Nová Paka – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 4:3 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.)
Kopřivnice – Žďár n/S 6:3 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Kolín – Klatovy 3:4 (po pr.) | Mostečtí Lvi – Děčín 2:3 (kon.) | Jablonec n/N – Řisuty 3:4 (kon.)
David Servis – Příbram 3:5 (kon.) | China Golden Dragon – Kobra 3:17 (kon.) | Tábor – Písek 5:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 26.10.2019, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá svůj tlak a zvyšuje stav utkání na 6:1. Střelu Daniela Kabelky vyrazil Holík pouze před sebe a na následnou dorážku z hole ADAMA KOFRONĚ už byl krátký. Asistence: Daniel Kabelka, Daniel Spratek.
     
    41:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Při hře čtyři na čtyři Šumperk navyšuje svůj náskok na 5:1. Vojtěch Krejčiřík svou přihrávkou našel JANA MILFAITA, který dokázal kotouč umístit přesně k levé tyči Holíkovy branky: Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
     
    39:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá již třetí přesilovou hru v zápase a ujímá se vedení 4:1. Petr Gewiese nabil kotouč mezi kruhy DANIELU VACHUTKOVI, který střelou z první prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Gewiese, Tadeáš Jaroš.
     
    35:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá svou druhou přesilovou hru a ujímá se tak vedení 3:1. Jan Milfait poslal kotouč do jízdy na DANIELA VACHUTKU, který se následně prosazuje střelou nad betony Martina Holíka. Asistence: Jan Milfait, Tomáš Sedlák.
     
    13:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Rebelové se z vyrovnání dlouho neradovali. Vladimir Antonov našel u levé tyče volného DANIELA HROCHA, který dokázal poslat kotouč pod horní tyč Holíkovy branky. Asistence: Vladimir Antonov, Vojtěch Krejčiřík.
     
    13:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové také využívají hned svou první přesilovou hru a rychle tak srovnávají stav utkání na 1:1. Roman Mikeš krásnou přihrávkou našel mezi kruhy volného LADISLAVA POSPÍCHALA, který se trefuje přesně k levé tyči Peksovy branky. Asistence: Roman Mikeš, Miroslav Třetina.
     
    10:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá hned svou první přesilovou hru v utkání a ujímá se tak vedení 1:0. Petr Gewiese poslal kotouč na TOMÁŠE SEDLÁKA, který přeesmou střelou k levé tyči prostřelil Martina Holíka. Asistence: Petr Gewiese, Daniel Vachutka.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 11. Sedlák (Gewiese, Vachutka), 14. Hroch (Antonov, Krejčiřík), 36. Vachutka (Milfait, Sedlák), 40. Vachutka (Gewiese, Jaroš), 42. Milfait (Krejčiřík), 58. Kofroň (Kabelka, Spratek) – 14. Pospíchal (Mikeš, Třetina)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Wanecki) – Sedlák, Drtil, Gewiese, Kabelka, Haloda, Řezáč, Chujac – Jaroš, Milfait, Vachutka – Kofroň, Spratek, Pokorný – Krejčiřík, Antonov, Hroch – Scheuter, Muller, Haluza – Urban
    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Vala, Pospíchal, Benák, Kliment, Vála, Krejčí – Plachý, Kuchta, Holenda, Ludvík, Kadlec, Třetina, Mikeš, Cachnín, Voříšek, Matušík, Přidal, Juráň

    Rozhodčí: Čuňočka – Urubčík, Kleprlík
    thejrc.org