Vsetín – Prostějov 3:2 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:0 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:2 (po pr.)
Havířov – Litoměřice 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 5:3 (kon.) | Přerov – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 30.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:54 Jakub HUSA - 3:2
     
    27:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nyní už je to opět o jednu branku! Vsetín se nadechoval k náporu, ovšem ten Jestřábi zásadně odmítají. Když po přihrávce Chlána ujížděl na levém křídle JAKUB HUSA a přesnou trefou snižuje opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Petr Krejčí, Petr Chlán.
    25:11 David VÍTEK - 3:1
     
    25:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní práce v podání Holomka, jenž dokázal s kotoučem projet střední pásmo a skrz bránícího hráče Jestřábů se dostal až do útočného pásma, kde v předbrankovém prostoru předložil kotouč DAVIDU VÍTKOVI a ten trefil odkrytou branku Jestřábů. Asistence: Ondřej Holomek a Martin Dudáš
    21:51 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
     
    21:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov bleskově reaguje a je to znovu pouze o jednu branku! Nahozený kotouč dojel v rohu útočného pásma Kafka a okamžitě směřoval kotouč před branku, kde si jej zpracoval LUKÁŠ ŽALČÍK a střelou k tyči snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Petr Kafka, Martin Novotný.
    21:10 Radim KUCHARCZYK - 2:0
     
    21:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Jonákova přihrávka z hranice brankoviště se dostala na levý kruh, kde si Slováček všiml na druhé straně připraveného RADIMA KUCHARCZYKA, jenž přesnou střelou z voleje navýšil vsetínské vedení. Asistence: Ondřej Slováček, Vít Jonák.
    02:47 Martin PROCHÁZKA - 1:0
     
    02:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín těží z úvodní aktivity vedoucí branku! Do útočného pásma zavezl kotouč Hunkes, jenž jej předložil na pravé křídlo MARTINU PROCHÁZKOVI, ten si dokázal kotouč na čepeli upravit k vydařené koncovce mezi betony brankáře Dvořáka. Asistence: Jiří Hunkes, Tomáš Kudělka.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Procházka (Hunkes, Kudělka), 22. Kucharczyk (Slováček, Jonák), 26. Vítek (Holomek, Dudáš) – 22. Žálčík (Kafka, M. Novotný), 28. Husa (P. Krejčí, Chlán)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Sachr) – Kudělka, Slováček, Hunkes, Dudáš, Jeřábek, J. Drtina, Holomek – D. Tůma, Kucharczyk, Jonák – Dostálek, Rehuš, Procházka – L. Volf, Pechanec, Gorčík – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák – Hrdinka, Mrázek, M. Novotný, Drtil, Husa, P. Krejčí, Muška – Kafka, Račuk, Žálčík – Chlán, V. Meidl, Nouza – L. Krejčík, M. Novák, Berger – R. Pilař, Miškář, T. Jandus.

    Rozhodčí: Wagner, Pilný – Hanzlík, Zedník

    Diváci: 2580
    thejrc.org