Teplice – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Karviná – Jablonec 0:1 (kon.) | Liberec – Příbram 3:2 (kon.)
Opava – Sparta 0:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:3 (0:3)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 03.11.2019, 14:30 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního podvečera. (16:26:36)
     
    V úvodní pětačtyřicetiminutovce České Budějovice soupeře zaskočily, když potrestaly všechny jeho chyby v obraně. Dynamo tak dalo výsledku základ k dnešnímu úspěchu. Hra se postupně vyrovnávala a ve druhém poločase už byly Teplice lepší, ovšem až v závěru se dočkaly snížení. Jihočeši se tak radují ze třech bodů už počtvrté v řadě a dostávají se v tabulce před dnešního soupeře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Souhra hostující celku byla znovu pohledná, Ivo Táborský posunul míč na Matěje Helešice, jenž se snažil přihrát ještě pod sebe. Balon byl zastavený obráncem, jenž ho přikopl k Tomáš Grigarovi.
     
    90+3
    Ivo Táborský s míčem znovu prchl k rohovému praporku, kde ho o něj obral Pavel Čmovš. Jenomže České Budějovice budou vhazovat, a tak ušetří další důležité vteřiny.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtá rozhodčí, která na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Ivo Táborský sice vůbec na míč nevyskočil, přesto mu Jan Shejbal daroval rohový kop. Česká Budějovice drží balon u praporku, kde Teplice donutily k faulu. Alois Hyčka totiž poslal na zelený pažit Benjamina Čoliće.
     
    90
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Jiří Kladrubský.
     
    88
    Jakub Mareš z levé strany odcentroval na zadní tyč, kde už číhal Tomáš Vondrášek. Jenomže lépe postavený byl Matěj Helešic, který míč odvrátil na rohový kop. Centr od praporku zamířil na zadní tyč, kde měl dost času Pavel Čmovš, jenž bránu trestuhodně přestřelil.
     
    87
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Matej Mršić, přichází Matěj Helešic.
    85. Petr MAREŠ - 1:3
     
    85
    Teplice právě vstřelily branku!
    Severočeši se dočkali alespoň snížení, ovšem branka přichází příliš pozdě! Z poza šestnáctky se napřáhl PETR MAREŠ, jehož zakončení ve vzduchu trochu zaplavalo a zamířilo přesně k pravé tyči. Jaroslav Drobný se snažil zasáhnout, tentokrát marně. Asistence: Jan Shejbal.
     
    84
    Domácí mužstvo se usadilo na útočné polovině hrací plochy, kde dlouho hledalo cestu do šestnáctky. České Budějovice jsou přikovány k vlastnímu pokutovému území.
     
    83
    Na pravé straně se uvolnil skvělým pohybem Patrik Žitný, jehož centr přizvedl na další roh hostující brankář. Po centru od praporku sice Teplice zakončily, ovšem pouze vedle branky Jihočechů.
     
    82
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Řezníček, přichází Pavel Vyhnal.
     
    81
    Tomáš Kučera byl atakován a přišel o míč, dle sudího šlo o nedovolený zákrok. České Budějovice se už hnaly do akce, ovšem musely balon znovu odevzdat.
     
    80
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Patrik Brandner, přichází Ivo Táborský.
     
    79
    Severočeši jsou znovu u balonu a troufnu si říct, že dnes odejdou bez bodů. To by musel přijít totální kolaps Českých Budějovic, které se ale skvěle brání.

    Michal Luxa

    Branky: 85. P. Mareš (Shejbal) – 11. Brandner (Schranz), 20. Javorek (Schranz), 26. L. Havel (pen.)

    Karty:   30. Jakub Řezníček (TEP), 64. Moulis (TEP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 6:6. Rohy: 11:4.
    FK Teplice: Grigar – Paradin (28. Hyčka), Shejbal, Čmovš – Vondrášek, Kučera, Žitný, Moulis (71. Radosta), P. Mareš – Jakub Řezníček (82. Vyhnal), J. Mareš (C).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Hyčka, Hasil, Liška, Radosta, Royo, Vyhnal.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Drobný – Čolić, L. Havel, Sivok (C), P. Novák – Brandner (80. Táborský), Javorek, Mršić (87. Helešic), Havelka (90. Kladrubský), Čavoš – Schranz.
    Náhradníci: Staněk – Ekpai, Helešic, Kladrubský, Kulhánek, Mustedanagić, Táborský.

    Rozhodčí: Proske – Kotík, Dresler

    Diváci: 2 723
    thejrc.org