K. Vary – Olomouc 2:3 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Vítkovice – Kladno 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 03.11.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:42
    Domácí mají ještě příležitost v podobě další početní výhody. Ondřej Matýs se totiž provinil držením a odpyká si dvě minuty.
     
    51:06
    Ty si svou aktivitou v útoku vysloužily přesilovku, Richard Nedomlel se totiž uchýlil k nedovolenému bránění. Hradec tak jde do čtyř.
     
    43:01
    Hradec prověřil Kacetlovy betony a hned poté si vyzkouší přesilovku. Matěj Blümel totiž přidržel soupeře a už je na trestné lavici.
     
    38:43
    Poměr sil na ledě se tedy vyrovnává, za nedovolené bránění je totiž potrestán Oscar Eklund.
     
    37:29
    Rudolf Červený se dopustil podrážení v útočném pásmu a Hradec jde do čtyř. Využije Dynamo i druhou početní výhodu?
     
    30:06
    Richard Nedomlel vyfasoval po zákroku na Denise Kusého trest na 2 + 10 minut za vražení na hrazení, Pardubice si tak zahrají přesilovku.
     
    02:14
    Petr Zámorský zakličkoval na pravé straně a Ondřej Matýs jeho průnik hasil hákováním, z čehož plyne přesilovka pro Hradec.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 17. Rosandić (F. Pavlík, Jergl), 56. Klíma (Rosandić, Cibulskis) – 10. Harju (Mandát, Kusý), 23. Blümel, 31. Tybor (J. Kolář, Mandát), 43. Harju (Mandát, Machač), 60. R. Kousal


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Allen – Smoleňák (C), Koukal, Červený (A) – Klíma, Cingel, M. Chalupa – Jergl, Kubík, R. Pavlík (A) – Paulovič, Rákos, Perret.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Holland, Eklund, Ivan, J. Kolář (C), J. Zdráhal, Mikuš (A), Oliva – Tybor, R. Kousal, D. Kindl – Harju, Mandát (A), Kusý – Blümel, Pochobradský, Látal – Matýs, J. Kloz, Machač.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Špůr, Špringl

    Diváci: 6 446
    thejrc.org