Mladá Boleslav – Olomouc 5:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Sparta – Liberec 0:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HC Olomouc
Úterý 29.10.2019, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:58 Pavol SKALICKÝ - 5:1
     
    51:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To byl v přesilovce uragán. Ševc opět prudce pálil z prostoru mezi modrou čarou a kruhem. Ciencialova dorážka se ještě neujala, ale Lukáš vyrazil puk před levou tyč, kde číhal PAVOL SKALICKÝ, jenž jen přiložil hůl a usměrnil puk do sítě. Asistence: David Cienciala, Martin Ševc.
    50:10 Martin ŠEVC - 4:1
     
    50:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vynikající práci odvedl za bránou Vondrka, jenž udržel puk pro domácí hráče. Od modré si později po Zbořilovi k mezikruží sjel MARTIN ŠEVC, který bez přípravy prostřelil Jana Lukáše. Asistence: Adam Zbořil, Pavol Skalický.
    47:26 Michal VONDRKA - 3:1
     
    47:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavská hra na jediného beka při přesilovce se nakonec vyplatila. Ševc poslal od kruhu puk do předbrankového prostoru, kde se v závaru před Lukášem k němu dostal těsně po vyrovnání počtu hráčů na ledě nakonec MICHAL VONDRKA, stáhl si ho před jeho beton a posunul ho podél něj do sítě. Asistence: Ondřej Najman.
    33:03 Jan STRÁNSKÝ - 2:1
     
    33:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Flynn zpoza brány nabil Zohornovi, jehož pokus Lukáš vyrazil mimo. Zohorna ho zachytil a předložil před sebe najíždějícímu a osamocenému JANU STRÁNSKÉMU, jenž prostřelil mezeru v gólmanově rozestavení. Asistence: Radim Zohorna, Oscar Flynn.
    13:11 Michal VONDRKA - 1:1
     
    13:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Pavol Skalický se ocitl úplně sám před Lukášem. Z překvapení mu málem kotouč utekl, ale nakonec ho zametl do Lukášovy výstroje. Odražený puk pak u protější tyče našel rovněž volný MICHAL VONDRKA, který ho bez potíží uklidil do prázdné brány. Asistence: Pavol Skalický, Adam Zbořil.
    01:20 Vojtěch TOMEČEK - 0:1
     
    01:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To bylo nečekané. Ihned po buly se prosazuje střelou pod víko špatně hlídaný VOJTĚCH TOMEČEK, jemuž nabil Hecl posunutím zpoza brány. Asistence: Marek Hecl.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 14. Vondrka (Skalický, Zbořil), 34. J. Stránský (R. Zohorna, Flynn), 48. Vondrka (Najman), 51. Ševc (Zbořil, Skalický), 52. Skalický (Cienciala, Ševc) – 2. V. Tomeček (Hecl)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Ševc, Kurka, Hrbas, Fillman, Dlapa, Pláněk (A), Klikorka – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – R. Zohorna, Cienciala, Klepiš (A) – Pabiška, Bičevskis, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (A), Jaroměřský, Vyrůbalík (C), Škůrek, Švrček, Dujsík – Burian, Nahodil, Irgl – Hecl, Klimek, V. Tomeček – Olesz, Kolouch, Skladaný – Valenta, Handl, Kořenek.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Lučan, Kis

    Diváci: 3129
    thejrc.org