Dijon – PSG 2:1 (kon.)
konec
Dijon FCO
2:1 (1:1)
Paris Saint-Germain
Pátek 01.11.2019, 20:45 • Stade Gaston Gérard, Dijon • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Dijonu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Paris Saint-Germain se nepovedl závěr prvního a úvod druhého poločasu. V těchto momentech totiž pokaždé inkasoval, nicméně i tak měl na vyrovnání hodně času. Pařížané si vytvořili celou řadu zajímavých možností, avšak vyrovnávací branku se nepovedlo vstřelit. Dijon se tak dost možná postaral o obrovské překvapení tohoto kola. (22:40:23)
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:8. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:8.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Julian Draxler (Paris Saint-Germain FC).
     
    90+2
    Dijon je nesmírně blízko k senzaci tohoto kola. Pařížané se opět usadili na polovině svého soupeře, domácí se pro změnu zatáhli do hlubokého obranného valu.
     
    90+1
    Draxler se pokoušel nastartovat akci svého celku, jenomže narážečka do pokutového území nebyla dobrá. Gomis nebude s rozehrávkou nikam spěchat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, hostujícímu celku se krátí čas, ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Icardi se sympatickým způsobem pokoušel zakončit přes hlavu, jenomže své zakončení nakonec poslal výrazně vedle branky. Gomis tak nemusel zasahovat.
     
    87
    Ven z branky se vydal hostující brankář Navas, který v tísni odkopával na opačnou stranu. Hlavní sudí si nakonec všiml nedovoleného zákroku od Cádize.
     
    86
    Kimpembemu se povedlo roztáhnout hru na levou stranu, kde Kurzawa příliš dlouho vyčkával na nahrávku. Vzápětí Cavani skončil v šestnáctce na zemi.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Dijon je blizoučkou obrovské senzaci. V posledních minutách ale sledujeme velkou územní převahu hostů.
     
    84
    Kurzawa si v pokutovém území všiml naběhnuvšího Cavaniho, který snad zakončoval patičkou. Míč nakonec putoval vedle branky, na řadu přijde odkop.
     
    81
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Abdou Diallo, přichází Julian Draxler.
     
    79
    Cádiz se dožadoval zisku pokutového kopu, jenomže sudí nechává pokračovat ve hře. Hostující obrana jednala hodně lehkovážně, nakonec včas zakročila.
     
    78
    Di Maríova rozehrávka rohového kopu nebyla vůbec dobrá, míč totiž zaplul přímo do rukavic brankáře Gomise, kterému se povedlo rozehrát do volného prostoru.
     
    77
    Icardimu dnes není přáno, což se potvrdilo i v tomto okamžiku. Cavani velice chytře přihrával do druhé vlny, jenomže Icardi vypálil vysoko nad branku.
     
    76
    Další celkem zbytečná nepřesnost. Kurzawa se na levém křídle pokoušel najít Di Maríu, jenomže tento úmysl nakonec skončil velice prudkou nahrávkou do zámezí.
     
    75
    Di Maríovi nevyšel pokus o zasekávačku, naopak se jako první dostal k volnému míči domácí Amalfitano, který si na opačné polovině vybojoval standardní situaci.

    David Suchý

    Branky: 45+6. Chouiar, 47. Cádiz – 19. Mbappé (Di María)

    Karty:   12. Ndong (DIJ), 14. Cádiz (DIJ), 58. Mendyl (DIJ) – 15. Kimpembe (PSG), 90+2. Draxler (PSG)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:8. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:8.
    Dijon FCO: A. Gomis – Chafik (33. Mendyl), Écuélé Manga, Coulibaly (29. Amalfitano), Ngonda Muzinga – Ndong, Lautoa – M. Baldé (54. Mavididi), Chouiar, Cádiz – Tavares (C).
    Náhradníci: Rúnarsson – Amalfitano, Balmont, Mavididi, Mendyl, Pereira, Soumaré.

    Paris Saint-Germain: Navas – Dagba, Marquinhos (C), Kimpembe, A. Diallo (81. Draxler) – Gueye, Paredes (72. Cavani), Bernat (64. Kurzawa) – Mbappé, Icardi, Di María.
    Náhradníci: S. Rico – Cavani, Draxler, Choupo-Moting, Kurzawa, Sarabia, Soh.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli
    bahis siteleri