Třinec – Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Sobota 02.11.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Bartošák vůbec neviděl Hüblovu střelu, po které mohl dorážet Petružálek. Kotouč proletěl brankovištěm, do sítě se ale nepodíval!
     
    57:20
    Honzík zůstává na střídačce, hosté to zkusí v šesti proti pěti!
     
    54:31
    Guntis Galvinš za vlastní brankou tvrdě srazil jednoho ze soupeřů, počínání lotyšského forvarda sudí posoudili jako nedovolené bránění. Hosté po komerční přestávce rozehrají další přesilovku.
     
    51:45
    Oceláři chvíli hráli v šesti, což neuniklo pozornosti sudích a Litvínov bude mít k dispozici přesilovku. Trest odpyká Michal Kovařčík.
     
    44:18
    Matěj Stránský se s Aronem Chmielewskim vydali do přečíslení dvou proti jednomu! Celou akci po pasu Stránského zakončoval Chmielewski, polský útočník ale trefil jen přesunujícího se Honzíka!
    36:30 Petr VRÁNA - 2:0
     
    36:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další střela již hostujícímu brankáři propadla do sítě, Oceláři odskakují do dvoubrankového vedení! Hráči s drakem na prsou se přes minutu drželi v útočném pásmu, PETR VRÁNA nakonec využil dobré clony Matěje Stránského a od modré propálil nic nevidícího Honzíka! Asistence: Milan Doudera.
     
    35:26
    Na ledě se přiostřilo, po vzájemném souboji jsou vyloučení domácí Martin Gernát a hostující Michal Trávníček. Oba kohouti obdrželi dvě minuty za hrubost.
     
    35:00
    Rostislav Martynek se dostal za hostující obranu a mířil sám na Honzíka! Třinecký útočník zkusil kličku na pravou stranu, Honzíka ale nepřekonal.
     
    32:56
    Martin Gernát šikovně zpoza branky našel Jiřího Polanského, který z první překonal Honzíka. Litvínovský gólman ale těsně před tím posunul svou branku, gól proto nemohl být uznán!
     
    30:19
    První formace domácích uzamkla hosty v jejich pásmu a vypracovala si dvě velké šance! Stránský zpoza branky namazal Vránovi, ten ale z první trefil jen Honzíka. Ke dvěma dorážkám se následně dostali Chmielewski a Stránský, ani jeden ale nebyl úspěšný!
     
    23:26
    Dravecký zpoza hostující branky namazal Chmielewskému, ten ale trefil jen Honzíka. Od hostujícího brankáře se ale kotouč odrazil k Kundrátkovi, který okamžitě dorážel. Pokus třineckého beka jen těsně minul levou tyč litvínovské branky!
     
    22:05
    Lukáš Válek v útočném pásmu napadal rozehrávajícího Kundrátka, hostující útočník ale podrazil beka domácích. Přesilovka pro Oceláře.
     
    08:57
    Petr Kašpar v útočném pásmu využil bránění Petra Vrány a tečí o jeho nohy pořádně protáhl Bartošáka! Třinecký gólman měl co dělat, aby vyrazil puk do bezpečí.
     
    01:53
    Verva může odpovědět stejnou mincí, po faulu Rostislava Martynka budou hosté hrát v početní výhodě.
    01:31 Erik HRŇA - 1:0
     
    01:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny. Přesně tolik času potřebovali Oceláři k tomu, aby využili svou první početní výhodu! Petr Vrána čistě vyhrál buly přímo k ERIKU HRŇOVI, který se nijak nerozpakoval a z první napálil kotouč pod horní tyč litvínovské branky! Asistence: Petr Vrána.
     
    01:28
    Uvidíme první přesilovku zápasu. Litvínovský Viktor Hübl v rohu vlastního pásma podrazil Marcinka.
     
    01:03
    Obrovská šance Ocelářů! Tomáš Marcinko dostal přihrávku do úniku a sám se řítil na gólmana Honzíka! Nejlepší střelec domácích zkusil kličku na pravou stranu, litvínovského gólmana ale nepřekonal!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Hrňa (P. Vrána), 37. P. Vrána (M. Doudera)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Kundrátek, Gernát, Krajíček (C), M. Doudera, D. Musil, Galvinš – M. Stránský, P. Vrána, Chmielewski – Hrňa, Marcinko (A), Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Martynek, Polanský, Kofroň – Hladonik.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – L. Doudera, Jánošík (A), Ščotka, Baránek, T. Pavelka, Štich, Kudla – F. Lukeš (A), V. Hübl, Válek – Jarůšek, Helt, Petružálek (C) – Kašpar, Gerhát, Myšák – Trávníček, Zygmunt, Jurčík.

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 467
    ocianews.com