Slavia – Motor ČB 2:7 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
Kadaň – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Sokolov – Havířov 3:5 (kon.)
Třebíč – Vsetín 2:3 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 02.11.2019, 17:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme zde historicky druhou výhru Trhačů v letošní sezóně! Ti se dnes pořádně zakousli do svého soupeře z Ostravy. V úvodu utkání jsme viděli hru ze strany na stranu a šance měli oba celky. Gólový účet tohoto zápasu však otevřel Roman Chlouba, který se po skvělé kombinaci s Jaroslavem Kůsem prosadil. Ve zbytku třetiny však udeřila Poruba, když Petr Kanka dostal skvělou přihrávku a dostal poprvé kotouč za záda Neužila. Ve druhé třetině to byl znovu právě hostující celek, který se dostal jako první ke slovu. Tentokrát byl střelcem Petr Obdržálek, který dostal svůj tým do vedení. O tři minuty později se podruhé v utkání trefil v početní výhodě Roman Chlouba! Utkání bylo vyrovnáno, ale černožlutí se zanedlouho dostali do pohody. Radost z gólu měl Jan Müller, který svůj tým dostal podruhé v utkání znovu do vedení! Poslední třetina byla ve jménu hostujícího tlaku, avšak domácí brankář Jakub Neužil předvedl řadu bravurních zákroků a dovedl svůj tým ke druhé výhře v sezóně! (19:30:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Kotouč mají v moci hosté. K větší šanci se však zatím nedostali.
     
    59:33
    Jakub Trefný teď vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. Zbývá méně než půl minuty a vhazovat se bude před domácím brankářem. Nejdříve je však na řadě time-out pro domácí.
     
    59:21
    Filip Eliáš teď asi viděl hvězdičky. Kotouč ho totiž v plné síle trefil do obličeje. Snad bude vše v pořádku.
     
    59:08
    Roman Chlouba po delší době skvěle vyhodil. Zakázané uvolnění to nebude.
     
    58:49
    Poruba si vyžádala oddechový čas.
     
    58:49
    Jakub Neužil dnes již poněkolikáté zastavuje svým zákrokem hru a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    58:20
    Poruba hraje bez brankáře!
     
    58:00
    Wágner na poslední chvíli zachytil rozehrávku hostujícího celku. Avšak minul branku.
     
    57:25
    Trhači teď mají kotouč ve své moci a drží se v útočném pásmu. Porubě moc času nezbývá!
     
    56:41
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    56:25
    Jan Hudeček v obrovské příležitosti, kdy z mezikruží osamocen střílel. Na branku to však nebylo, ale chyběly centimetry.
     
    55:19
    Eliáš skvěle zachytil přihrávku, která mohla skončit nebezpečným útokem pro Porubu. Sám pak rozehrál a načal nový útok Trhačů.
     
    54:39
    Menší šarvátka před domácím brankářem. Káňa dokonce ve skrumáži ztratil i helmu, avšak tresty se rozdávat nebudou.
     
    54:05
    Hraje se v rychlém tempu a dlouho bez přerušení. Oba týmy se snaží udržet v útočném pásmu druhého týmu, avšak neúspěšně.
     
    52:50
    Další nádherný zákrok brankáře Jakuba Neužila! Ten se skvěle natáhl a puk, který mířil do prázdné brány vyrazil lapačkou. Tento brankář předvádí zatím bravurní výkon a drží svému týmu vedení 3:2!
     
    52:10
    Josef Rindoš v obrovské příležitosti. Dostal nádherný pas a ocitl se sám před svatyní Kůdely. Z blízkosti však přestřelil branku.
    Marken.cz

    Jaroslav Šnobl

    Branky a nahrávky: 9. Chlouba (Kůs, Trefný), 29. Chlouba (Wágner, Trefný), 37. J. Müller (Chlouba, Kůs) – 17. Kanko (J. Káňa, Zdeněk), 26. Obdržálek (Szturc, M. Hlinka)


    SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Trefný (C), Eliáš, L. Chalupa, Poizl, Foltýn, Mert – Procházka, Zabloudil, Kůs (A) – Chlouba, Koblížek, Čermák – Čech, Michnáč, Rindoš – Wágner, Homer, J. Müller (A) – Zd. Zabloudil.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Foltán) – Husák, Slavík, Urbanec, Dluhoš, Pastor, Dundáček, Rudl – Kanko, Zdeněk (C), J. Káňa (A) – Sikora (A), Hudeček, Gřeš – Szturc, M. Hlinka, Obdržálek – Ďurač, T. Jáchym, Špaček.

    Rozhodčí: Grech, Veselý – Coubal, Flegl
    thejrc.org