K. Vary – Olomouc 2:3 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Vítkovice – Kladno 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
HC Olomouc
Neděle 03.11.2019, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:55
    V karlovarské aréně se již slavilo vyrovnání, to se ale nekonalo. Namísto gólu je tu přesilovka, František Skladaný (OLO) je vyloučen na dvě minuty za podrážení.
     
    45:17
    Tomáš Dujsík (OLO) si vysloužil dvě minuty za podrážení.
     
    34:29
    Olomouc špatně spočítala počet hráčů na ledě a hrála v šesti, dvouminutový trest pro hráčskou lavici odpyká Michal Vodný (OLO).
     
    32:30
    Václav Skuhravý (KVA) ohodnotil výkon sudího a míří nyní na deset minut na trestnou lavici, jelikož si vysloužil osobní trest za nesportovní chování.
     
    29:16
    V karlovarské aréně to vře, fanoušci domácí Energie nesouhlasí s rozhodnutím sudího nepískat zákrok na zelenobílého hráče a dávají to hlasitě najevo.
    28:02 Lukáš KLIMEK - 2:3
     
    28:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Karlovarští si vyrovnaného stavu moc dlouho neužili. LUKÁŠ KLIMEK z mezikruží se trefil k pravé tyčce a posílá Olomouc znovu do vedení. Asistence: Petr Strapáč, Tomáš Dujsík.
    27:19 Tomáš VONDRÁČEK - 2:2
     
    27:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Petr Koblasa vyrazil s kotoučem do útočného pásma, z mezikruží nabil TOMÁŠOVI VONDRÁČKOVI, který zleva propálil Konráda. Asistence: Petr Koblasa, Petr Šenkeřík.
    24:13 David ŠKŮREK - 1:2
     
    24:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté úspěšně využívají další přesilovku. DAVID ŠKŮREK vypálil zpoza levého kruhu a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Zbyněk Irgl, Lukáš Nahodil.
     
    23:43
    Je tu další trest pro Energii, dvouminutový trest za vysokou hůl byl udělen Vojtěchovi Polákovi (KVA). Ve stejný čas byl udělen desetiminutový osobní trest Michalu Plutnarovi (KVA) za nesportovní chování.
    23:10 Lukáš NAHODIL - 1:1
     
    23:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Rostislav Olesz nahodil puk na bránu zleva, v předbrankovém prostoru se jej zhostil LUKÁŠ NAHODIL a doklepl ho za brankovou čáru. Asistence: Rostislav Olesz, Zbyněk Irgl.
     
    22:02
    Matěj Stříteský (KVA) si odpyká dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:45
    Václav Skuhravý (KVA) byl potrestán dvouminutovým trestem za hákování.
     
    14:13
    Filip Novotný (KVA) byl potrestán za vystřelení puku mimo hrací plochu, trest odpyká Dávid Gríger (KVA).
     
    07:13
    První přesilovku si zahraje i Olomouc, Tomáš Rachůnek (KVA) si vysloužil dvouminutový trest za sekání.
     
    03:07
    Je tu první vyloučení dnešního zápasu, na dvě minuty odjel na trestnou lavici Lukáš Nahodil (OLO) za nedovolené bránění brankáři.
    02:34 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:0
     
    02:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to bylo rychlé! Skuhravý získal puk po vhazování a nabil MATĚJOVI STŘÍTESKÉMU, který propálil Konráda zpoza kruhů. Asistence: Václav Skuhravý.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 3. Stříteský (Skuhravý), 28. Vondráček (Koblasa, Šenkeřík) – 24. Nahodil (Olesz, Irgl), 25. Škůrek (Irgl, Nahodil), 29. Klimek (Strapáč, Dujsík)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Křemen, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Burian, Strapáč, Irgl – Klimek, Nahodil, P. Musil – Olesz, Kolouch, Skladaný – Vodný, Hecl.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Gerát, Hynek

    Diváci: 4278
    thejrc.org