Plzeň – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 4:3 (3:2 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Kladno – Třinec 1:7 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 27.10.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Martin KOHOUT - 1:4
     
    58:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A nyní je doopravdy hotovo. MARTIN KOHOUT dojel vyhozený puk a uklidil ho před dojíždějícím Davidem Noskem do prázdné svatyně. Bez asistence.
    57:59 Vojtěch POLÁK - 1:3
     
    57:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je s velkou pravděpodobností hotovo! VOJTĚCH POLÁK se dostal uprostřed hřiště k puku a šikovným dloubáčkem ho poslal do prázdné zlínské klece. Asistence: Václav Skuhravý
     
    57:11
    Domácí si vzali před vhazováním v útočné třetině oddechový čas. Berani to zkusí v šesti!
     
    51:54
    Velká příležitost pro domácí! Václav Skuhravý (KVA) v neutrální zóně zastavil protihráče nedovoleným způsobem, odsedí si dvě minuty za podrážení.
     
    47:15
    Dávid Gríger dostal pas do druhé vlny, ale pohrdl jím! Velká škoda pro Energii, která tak stále nebude mít klid.
     
    45:38
    Karlovarští se řítili v přečíslení na Marka Čiliaka, podobně jako ve druhé části Tomáš Rachůnek se tentokrát rozhodl vzít zodpovědnost do svých rukou Tomáš Knotek, ovšem zlínský brankář drží Berany ve hře. Je vidět, že domácí začínají čím dál více riskovat.
     
    42:13
    Na druhé straně hrozili Karlovarští. Koblasa v přečíslení vybídl Tomáše Vondráčka a maskovaný muž ševců musel tasit pravý beton.
     
    41:50
    Tomáš Žižka dostal kotouč mezi kruhy, ale Novotný stále drží náskok Energie!
    39:55 Tomáš FOŘT - 1:2
     
    39:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Karlovarský gólman přeci jen kapituluje. TOMÁŠ FOŘT se v útočné třetině ujal kotouče a střelou z pravého kruhu přes obránce zaskočil do této chvíle bezchybného Filipa Novotného. Asistence: Dalibor Řezníček
    35:46 Tomáš RACHŮNEK - 0:2
     
    35:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! To je opravdu studená sprcha pro domácí, do přečíslení 2 na 1 se řítili Dávid Gríger s TOMÁŠEM RACHŮNKEM a druhý nejproduktivnější muž extraligového bodování to udělal nejlépe, jak mohl, když to vzal na sebe a svižnou střelou zápěstím pokořil brankáře Čiliaka. Asistence: Dávid Gríger
     
    25:21
    Herman střelou z vrcholku levého kruhu zahrál na domácí tyč!
     
    33:00
    Domácí Šlahař měl šanci potrestat hrubku energetiků, ale svůj nájezd z pravého křídla uklidil jen do boční sítě.
     
    28:49
    Početní výhoda netrvala dlouho, Vojtěch Polák (KVA) si odpyká dvě minuty za držení hole a oba celky budou hrát ve čtyřech.
     
    28:28
    Ačkoliv se divákům na Zimním stadionu Luďka Čajky nelíbí, že sudí nepotrestal žádný ze zákroků hostů, budou to právě energetici, kteří budou mít k dispozici přesilovou hru. Dvě minuty za sekání inkasuje David Nosek (ZLN).
     
    25:30
    Martin Rohan se prezentoval výborným obranným zákrokem, když vypíchl puk z hole Valentina Claireauxe. Velmi důležitý moment pro Energii.
     
    18:56
    Pouhou vteřinku byli Zlínští kompletní. Tomáš Žižka (ZLN) zatáhl za záchranou brzdu a odpyká si dvouminutový trest za podrážení.
     
    18:32
    Matěj Stříteský dostal pas do volného prostoru a pumelicí protáhl Marka Čiliaka.
     
    16:55
    Popelka (ZLN) chybuje v útočné třetině a naprosto zbytečně podrazil Stříteského. Karlovy Vary mají k dispozici další početní výhodu.
    09:16 Petr KOBLASA - 0:1
     
    09:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zlínská nedůslednost v obranné třetině znamená vedení Energie. Kapitán Skuhravý vyhrál buly na pravé křídlo, kde se kotouče ujal Tomáš Vondráčkem. Útočník s pětkou na zádech následně našel před bránou zcela nehlídaného PETRA KOBLASU, jenž se z předbrankového prostoru nemýlil. Asistence: Tomáš Vondráček, Václav Skuhravý.
     
    05:51
    Novotný je bombardován ze všech stran! Žižka s Noskem dirigují od modré nebezpečnou početní převahu domácích, z bezprostřední blízkosti to zkoušel i Claireaux, nicméně na úvodní branku si zatím musíme počkat.
     
    05:28
    Energetici chybují při střídání. Dvouminutový trest pro hráčskou lavici Karlových Varů odsedí Adam Křemen.
     
    03:35
    Antonín Honejsek (ZLN) odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě, čímž Berani nabízí soupeři první přesilovou hru.
     
    00:39
    Nejprve kolem Novotného klece kroužili Zlínští, jenže hned vzápětí se do protiútoku dostal Tomáš Rachůnek. Zdejší rodák prověřil Čiliakovu pozornost.
    Marken.cz

    Matěj Hodoval

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 40. Fořt (Řezníček) – 10. Koblasa (Vondráček, Skuhravý), 36. T. Rachůnek (Gríger), 58. V. Polák (Skuhravý), 59. Kohout


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Freibergs, Ferenc, Nosek (A), Řezníček, Žižka (C), Buchta, Gazda – Kubiš (A), P. Sedláček, J. Ondráček – Köhler, Claireaux, Honejsek – Herman, Jeglič, Šlahař – Popelka, Fryšara, Fořt.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Křemen, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Kajínek, Špringl

    Diváci: 4511
    thejrc.org