Ufa – Minsk 9:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 4:1 (kon.) | Petrohrad – Riga 4:3 (2:0 po s.n.)
Soči – Kunlun 2:0 (kon.) | Omsk – Dynamo Moskva 4:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Dynamo Moskva
Neděle 03.11.2019, 15:30 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:55:39)
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS) – 1+1, 3 střely na branku, 3 hity, čas na ledě – 18:33.

    Michal Čajkovský (DMS) – 0+1, 1 střela na branku, 1 hit, čas na ledě – 16:03.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 38 – 16
    Trestné minuty: 6 – 8
    Vhazování: 33 – 20
    Zblokované střely: 13 – 11
    Hity: 8 – 11
     
    Je konec! Z dnešního utkání bylo nakonec drama, na které so zadělali samo domácí. Ti sice šli hned na začátku třetí části do vedení o dva góly, když se trefil Sven Andrighetto po zmatku před brankou soupeře. Poté ale vypálil Juuso Hietanen od mantinelu a jeho rána se zastavila až v síti. Domácí sice hráli následně přesilovou hru, ale po obrovské chybě v jejich obranném pásmu se k puku dostal Dmitrij Jaškin, jenž nedal brankáři domácích šanci. Přesto Omsk vyhrál v základní hrací době, když se při hře ve čtyřech trefil podruhé v tomto utkání Taylor Beck.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Hostujícímu týmu začíná ubíhat čas velmi rychlým tempem. Navíc se Dynamo nemůže dostat za žádnou cenu do tlaku v útočné třetině.
     
    58:53
    A mohlo být rozhodnuto! Hned trojice domácích hráčů se totiž vydala dopředu. Celé to na sebe vzal hráč na polovině hřiště, ale branku minul!
     
    58:00
    Hostující hráči už nemají co ztratit! Proto se po oddechovém čase domácích dostal Bočarov na střídačku. Moskva to zkouší se šesti muži v poli.
     
    57:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:54
    Moskav se snaží být nepříjemná v útočné třetině, ale Omsk to vykombinoval. Poté se však provinil jen nepřesným pasem a zakázaným uvolněním.
     
    57:15
    Vladimir Brjukvin už je také na ledě! Domácí se však dostali do vedení, které budou následující dvě a půl minuty hájit.
     
    56:30
    Valentin Pjanov je na ledě!
    56:24 Taylor BECK - 4:3
     
    56:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk se prosazuje při hře ve čtyřech a jde znovu v tomto zápase do vedení! TAYLOR BECK dostal puk na vrcholek kruhu a parádní ranou trefil vzdálenější šibenici. Asistence: Vjačeslav Vojnov.
     
    55:15
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vladimir Brjukvin – 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    55:12
    Alexej Potapov se ve vlastním oslabení dostal až ke střele. Respektive bylo to spíše nahození bekhendem, které Ivan Bočarov schoval do své lapačky.
     
    54:46
    Domácí hokejisté zahájili své oslabení nyní velmi dobře. Dostali se po souboji u mantinelu ke kotouči a poslali ho až za gólmana hostí.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Valentin Pjanov – 2 min., držení).
     
    54:19
    Omsk se provinil naprosto zbytečným faulem v útočné třetině, za což bude pykat. Hosté mají obrovskou šanci na otočení skóre ve svůj prospěch.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 6. K. Semjonov, 23. Beck (Vojnov, Šumakov), 42. Andrighetto (Franson, Širokov), 57. Beck (Vojnov) – 5. Hietanen (Šipačov, Jaškin), 48. Hietanen (Čajkovský, Tarasov), 49. Jaškin


    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Bondarev, Pokka, Franson, Vojnov, Manuchov, Martynov – Širokov, Andrighetto, K. Semjonov – Klinkhammer, Beck, Šumakov – Stas, Dědunov, A. Potapov – Košelev, Pjanov, I. Makarov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov, Volkov, J. Zajcev, Ljamin, Ogurcov, Bojkov – Tarasov, Jaškin, Šipačov – Igumnov, Mojsejev, V. Kuljomin – Polygalov, Alexejev, Brjukvin – Jefremov, Afinogenov, Muranov.

    Rozhodčí: Gusev, Fraňo – Gordenko, Novikov
    thejrc.org