Plzeň – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 4:3 (3:2 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Kladno – Třinec 1:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Mountfield HK
Neděle 27.10.2019, 16:00 • Home Credit Aréna, Liberec • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:42 Michal BIRNER - 2:3
     
    55:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je sníženo! MICHAL BIRNER si po pravém kruhu vybruslil až do ideální pozice pro střelbu a poté ranou zápěstím za pomoci tyče poslal puk za Mazancova záda. Asistence: Ladislav Šmíd, Tomáš Filippi.
    51:09 Petr ZÁMORSKÝ - 1:3
     
    51:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! Kevin Klíma dokonale využil toho, že Liberec střídal, a přihrál zcela volnému PETRU ZÁMORSKÉMU, který si jel na levý kruh a nechytatelnou ranou vymetl horní roh Schwarzovy svatyně. Asistence: Kevin Klíma.
    38:12 Petr KOUKAL - 1:2
     
    38:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět vedení! Matěj Chalupa zavezl touš do útočné třetiny a tandemem jej přenechal Aleši Jerglovi, který vypálil z první. Marek Schwarz jeho střelu vyrazil přímo na hůl PETRA KOUKALA, který byl se svou dorážkou úspěšný. Asistence: Aleš Jergl.
    23:44 Libor HUDÁČEK - 1:1
     
    23:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři ale bleskově srovnávají stav utkání! Michal Birner jel sám na bránu, jenže neměl rychlost a na záda mu dýchal hostující obránce. Liberecký útočník tak udělal oblouk a přihrál lépe postavenému LIBORU HUDÁČKOVI, jenž z vrcholu kruhu poslal puk do sítě. Asistence: Michal Birner.
    22:07 Matěj CHALUPA - 0:1
     
    22:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec otevírá skóre! Hosté nahazovali kotouč do útočného pásma a liberecký obránce Tomáš Havlín jej ze vzduchu sklepl přímo na rozjetého MATĚJE CHALUPU, jenž si sjel před bránu a bekhendovou kličkou překonal Marka Schwarze. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 24. L. Hudáček (Birner), 56. Birner (Šmíd, Filippi) – 23. M. Chalupa, 39. Koukal (Jergl), 52. Zámorský (Klíma)


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – Knot, Šmíd (A), T. Hanousek, Kotvan, Kolmann, Havlín – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, M. Zachar – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – D. Špaček, A. Musil, J. Vlach – Průžek.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Šalda – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Vincour – M. Chalupa, Koukal, Jergl – Perret, Klíma, Paulovič.

    Rozhodčí: Hodek, Sýkora – Gerát, Hynek

    Diváci: 7 158
    thejrc.org