Bayern – Olympiakos 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Juventus 1:2 (kon.) | PSG – Club Brugge 1:0 (kon.)
Real Madrid – Galatasaray 6:0 (kon.) | CZ Bělehrad – Tottenham 0:4 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Šachtar 3:3 (kon.)
Atalanta BC – Manchester City 1:1 (kon.) | Leverkusen – Atlético 2:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:0 (0:0)
Olympiakos Pireus
Středa 06.11.2019, 18:55 • Allianz Arena, Mnichov • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že José Sá dlouho trápil střelce soupeřů, ovšem bodu se nedočkal, se loučím a přeji vám příjemné sledování dalších zápasů Ligy Mistrů. (20:54:04)
     
    Sledovali jsme velice čisté utkání, protože polský rozhodčí nevytáhl ani jednou žlutou kartu z kapsičky a navíc nemusel řešit ani žádnou ošemetnou situaci. Téměř celé utkání se hrálo na branku Olympiakos, jenž byl dlouho ve hře o body. Ovšem v závěru zápasu hostujícím hráčům došly síly, a tak se převaha Bayernu zvětšovala. Z těžké situace dostal německý klub Robert Lewandowski, kterého po pár vteřinách na hřišti napodobil Ivan Perišić. Rozdíl ve stavu mohl být mnohem větší, ovšem výborným výkonem se prezentoval José Sá. Hostující brankář totiž zastavil dalších osm střel, ale ani jeho výkon k bodům nestačil.

    Pokud se podíváme na tabulku skupiny B, tak Bayern už téměř jistě postupuje do jarní části Ligy Mistrů. Naopak Olympiakos zůstává poslední, ale bude moci dál bojovat o třetí příčku, která by jej poslala do Evropské ligy.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Kingsley Coman, přichází Philippe Coutinho.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
    89. Ivan PERIŠIĆ - 2:0
     
    89
    Bayern právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, jelikož Olympiakos opět předvedl snadnou ztrátu míče! Bayern se pak vydal do otevřené obrany. Kingsley Coman táhl celou akci z vlastní poloviny až k šestnáctce, kde přihrál do levé části šestnáctky. Corentin Tolisso pak přihrál na zadní tyč, kde míč neodkopl Kostas Tsimikas, a tak IVAN PERIŠIĆ mohl uklidit balon pod břevno.
     
    88
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Ivan Perišić.
     
    87
    Krásná akce, ale až moc překombinovaná! Serge Gnabry přihrál zprava do šestnáctky, kde hru zrychlil Corentin Tolisso. Thomas Müller pak mohl vystřelit, ale ještě přihrával na zadní tyč, kde se ale nikdo v červeném už nenacházel.
     
    86
    Mnichovští kombinují na vlastní polovině, za což si od svých fanoušků vysloužili pískot. Německé mužstvo se jen snaží uklidnit hru a zdá se, že nikam nebude spěchat.
     
    85
    Řecké mužstvo se ubránilo další akci soupeře, ale přišla zbytečná ztráta. Joshua Kimmich vystřelil z pravé strany šestnáctky, ale jeho pokus byl sražený. Z druhé strany pak nepřesně zamířil Kingsley Coman.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Corentin Tolisso.
     
    82
    Joshua Kimmich znovu od rohového praporku centroval na první tyč, kde se míče zmocnili hosté. Olympiakos se vydal dopředu Omar Elabdellaoui, který si vynutil faul.
     
    81
    Do levé části šestnáctky si naběhl Thomas Müller, jenž chtěl přihrávat před branku. Jenže s rychlým obranným zákrokem přispěchal Omar Elabdellaoui, jenž míč srazil na roh.
     
    79
    Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází Youssef El Arabi.
     
    79
    Další akci německého mužstva zastavil Mohamed Mady Camara, ovšem řecký celek se míče jen zbavil. Míč pak zamířil do zámezí a již zmíněný hráč zůstal ležet na hrací ploše.
     
    78
    Utkání se pomalu blíží k poslední desetiminutovce, Bayern dál hledá cestu ke vstřelení druhé branky. Trochu to vypadá, že hráči Olympiakosu ztrácejí kondici a už se nestíhají přesouvat.
     
    76
    Německé mužstvo dál hraje aktivně a snaží se pojistit vedení. Benjamin Pavard odcentroval zprava, ale míč byl odvrácen. Akci soupeře pak zastavil Joshua Kimmich, a tak mohl před branku přihrát Alphonso Davies.

    Michal Luxa

    Branky: 69. Lewandowski (Coman), 89. Perišić


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 9:2. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:10.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Javi Martínez, Alaba, A. Davies – Kimmich, Goretzka (82. Tolisso) – Gnabry (88. Perišić), T. Müller, Coman (90+1. Coutinho) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Th. Alcântara, J. Boateng, Coutinho, Cuisance, Perišić, Tolisso.

    Olympiakos Pireus: J. Sá – Elabdellaoui (C), R. Semedo, Maríá, Tsimikas – Guilherme, M. Camara, Bouchalakis (71. Valbuena) – Ranđelović (61. Masouras), Guerrero, Podence (79. El Arabi).
    Náhradníci: Allain – Benzia, El Arabi, Masouras, Papadopoulos, Torosidis, Valbuena.

    Rozhodčí: Raczkowski – Obukowic, Siejka (všichni POL)
    thejrc.org