Mladá Boleslav – Olomouc 5:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Sparta – Liberec 0:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (0:2, 3:2, 0:1)
HC Olomouc
Úterý 29.10.2019, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 15. kolo
Partner:
     
    59:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti nakonec udrželi těsný náskok a výhru si zajišťují gólem do prázdné brány! Hosté vybojovali kotouč ve středním pásmu, odkud se přesnou střelou prosadil TOMÁŠ KRUPA. Asistence: David Vosátko.
     
    39:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí v samotném závěru druhé třetiny ještě jednou snižují a šokují olomoucké hokejisty! Talafa od modré čáry sice nemířil přesně, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přesně na hůl DOMINIKA LUŽY, který se rychle prosadil střelou do odkryté branky. Asistence: Tadeáš Talafa a Petr Pavlas.
     
    37:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora si bleskově bere dvoubrankový náskok zpět! Hosté to nyní pěkně vykombinovali, protože po přihrávce Krupy byl sám před bránou DAVID VOSÁTKO, který neomylně zakončil do pravé šibenice. Asistence: Tomáš Krupa a Daniel Ministr.
     
    35:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí ještě ve druhém dějství nacházejí snížení, zápas tak může být ještě hodně zajímavý! První chybou v zápase prezentoval také Hasala, který slabou střelu Pavlase vyrazil jen k FILIPU WEINTRITTOVI, který skóroval povedenou žabičkou. Asistence: Petr Pavlas a Tadeáš Talafa.
     
    29:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Berani opět ztrácejí dva góly a zase si za to můžou v podstatě sami! Domácí totiž ztratili kotouč za vlastní brankou, následně před Hamrlu poslal puk Rosecký, kde po mnoho dorážkách nakonec dotlačil kotouč do sítě DAVID KALAČ. Asistence: David Rosecký a Daniel Ministr.
     
    21:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se konečně prosazují a rázem jsou zpět v zápase! Pavlas poslal kotouč na pravou tyčku, kde byl připraven Luža. Ten ještě posunul kotouč před prázdnou branku, kde byl úplně volný DAVID KOZUBÍK, který tak bez problémů skóroval. Asistence: Dominik Luža a Petr Pavlas.
     
    16:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí nevyužili dlouhou přesilovku pět na tři, což kohouti okamžitě potrestali! Hamrla nebyl v brankovišti úplně ideálně postavení, čehož využil DAVID KALAČ, který poslal kotouč do míst, kde se domácí gólman nenacházel. Asistence: Daniel Ministr a Matúš Hlaváč.
     
    03:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dost smolná chvíle pro domácího gólmana, protože kvůli jeho velké hrubce jde Olomouc do vedení! MATĚJ TOMAJKO nahodil kotouč do útočného pásma, puk se ještě odrazil od mantinelu a mířil přímo na Hamrlu. Ten chtěl rozehrát, ale úplně se nesoustředil na kotouč, kvůli čemuž mu propadl do sítě. Asistence: Lukáš Pírek a Matúš Hlaváč.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 22. Kozubík (Luža, Pavlas), 36. Weintritt (Pavlas, Talafa), 40. Luža (Talafa, Pavlas) – 4. Tomajko (Pírek, Hlaváč), 17. Kalač (Ministr, Hlaváč), 30. Kalač (Rosecký, Ministr), 38. Vosátko (Krupa, Ministr), 60. Krupa (Vosátko)


    Berani Zlín: Hamrla (Šarman) – Janošek, Hamrlík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Riedl, Pavlas – Handl, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Baďura, Apolenář
    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Mader (C), Hlaváč, Vosátko (A), Hladiš, Rutar, Pírek – Kalač (A), Ruda, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Tichý, Havel, Ministr, Tarnoczy

    Rozhodčí: Maršálek – Komínek, Král
    thejrc.org