Manchester Utd. – Brighton 3:1 (kon.) | Wolverhampton – Aston Villa 2:1 (kon.) | Liverpool – Manchester City 3:1 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (2:0)
Brighton & Hove Albion
Neděle 10.11.2019, 15:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:03:49)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.
     
    Je konec! United nakonec v tomto utkání vítězí o dvě branky a připisují si plný počet bodů. Brighton sice vykřesal naději, když Lewis Dunk vyskočil nejvýše při rohovém kopu a nedal domácí brankáři šanci. Jenže o dvě minuty později se znovu prosadili i domácí. Marcus Rashford dostal přihrávku na penaltový puntík a měl před sebou téměř prázdnou branku, kterou nemohl minut. Rudí Ďáblové měli i poté více šancí, ovšem další branku jsme v tomto zápase neviděli. Na samotném konci utkání se smolně zranil Scott McTominay, u kterého je otázkou, zda nastoupí v příštím zápase.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Scott McTominay nosítka sice nevyužívá, ale kdyby se ještě hrálo, rozhodně by nemohl pokračovat. Takto byl totiž doveden za postranní lajnu jen za pomocí lékařského personálu Rudých Ďáblů.
     
    90+4
    Scott McTominay zůstává ležet na trávníku poté, co mu soupeř nešťastně v pádu přišlápnul kotník. S domácím hráčem to nevypadá vůbec dobře, jelikož na hřišti jsou i nosítka. To je obrovská smůla na konci utkání.
     
    90+2
    Dale Stephens sice držel balón, jenže jen na své obranné polovině. Hosté se nemohou dostat ani ke střele na branku domácího týmu, který v klidu brání.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90+1
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Brandon Williams, přichází Marcos Rojo.

    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Mason Greenwood.
     
    90
    Marcus Rashford mohl přidat druhou branku v utkání! Dostal krásný pas za obranu, ale jeho střela na zadní tyč minula bránu!
     
    90
    Přesto ještě tentýž hráč vybojoval míč a předal ho dále. Následný centr ovšem v poklidu sebral David de Gea, jenž okamžitě rozehrál.
     
    89
    Hráči hostí sice kombinují s balónem na útočné polovině, ale United dobře napadá a nepouští je ani ke střele. Solly March chtěl vybojovat roh, ale neúspěšně.
     
    88
    Mathew Ryan doběhl pro dlouhý pas domácích a ihned rozehrál. Hosté byli s míčem jen na své obranné polovině, načež poslali hodně nepřesný dlouhý pas.
     
    87
    Anthony Martial by chtěl k dvěma asistencím přidat ještě branku! Krásně si zpracoval míč a obhodil soupeře. Následně pálil z hranice šestnáctky, ale znovu jen doprostřed brány!
     
    86
    A další faul v podání hostů na útočné polovině. Brighton jasně vede tuto statistiku. Přesto se ale dostal k balónu a kombinuje na útočné polovině.
     
    85
    Brighton se nyní provinil faulem, a tak je mu znovu sebrán míč. Tady to vypadá, že je rozhodnuto. Tři body budou brát domácí a předskočí soupeře v tabulce.
     
    84
    Fotbalisté v modrém to chtěli vykombinovat na jeden dotek, ale vše zhatila nepřesná přihrávka. Poté se už domácí postarali o to, aby šel balón až za čáru.
     
    83
    Hostující hráč si naběhl na dlouhou přihrávku a pelášil sám na branku. Vše ale bylo zbytečné, jelikož Brightonu je nakonec odpískán celkem zřetelný ofsajd.
     
    82
    Brighton by potřeboval zamknout svého soupeře okolo jeho šestnáctky, ale je tomu spíše naopak. Hosté se brání a Manchester by chtěl dát ještě jeden gól.

    Denisa Józsová

    Branky: 17. Pereira (Martial), 19. D. Pröpper (vla.), 66. Rashford (Martial) – 64. Dunk (Groß)

    Karty:   45. Rashford (MAN), 58. Williams (MAN) – 5. D. Stephens (BRN), 19. Dunk (BRN), 30. Montoya (BRN), 45+2. Burn (BRN), 74. D. Pröpper (BRN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.
    Manchester United: de Gea – Williams (90+1. Rojo), Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Rashford (90+1. Greenwood), Pereira (70. Lingard), James – Martial.
    Náhradníci: Romero – Garner, Greenwood, P. Jones, Lingard, Mata, Rojo.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Burn, Dunk, Duffy, Montoya (46. March) – Trossard (59. Groß), D. Stephens, Alzate, D. Pröpper – Connolly (46. G. Murray), Maupay.
    Náhradníci: Button – Groß, March, G. Murray, Mooy, Schelotto, Balogun.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Smart
    thejrc.org