Ústí n/L – Motor ČB 1:8 (kon.) | Litoměřice – Slavia 6:4 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:3 (kon.)
Kadaň – Přerov 1:2 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 3:4 (po pr.) | Sokolov – Vsetín 2:6 (kon.)
Třebíč – Chomutov 3:1 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
1:8 (1:2, 0:5, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 26.10.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:35 Ivan LYTVYNOV - 1:8
     
    53:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Na tenhle gól může být IVAN LYTVYNOV hrdý. Nejdříve puk dokázal podržet a přehrát dva ústecké hráče, následně nahrál Davidu Gilbertovi, který z mezikruží vystřelil na Stahlův beton, odkud se puk odrazil ke střelci osmé českobudějovické branky. LYTVYNOV pak neměl s dorážkou do poloodkryté klece žádný problém. Asistence: David Gilbert.
    39:28 Jan VESELÝ - 1:7
     
    39:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A přece jen Motor přesilovou hru využívá. Nához Plášila před brankou ze vzduchu doklepl JAN VESELÝ, který tímto gólem zkompletoval hattrick. Asistence: Karel Plášil, Martin Novák.
    32:04 Jakub BABKA - 1:6
     
    32:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je pro ústecké hráče noční můra. Hosté ukázali, jak je to při hře 4 na 4 jednoduché. JAKUB BABKA dostal krásný pas na levou stranu, odkud si udělal kličku do středu a vyhnal střelou k tyči Brízgalu z branky. Asistence: David Gilbert, René Vydarený.
    29:13 Jiří ŠIMÁNEK - 1:5
     
    29:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ihned po útočné buly zůstal před brankou úplně volny hostující JIŘÍ ŠIMÁNEK, který backhandem překonal domácího brankáře. Asistence: Martin Beránek, David Gilbert.
    27:54 Jan VESELÝ - 1:4
     
    27:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí jdou do tříbrankového vedení! Přesilovou hru využívá druhou brankou v zápase JAN VESELÝ, který projel s pukem až před Brízgalu a backhandovou kličkou zakončil mezi nohy domácího brankáře. Asistence: Martin Novák, Karel Plášil.
    26:06 Vít CHRISTOV - 1:3
     
    26:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pro domácí to byli těžké chvíle, kdy nemohli vystřídat. Hosté tohoto tlaku využil, když se k odraženému kotouči dostal VÍT CHRISTOV, který neměl se zakončením do prakticky prázdné brány problém. Asistence: Miroslav Holec, Matouš Maxmilián Venkrbec.
    15:14 Jan VESELÝ - 1:2
     
    15:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté otáčejí skóre zápasu! Střela Beránka vypadla Brízgalovy z výstroje, nejblíže k puku byl JAN VESELÝ a ten neměl problém uklidit kotouč do prázdné branky. Asistence: Martin Beránek, Radek Prokeš.
    10:36 Roman PŘIKRYL - 1:1
     
    10:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno. ROMAN PŘIKRYL ujel po levé straně ústecké obraně a střelou mezi lapačku a beton otevírá brankový účet hostujících. Bez asistence.
    04:00 Jan HAVEL - 1:0
     
    04:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nájezd byl proměněn! JAN HAVEL zamíchal svýma rukama a kličkou do forhandu prostřelil hostujícího brankáře. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Červinka

    Branky a nahrávky: 4. J. Havel – 11. R. Přikryl, 16. J. Veselý (Beránek, Prokeš), 27. Christov (Holec, Venkrbec), 28. J. Veselý (M. Novák, Plášil), 30. Šimánek (Beránek, Gilbert), 33. Babka (Gilbert, Vydarený), 40. J. Veselý (Plášil, M. Novák), 54. Lytvynov (Gilbert)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (33. Stahl) – Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Hes, Smetana (C), Veber, Zukal – Tůma, Vildumetz, Maršoun – Kružík, Pšenička, J. Havel – O. Procházka, Kordule, O. Bláha – M. Harkabus, Dörner.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Lytvynov, Pavel – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, M. Novák (A), R. Přikryl – Z. Doležal, Beránek, Šimánek – J. Veselý, Karabáček, Prokeš – Endál, Gilbert.

    Rozhodčí: Pavlovič, Micka – Bosák, Hejl
    thejrc.org