Benešov – Hostouň 0:2 (kon.) | Vltavín – Motorlet 2:1 (kon.) | Králův Dvůr – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
Domažlice – Příbram B 2:3 (kon.)
konec
Loko Vltavín
2:1 (0:0)
FK Motorlet Praha
Sobota 26.10.2019, 10:15 • U Průhonu, Praha • Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:37:12)
     
    Zápas je u konce. Vltavín po bojovném výkonu nakonec vítězí 2:1 a získává další tři cenné body do třetiligové tabulky. Hostujícímu střelci Radku Žaloudkovi se podařilo utnout 424 minutá sérii holešovických fotbalistů bez obdržené branky.

    V první poločase toho k vidění moc nebylo, ani jeden tým si totiž nedokázal vytvořit žádnou větší gólovou šanci.

    Druhé dějství už bylo ale podstatně zajímavější, v 51. minutě si na dlouhý centr na zadní tyč naběhl talentovaný David Šnajdr, který trefou k tyči z první poslal do vedení. O šest minut později se domácí fotbalisté mohli radovat opět, když se přesně trefil střelec Josef Čtvrtníček.

    Ve 64. minutě se po parádní trefě z voleje pod břevno holešovické branky povedlo Radku Žaloudkovi srovnat. O tři minuty později měl po faulu na Davida Šnajdra Ital Maria Maione možnost poslat z penalty Vltavín opět do dvoubrankového úniku, jeho střelu k levé tyči ale nakonec Karel Hrubeš dokázal zneškodnit.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rozhodčí ihned po odkopu Ondřeje Koblence od vlastní branky ukončuje utkání!
     
    90+1
    Nadějný hostující útok ukončuje ofsajd, ve kterém se jeden z hráčů v bílém nacházel.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    Motorlet naposledy dokázal bodovat v Holešovicích před dvanácti lety. V rámci divize tehdy hostující jinonický celek po divokém zápase zvítězil 3:2
     
    89
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Šnajdr, přichází Jakub Pouzar.
     
    88
    David Podzimek se štěstím na levé straně vybojoval pro Vltavín rohový kop.
     
    88
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Tomáš Kuchař, přichází Jan Špaček.
     
    87
    Ital Maria Maione si na polovině hřiště šikovně obešel Pavla Štěpánka (Motorlet), který nakonec rychlonohého domácího útočníka stáhl k zemi, za což mu rozhodčí ukázal zaslouženou žlutou kartu.
     
    86
    Ani tentokrát nedokázal Adam Fotr rozehrát míč přesně na někoho z útočících hráčů. Vltavín odkopává míč na polovinu soupeře a získává tak cenný čas do konce utkání.
     
    85
    Na polovině hřiště si až příliš agresivně počínal Dan Šafařík. Motorlet tak bude rozehrávat další volný kop, hráči v bílém už opět stojí na hranici šestnáctky.
     
    84
    Jan Hauer v silovém souboji nedokázal obejít Davida Šnajdra. Do útoku se tak opět podívá hostující Vltavín.
     
    83
    Josef Šmalcl (Vltavín) musel zatáhnout za záchranou brzdu na polovině hřiště, když k zemi stáhl jednoho z hostujících hráčů. Rozhodčí mu za jeho taktický zákrok ukázal žlutou kartu.
     
    82
    Přihrávku Martina Abeny na polovině hřiště srazil hostující Ondřej Soběslav rukou. Do konce utkání zbývá už pouze necelých osm minut.
     
    Poutavou kariéru má za sebou třiatřicetiletý Kamerunec Martin Abena. Ten se z Kamerunu vydal nejdříve do blízkovýchodního Íránu odkud se v roce 2008 přesunu do slovenské Dunajské Stredy, zde strávil necelé dvě sezóny, během kterých si vyzkoušel i krátké půlroční působení v Řecku. Ze Slovenska nakonec zamířil do slavné pražské Sparty, kde se ale nikdy pořádně neprosadil. Jeho cesta nakonec vedle přes Čáslav do pražského Vltavínu, kde nastupuje už pět sezón.
     
    81
    Nízký centr z hloubi pole od Adama Fotra skončil na hrudi jednoho z obránců, který míč ihned odkopl daleko na soupeřovu polovinu.
     
    80
    Po faulu na polovině hřiště bude Motorlet zahrávat volný kop. Všichni hráči v bílém už se staví do šestnáctky. Uvidíme vyrovnávací branku!

    Libor Kokoška

    Branky: 51. Šnajdr, 57. Čtvrtníček – 64. Žaloudek

    Karty:   66. Hrubeš (VLT), 83. Šmalcl (VLT) – 87. Štěpánek (MOT)

    Neproměněná penalta: 67. Maione (VLT), brankář Hrubeš zneškodnil


    Loko Vltavín: Koblenc – Podzimek, Abena, Šmalcl, Hovorka, Čtvrtníček (61. Šafařík), Uvíra (C), Kuchař (88. Špaček), Šnajdr (89. Pouzar), Maioe, Tichý (78. Valíček)
    Náhradníci: Štorc, Valíček, Pouzar, Šafařík, Špaček, Vieira

    FK Motorlet Praha: Hrubeš – Čepelák (C) (63. Štěpánek), Hurka (72. Filip), Scharf (72. Hauer), Vojta (63. Sodoma), Fotr, Žaloudek, Rajnoch, Soběslav, Dvorský, Badocha (35. Radosta)
    Náhradníci: Filip, Radosta, Sodoma, Štěpánek, Hauer, Mihálek

    Rozhodčí: Mudra – Pastyřík, Langmajer
    thejrc.org