Vsetín – Prostějov 3:2 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:0 (kon.) | Jihlava – Slavia 1:2 (po pr.)
Havířov – Litoměřice 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 5:3 (kon.) | Přerov – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 30.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Prostějov v šesti!
     
    55:17
    Vsetínská přesilovka už bylo v koncích, když se zrodila kombinace mezi Hunkesem, Pechancem a zakončujícím Gorčíkem, jenž se snažil z voleje usměrnit kotouč za Dvořáka! To však nevyšlo, Dvořák úspěšně zasáhl a Prostějov může ve zbývajících minutách usilovat o vyrovnání, neboť krušné chvíle ustál.
     
    53:26
    Slováček poslal kotouč na hůl Jonáka, jenž ještě vyšperkoval pozici pro Kucharczyka, jeho střelu k tyči špičkou betonu vytěsnil Dvořák!
     
    53:08
    Vsetín si užíval dlouhé signalizované výhody a navíc v jejím závěru byl při postupu obranným pásmem nedovoleně zastaven Martin Procházka. Na trestnou lavici tak míří hned dvojice Prostějovských. Martin Novotný obdržel dvě minuty za sekání, Patrik Miškář pak stejnou porci za podrážení. Valaši si zahrají po dobu dvou minut v přesilové hře pěti proti třem.
     
    51:29
    Po přihrávce Janduse vypálil z ostřejšího úhlu Pilař a kotouč prosvištěl Gábovy mezi betony a svezl se po brankové čáře! Velké štěstí pro Vsetín!
     
    46:02
    Další pohledná souhra Vsetína! Šilhavý našel ve středovém kruhu Vítka, kterému se podařilo uvolnit do samostatného úniku Hořanského, posledně jmenovaný však po slibné jízdě nedokázal zlomit své střelecké prokletí, které ho v letošním ročníku Chance ligy provází.
     
    45:09
    Slibná kombinace v podání třetí formace Vsetína, kterou po přihrávkách Gorčíka a Volfa zakončoval Pechanec, minul prostějovskou branku!
     
    40:29
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Muška – 2 min., sekání).
     
    40:19
    Žalčík ihned na startu třetí třetiny našel Krejčíka, po jehož střele zvonila horní tyč vsetínské branky!
     
    39:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Husa – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Slováček – 2 min., hrubost).
     
    39:38
    Krejčík nyní zakončoval z bezprostřední blízkosti Gábovy branky, trefil však pouze připraveného brankáře domácích!
     
    36:34
    Hrubá chyba vsetínského brankáře! Ten se snažil pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou za brankou, kotouč zachytil jeden z prostějovských hráčů a okamžitě jej předložil Miškářovi, jenž mohl stav utkání srovnat, vsetínský brankář však pohotovým zákrokem svou minelu napravil!
     
    30:07
    Račuk nyní hledal mezi kruhy Žalčíka, do jeho přihrávky však vložil hůl domácí Volf, čímž donutil vlastního brankáře Gábu k pohotovému zákroku, protože kotouč jinak mířil do vsetínské branky!
     
    29:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Dudáš – 2 min., sekání).
     
    28:21
    Krejčík to zkusil střelou mezi nohy, ale Gába byl připraven přečíst úmysly prostějovského útočníka a podržel Valachy!
     
    28:21
    Postup Krejčíka byl zastaven nedovoleně Holomkem a rozhodčí signalizuje trestné střílení!
    27:54 Jakub HUSA - 3:2
     
    27:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nyní už je to opět o jednu branku! Vsetín se nadechoval k náporu, ovšem ten Jestřábi zásadně odmítají. Když po přihrávce Chlána ujížděl na levém křídle JAKUB HUSA a přesnou trefou snižuje opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Petr Krejčí, Petr Chlán.
    25:11 David VÍTEK - 3:1
     
    25:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní práce v podání Holomka, jenž dokázal s kotoučem projet střední pásmo a skrz bránícího hráče Jestřábů se dostal až do útočného pásma, kde v předbrankovém prostoru předložil kotouč DAVIDU VÍTKOVI a ten trefil odkrytou branku Jestřábů. Asistence: Ondřej Holomek a Martin Dudáš
     
    22:13
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Václav Meidl – 2 min., podrážení).
    21:51 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:1
     
    21:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov bleskově reaguje a je to znovu pouze o jednu branku! Nahozený kotouč dojel v rohu útočného pásma Kafka a okamžitě směřoval kotouč před branku, kde si jej zpracoval LUKÁŠ ŽALČÍK a střelou k tyči snížil na rozdíl jedné branky. Asistence: Petr Kafka, Martin Novotný.
    21:10 Radim KUCHARCZYK - 2:0
     
    21:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Jonákova přihrávka z hranice brankoviště se dostala na levý kruh, kde si Slováček všiml na druhé straně připraveného RADIMA KUCHARCZYKA, jenž přesnou střelou z voleje navýšil vsetínské vedení. Asistence: Ondřej Slováček, Vít Jonák.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Muška – 2 min., podrážení).
     
    15:22
    Nyní se vylučuje na straně Prostějova, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Lukáš Krejčík.
     
    12:51
    První vyloučení dnešního utkání. Dvouminutový trest dostává vsetínský brankář David Gába, jenž nešťastně vyhodil kotouč mimo ledovou plochu.
     
    12:26
    Valaši nyní sehráli pohlednou souhru, s kotoučem se do útočného pásma prodral Procházka, jenž přes Dostálka uvolnil na levém kruhu Pechance, ten se dostal až k zakončení, ale kotouč za pozorného Dvořáka se mu propasírovat nepodařilo.
    02:47 Martin PROCHÁZKA - 1:0
     
    02:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín těží z úvodní aktivity vedoucí branku! Do útočného pásma zavezl kotouč Hunkes, jenž jej předložil na pravé křídlo MARTINU PROCHÁZKOVI, ten si dokázal kotouč na čepeli upravit k vydařené koncovce mezi betony brankáře Dvořáka. Asistence: Jiří Hunkes, Tomáš Kudělka.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Procházka (Hunkes, Kudělka), 22. Kucharczyk (Slováček, Jonák), 26. Vítek (Holomek, Dudáš) – 22. Žálčík (Kafka, M. Novotný), 28. Husa (P. Krejčí, Chlán)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Sachr) – Kudělka, Slováček, Hunkes, Dudáš, Jeřábek, J. Drtina, Holomek – D. Tůma, Kucharczyk, Jonák – Dostálek, Rehuš, Procházka – L. Volf, Pechanec, Gorčík – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák – Hrdinka, Mrázek, M. Novotný, Drtil, Husa, P. Krejčí, Muška – Kafka, Račuk, Žálčík – Chlán, V. Meidl, Nouza – L. Krejčík, M. Novák, Berger – R. Pilař, Miškář, T. Jandus.

    Rozhodčí: Wagner, Pilný – Hanzlík, Zedník

    Diváci: 2580
    thejrc.org