Toronto – Vegas 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 2:4 (kon.)
Florida – Washington 4:5 (po pr.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | Ottawa – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Chicago – Vancouver 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 9:4 (kon.) | Calgary – New Jersey 5:2 (kon.)
Arizona – Columbus 2:3 (kon.) | San Jose – Minnesota 6:5 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
9:4 (2:1, 6:2, 1:1)
Nashville Predators
Pátek 08.11.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:53 Joonas DONSKOI - 9:4
     
    57:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra Colorada! JOONAS DONSKOI si to mezi dvojicí obránců namířil před branku, kde ještě stihl zakončit a nad lapačkou poslat puk do branky. A může slavit – dosáhl svého prvního hattricku v NHL v kariéře! Asistence: André Burakovsky a T.J. Tynan.
    52:41 Craig SMITH - 8:4
     
    52:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nick Bonino (Nashville) přihrál před branku, kde z mezikruží pálí CRAIG SMITH, který o horní tyčku, nechytatelnou střelou, posílá puk za záda Pavla Francouze. Asistence: Nick Bonino a Rocco Grimaldi.
    33:26 Joonas DONSKOI - 8:3
     
    33:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Saros inkasuje potřetí, po krásné individuální akci Erika Johnsona, který se na levé straně efektně zbavil obránce a pohotovou střelou poslal puk o vzdálenější tyčku za záda Sarose. Nicméně nakonec je gól připsán JOONASI DONSKOIOVI, který dokázal ještě střelu Johnsona lehce tečovat. Asistence: Erik Johnson a Nathan MacKinnon.
    30:01 Matt CALVERT - 7:3
     
    30:01
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon (Colorado) vypálil od modré, tuto střelu ještě Saros vyráží, ale obránce Predátorů nechává dorážet MATTA CALVERTA, který i v pádu dokázal dostat puk mezi betony Sarose do branky Nashvillu. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
    27:47 Matt NIETO - 6:3
     
    27:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bláznivá druhá třetina nabízí další gól! MATT NIETO, při vlastním oslabení, zužitkoval parádní pas od Comphera a z levé strany, lehce nad ledem, trefuje parádně puk a nasměrovává ho do branky. Přesouvající se Saros nedokázal zasáhnout. Asistence: J. T. Compher a Ryan Graves.
    26:57 André BURAKOVSKY - 5:3
     
    26:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gólové galapředstvení pokračuje, po pravé straně pláchl ANDRÉ BURAKOVSKY, který střelou nad vyrážečku překonává Rinneho. Asistence: Vladislav Kameněv a Erik Johnson.
    25:46 Ryan GRAVES - 4:3
     
    25:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pekka Rinne (Nashville) inkasuje od modré a také on si tak nepřipisuje zrovna jisté zákroky, střelou z levé strany ho nyní nachytal RYAN GRAVES. Asistence: Nazem Kadri a Tyson Jost.
    25:26 Joonas DONSKOI - 3:3
     
    25:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po střele MacKinnona, od modré, z levé strany, se odražený puk dostal před brankovištěm k JOONASI DONSKOIOVI, který ho pohotově zametl do branky Nashvillu. Asistence: Nathan MacKinnon a Matt Calvert.
    24:55 Matt DUCHENE - 2:3
     
    24:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, když s přispěním MATTA DUCHENEHO přepadl puk přes Pavla Francouzce do branky Avalanche.. Asistence: Viktor Arvidsson a Roman Josi.
    21:25 Filip FORSBERG - 2:2
     
    21:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si Pavel Francouz za rámeček rozhodně nedá... FILIP FORSBERG se z posledních sil dostal do útočného pásma a v podstatě trochu na náhodu plácl do puku, který českému gólmanovi prošel mezi betony do branky. Asistence: Viktor Arvidsson a Ryan Johansen.
    17:56 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    17:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Povedlo se, domácí využívají přesilovou hru pěti proti třem! NATHAN MACKINNON nejprve trefil brankovou konstrukci, napodruhé ale byl již úspěšný, jeho střela zápěstím skončil nad ramenem Rinneho v brance Nashvillu. Asistence: Cale Makar a André Burakovsky.
    12:08 Ryan ELLIS - 1:1
     
    12:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování se od modré, z levé strany, trefuje RYAN ELLIS, který překvapil Francouze střelou nad levé rameno. Asistence: Ryan Johansen.
    00:49 Cale MAKAR - 1:0
     
    00:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Lepší vstup do zápasu si domácí přát nemohli... hned v úvodním náporu dávají první gól zápasu, když se trefuje od modré CALE MAKAR. Asistence: Matt Nieto a Ryan Graves.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 1. Makar (Nieto, Graves), 18. MacKinnon (Makar, Burakovsky), 26. Donskoi (MacKinnon, Calvert), 26. Graves (Kadri, Jost), 27. Burakovsky (Kameněv, E. Johnson), 28. Nieto (Compher, Graves), 31. Calvert (MacKinnon, Makar), 34. Donskoi (E. Johnson, MacKinnon), 58. Donskoi (Burakovsky, Tynan) – 13. Ellis (Johansen), 22. F. Forsberg (Arvidsson, Johansen), 25. Duchene (Arvidsson, Josi), 53. C. Smith (Bonino, Grimaldi)


    Colorado Avalanche: Francouz (Werner) – Girard, E. Johnson, Cole, Makar, Zadorov, Graves, Barberio – Burakovsky, MacKinnon, Donskoi – Jost, Kadri, Compher – Nieto, Bellemare, Calvert – Ničuškin, Kameněv, Tynan.
    Nashville Predators: Rinne (27. Saros) – Josi, Ellis, Ekholm, Fabbro, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Järnkrok, Turris, Duchene – Grimaldi, Bonino, C. Smith – Watson, Sissons, Mikael Granlund.

    Rozhodčí: Nicholson, L’Ecuyer – Pancich, Tobias

    Diváci: 17 492
    thejrc.org