Třinec – Sparta 2:3 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Litvínov 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:5 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Mountfield HK
Pátek 01.11.2019, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Matyáš KANTNER - 4:1
     
    58:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se indiáni do prázdné branky trefují a je definitivně rozhodnuto! MATYÁŠ KANTNER střílí první gól v sezóně, když ho našel Gulaš a domácí útočník s číslem 93 na zádech oslavil 100. start za indiány vstřelenou brankou. Asistence: Milan Gulaš a Tomáš Mertl.
    54:37 Luboš ROB - 3:1
     
    54:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mountfield už vrhal všechny své síly do útoku a začal propadat v defenzivě. Toho Západočeši dokázali využít a dávají velmi důležitý třetí gól! Vracovský z levé strany prostrčil kotouč na najíždějícího LUBOŠE ROBA, který ho bekhendem prostrčil za přesunujícího se Lukeše. Pro Roba je to druhý gól večera a třetí bod! Asistence: Tomáš Vracovský a Vojtěch Budík.
    29:46 Milan GULAŠ - 2:1
     
    29:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Série Milana Gulaše s alespoň jedním kanadským bodem za utkání se prodlužuje na 15 zápasů! Indiáni využívají přesilovku a otáčejí skóre, Luboš Rob nabil právě MILANU GULAŠOVI na levý kruh a domácí kanonýr nekompromisní ranou z první rozvlnil síť za přesunujícím se Lukešem. Asistence: Luboš Rob a Michal Moravčík.
    14:11 Luboš ROB - 1:1
     
    14:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla exkluzivní akce Jaroslava Kracíka, po které mohl pouze smeknout pomyslný klobouk zakončující LUBOŠ ROB! Kracík zavezl puk do útočného pásma, navázal na sebe dva protihráče, z levého kruhu poté nezištně přihrál na najíždějícího Roba, který doklepl kotouč do prázdné branky stejně jako Smoleňák u prvního gólu Hradce Králové. Je tedy srovnáno na 1:1. Pro Kracíka je to 300. kanadský bod za Plzeň! Asistence: Jaroslav Kracík a Roman Vráblík.
    06:03 Radek SMOLEŇÁK - 0:1
     
    06:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield z protiakce ihned zahrozil a po tlaku v útočném pásmu otevírá stav zápasu! RADEK SMOLEŇÁK si najel před branku, zůstal nikým nehlídán a po parádní přihrávce Chalupy jednoduše zasunul puk do sítě. Asistence: Matěj Chalupa a Mislav Rosandić.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. Rob (Kracík, Vráblík), 30. Gulaš (Rob, Moravčík), 55. Rob (Vracovský, Budík), 59. Kantner (Gulaš, Mertl) – 7. Smoleňák (M. Chalupa, Rosandić)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, T. Voráček – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Vracovský, Kracík, Rob – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, R. Vlach, Kolda.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (D. Dvořák) – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Allen – M. Chalupa, Koukal, Smoleňák (C) – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Červený (A), Kubík, Jergl – Perret, Rákos, Paulovič.

    Rozhodčí: Bejček, Šír – Jelínek, Komárek

    Diváci: 6312
    ocianews.com