Slavia – Helas Brno 7:6 (kon.) | Vysoké Mýto – Chrudim 1:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 7:0 (kon.)
Hodonín – Olympik Mělník 9:4 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
7:6 (4:2)
Helas Brno
Pátek 01.11.2019, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z Edenu je to pro dnešek vše, přeji vám hezký víkend a u futsalu někdy příště na počtenou. (21:42:29)
     
    Slávisté ale dokázali závěrečný tlak už ubránit a radují se ze zisku tří bodů. Hosté byli dnes velice nepříjemní, ale do Brna se vracejí bez bodu. Viděli jsme dva hattricky, o které se postarali Radovanovič a Brychta.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Hostům to vyšlo a necelých dvacet sekund před koncem snižují na rozdíl jediné branky. IVAN ŠARKÖZY dostal míč za Žežulku – 7:6. Asistence: Lukáš Matyska.
     
    40
    Čtvrtý akumulovaný faul pro hosty.
     
    39
    Cupákova nabídka před branku nebyla přesná, slávisté ale nedokázali rychle rozehrát, Cupák zůstává v brance.
     
    38
    Helas rozjel dobrou kombinaci a zároveň také dobrou rotaci na polovině domácích, ke střele se ale hosté nedostali, naopak mohl zakončovat do prázdné branky Směřička, avšak nemířil přesně.
     
    38
    Hosté zkouší power-play! V brankářském dresu v poli David Cupák.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    37
    Cupák vyslal do zakončení Matysku, jeho zakončení dokázal Žežulka vyrazit do bezpečí.
     
    36
    Jošt se snažil na pivotu přebrat Homolovu přihrávku, Šarközy ho ale dokázal dobře dostoupit a nenechal ho míč zpracovat.
     
    35
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Sledujeme utkání bohaté na góly. Už to vypadalo, že je Hájek u míče, na poslední chvíli ho ale zpět vybojoval Špička, jeho nástřel poté za Žežulku tečoval PATRIK LIDMILA – 7:5. Asistence: Zbyněk Špička.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu druhý hattrick! Směřička svou dnešní čtvrtou přihrávkou vybídl na zadní tyči k zakončení MARTINA BRYCHTU, který se nemýlil a vstřelil sedmou branku domácích – 7:4. Asistence: Martin Směřička.
     
    33
    Lukšija dokázal zblokovat Zárubovu střelu na rohový kop, po něm se dostal k dalšímu ohrožení Konečného branky Radovanovič, jehož střelu dokázali hráči Helasu zblokovat.
     
    32
    Zbyněk Špička (HEL) dohrál Zárubu, rozhodčí ohodnotil jeho počínání žlutou kartou. Hosté navíc zapisují třetí akumulovaný faul.
     
    31
    Nejprve na jedné straně orazítkoval tyč Směřička, na druhé straně mohl ale znovu snížit Helas, po chybě Záruby zakončoval Špička, slávisté ale zahustili prostor před brankou a udrželi aktuální stav.
     
    30
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARKO RADOVANOVIČ bere situaci do svých rukou. Na polovině hřiště si vybojoval míč a následně pod Konečným procedil balón až do sítě a kompletuje tak hattrick – 6:4. Bez asistence.
     
    29
    Matyska mířil do dalšího brejku, jeho střela skončila ale vysoko nad.
     
    29
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Boj o míč na polovině Slavie nakonec prohrál Křemen tak nešťastně, že se balón odrazil přesně ke ZBYŇKU ŠPIČKOVI, který dokázal střelou na přední tyč překonat Žežulku – 5:4. Bez asistence.

    Martin Kamenik

    Branky: 4. Radovanovič (Směřička), 6. Jošt (Hájek), 12. Brychta (Směřička), 17. Radovanovič (Směřička), 24. Brychta (Záruba), 30. Radovanovič, 34. Brychta (Směřička) – 5. Šarközy (Cupák), 16. Špička, 22. Mužík (Cupák), 29. Špička, 35. Lidmila (Špička), 40. Šarközy (Matyska)

    Karty:   7. Jošt (SLA) – 7. Cupák (HEL), 32. Špička (HEL)


    SK Slavia Praha: Žežulka (Vondráček) – Brychta, Směřička, Radovanovič, Záruba – Jošt, Sláma, Homola (C) , Hájek, Křemen, Pytlíček, Plíšek, Trajhan
    Helas Brno: Konečný (Daněk) – Cupák (C), Matyska, Prokeš, Mužík – Šarközy, Špička, Lukšija, Lidmila

    Rozhodčí: Šmíd – Laštovička

    Diváci: 165
    thejrc.org