     
    84
    Pablo Zabaleta doplnil Jarmolenka a řekl si o přihrávku na pravé křídlo. Jeho centr ale dopadl stejně, jako o pár vteřin později ten Snodgrassův – míč si sebral Henderson.
     
    83
    Snodgrass byl zezadu atakován ihned při zpracování Cresswellovy přihrávky. K nelibosti jinak tichých fanoušků se nedovolený zákrok na skotského záložníka nepískal.
     
    82
    Lanzini si dal záležet na nákopu ze středového kruhu. Pro Jarmolenka to ale bylo příliš dlouhé a žádný samostatný únik na Hendersonovu branku se tak nekonal.
     
    81
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází David McGoldrick, přichází Muhamed Bešić.

    Michal Břuchanský

    Branky: 44. Snodgrass (Jarmolenko) – 69. Mousset (Stevens)

    Karty:   28. Diop (WHU), 62. Balbuena (WHU) – 58. Baldock (SHU), 90+3. Stevens (SHU)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 6:10.
    West Ham United: Roberto – Zabaleta, Diop, Balbuena, Cresswell – Jarmolenko, Noble (C) (78. Fornals), Rice, Snodgrass (86. Al. Ajeti), Anderson (66. Lanzini) – Haller.
    Náhradníci: Martin – Al. Ajeti, Fornals, Fredericks, Lanzini, Ogbonna, Ca. Sánchez.

    Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, Lundstram, Norwood (C) (63. Mousset), Fleck, Stevens – McGoldrick (81. Bešić), Robinson (54. Sharp).
    Náhradníci: Moore – Bešić, Freeman, Jagielka, McBurnie, Mousset, Sharp.

    Rozhodčí: Coote – Cook, Massey-Ellisová

    Diváci: 59 878
    bahis siteleri