Parma – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Brescia – Inter 1:2 (kon.)
konec
Brescia Calcio
1:2 (0:1)
Inter Milán
Úterý 29.10.2019, 21:00Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Brescia vstoupila do druhého poločasu velice aktivním způsobem, přičemž si vypracovala několik zajímavých šancí, avšak žádná neskončila v síti. Naopak Inter opět vytěžil z minima maximum, neboť Lukakuova střela zapadla za brankáře. Brescia se posléze přeci jenom prosadila, avšak nakonec nedokázala vstřelit vyrovnávací branku. (22:54:16)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 0:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:18.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Esposito fauloval u postranní lajny, za což si celkem překvapivě nezasloužil kartónek. Brescia má k dispozici jednu z posledních standardních situací.
     
    90+2
    Na zadní tyči zůstal zcela zapomenut Matri, kterému se zakončení hlavou nepovedla dle představ. Handanović neměl s jeho zakončením sebemenší problémy.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, v koncovce zápasu to opět hodně vře. Zcela jistě se dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Podél levé autové lajny se snažil prodrat hostující Barella, jenomže včas ho zastavil jeden z domácích. Vypadalo to na Sabelli, který navíc otřel balón o soupeře.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Mario Balotelli (Brescia Calcio).
     
    87
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Inter i nadále vede o j jednu branku. Nováček soutěže se v závěru utkání nadechuje k slibnému tlaku.
     
    86
    Střídání v týmu Brescia Calcio: ze hřiště odchází Rômulo, přichází Alessandro Matri.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Sebastiano Esposito.
     
    85
    Bisoli si to namířil středem hrací plochy, kde číhala příliš hustá obrana soupeře. Ta zasáhla velice zodpovědně, navíc si Candreva vybojoval další aut z pravé strany.
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Kwadwo Asamoah, přichází Cristiano Biraghi.
     
    81
    Sudí nakonec odpískal ve prospěch Interu, což znamenalo zisk standardní situacie. Brozović se snažil kroutit svůj centr ke vzdálenější tyči, kde číhal pozorný Sabelli.
     
    80
    Barella se na za pokutovým územím snažil přeposlat nahrávku na Lukakua, jenomže ten byl bráněn hodně zodpovědně. Jeden z domácích navíc atakoval Candrevu.
     
    79
    Avšak poté se daleko nedostal Asamoah, který nedorazil ani k hranici pokutového území. Brescia se tak pustila do protiakce, kterou včas zastavil stoper Godín.
     
    78
    Jedno je jisté, koncovka tohoto zápasu bude ještě hodně zajímavá. Inter se ihned po rozehrávce snaží kombinovat u středového kruhu, což se mu zatím daří.
    76. Milan ŠKRINIAR - 1:2
     
    76
    Brescia právě vstřelila branku! Šance domácích žije, Brescia totiž snižuje na rozdíl jediné branky! Dimitri Bisoli se na pravém křídle prohnal až do pokutového území, kde posadil na zadek protihráče, načež zkoušel prostřelit Handanoviće. To se nakonec nepovedlo, nicméně slovinský brankář vyrazil míč do MILANA ŠKRINIARA, od kterého se dostal do branky.

    David Suchý

    Branky: 76. Škriniar (vla.) – 23. Lautaro Martínez (de Vrij), 63. R. Lukaku (Gagliardini)

    Karty:   44. Cistana (BCC), 45+1. Matějů (BCC), 87. Balotelli (BCC) – 26. Candreva (INM), 44. Gagliardini (INM), 62. Škriniar (INM)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 0:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:18.
    Brescia Calcio: Alfonso – Sabelli, Cistana, Gastaldello (68. Martella), Matějů – Bisoli (C), Tonali, Rômulo (86. Matri) – Mangraviti (75. Ndoj) – Al. Donnarumma, Balotelli.
    Náhradníci: Andrenacci – Zmrhal, Semprini, Ayé, Martella, Matri, Ndoj.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, Godín, de Vrij – Candreva, Gagliardini, Brozović, Barella, Asamoah (81. Biraghi) – R. Lukaku (86. S. Esposito), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Biraghi, Valero, Dimarco, S. Esposito, Politano.

    Rozhodčí: Fabbri – Peretti, Di Vuolo
    ocianews.com