VUT Cavaliers Brno – Black Dogs Budweis 2:4 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Black Dogs Budweis
Sobota 09.11.2019, 12:00 • ZS Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
     
    Příjemný dobrý den,

    v rámci dalšího kola Univerzitní ligy ledního hokeje se spolu setkají týmy brněnských Kavalírů a českobudějovických Black Dogs. Domácí jsou na sedmém místě tabulky se ziskem čtyř bodů, jejich dnešní protivník je o dvě příčky stejný počet bodů výše.

    Půjde tedy o vyrovnaný a zcela jistě i napínavý souboj. Jak nakonec dopadne? Nechme se překvapit!
     
    Úvodní sestavy:

    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Bartošek) – Imlauf, Antal, Kučera, F. Malý, Cívka, Groma, Dobšák, Sedláček – Stupka, Hubáček, Sokolík, Přibyl, Dlouhý, Malíř, Mudrych, Dvořák, Gombarčík, Svatuška, J. Malý, Kmoníček.

    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Michal, Sitter, Hrůša, Vávra, Kříž – Rolínek, Křenek, Vochozka, Mikulášek, Bahula, Šesták, Masopust, Šafář, Dvořák, Tisoň, Fiala, Grossmann, Šuhaj.

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Tomáš Měkýš, David Otáhal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    07:33
    První vyloučení zápasu má na svědomí hostující Radek Rolínek (BDB), který je potrestán za vysokou hůl.
     
    10:12
    Jakub Šuhaj (BDB) je potrestán za hákování. Domácí mají další šanci v početní převaze.
     
    14:42
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní gól tohoto střetnutí! RADEK ROLÍNEK dává vedení na hole Black Dogs po asistenci Erika Bahuly. Asistence: Erik Bahula.
     
    16:39
    První trest také na straně domácího celku. Brněnský celek oslabuje Tomáš Kučera (CVB), jemuž jest vyměřen trest za hákování.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    24:20
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! Jan Fiala vybídl ke skórování JAKUBA ŠUHAJE, který nepohrdl a připisuje si druhou trefu v letošním ročníku! Asistence: Jan Fiala.
     
    25:10
    Střídání v týmu VUT Cavaliers Brno: ze hřiště odchází Marek Huzlík, přichází Jakub Bartošek. Zřejmě kvůli obtížím s výstrojí střídá domácí celek gólmany.
     
    26:29
    Střídání v týmu VUT Cavaliers Brno: ze hřiště odchází Jakub Bartošek, přichází Marek Huzlík. Jednička brněnské klece je zpět ve hře.
     
    30:15
    Jan Vávra (BDB) je vyloučen za hru vysokou holí. Dokáží Cavaliers ve třetí výhodě jednoho muže v poli konečně skórovat?
     
    31:15
    Matěj Dvořák (BDB) dostává dvě minuty za faul kolenem a to je šance jako hrom! Brněnští studenti budou hrát proti třem!
     
    34:00
    Dvojnásobnou přesilovku domácí nevyužili, ale k dispozici mají další klasickou. Filip Mikulášek (BDB) obdržel 2+10 za vražení na hrazení.
     
    34:10
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    To byla rychlost! Jen deset vteřin stačilo Cavaliers k tomu, aby nabídnutou šanci využili. JAN SOKOLÍK svým prvním zásahem v této sezóně stahuje dvoubrankový náskok jihočeského celku. Asistence: Oscar Hubáček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    42:49
    Oscar Hubáček (CVB) je potrestán za sekání. Brněnští kavalíři se tak budou muset hned zkraje periody bránit ve čtyřech.
     
    44:00
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Využitá početní převaha také na druhé straně! Přes minutu se dařilo domácímu celku odolávat českobudějovické početní převaze, avšak nakonec po druhé asistenci Fialy v zápase pokořil Marka Huzlíka JAN KŘÍŽ. Asistence: Jan Fiala.
     
    49:02
    Hostujícímu celku dnes rozhodně můžeme vytknout disciplínu. Dalším potrestaným hráčem jen Jan Fiala (BDB), jehož hlavní rozhodčí vykazuje na dvě minuty za sekání.
     
    49:18
    Síly na ledě se bleskově srovnávají. Dvě minuty za podrážení inkasuje Oscar Hubáček (CVB).
     
    53:14
    Nepříjemná komplikace pro domácí celek. Kavalíři budou hrát čtyři minuty v oslabení, Ondra Dlouhý (CVB) inkasuje 2 + 2 minuty za sekání.
     
    54:39
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Na zimním stadionu v Kuřimi je prakticky rozhodnuto. První polovinu jednomužné výhody zužitkoval ŠIMON MASOPUST, jenž přesně zacílil potřetí v sezóně. Asistence: Albert Hrůša a Jakub Šuhaj.
     
    57:28
    Hráčská lavice českobudějovického studentského výběru dostává dvě minuty za nesportovní chování. Trest jede odpykat Matěj Dvořák (BDB).
     
    57:40
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Že bychom viděli přeci jen drama? Brněnští hokejisté snižují na rozdíl dvou branek. Za záda Petra Spáčila dostal kotouč ONDRA DLOUHÝ. Druhá využitá přesilovka pro domácí tým. Asistence: Martin Antal.
     
    57:45
    Kavalíři jdou však záhy do čtyř, na lavici hanby usedá Michal Gombarčík (CVB), jemuž jest vyměřen trest za podrážení. To je komplikace v honbě za dalším ukrajováním výsledku.
     
    58:47
    Filip Mikulášek (BDB) dostává dvouminutový trest za krosček, domácí Tomáš Kučera (CVB) je v témže čase potrestán za hrubost. Pokračuje se čtyři na pět z pohledu Cavaliers.
     
    59:15
    Jakub Šuhaj (BDB) inkasuje v samotném závěru trest na pět minut a do konce utkání za sekání! Pro českobudějovický celek je to první trest do konce utkání v sezoně.
     
    Konec zápasu. (14:41:11)
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 35. Sokolík (Hubáček), 58. Dlouhý (Antal) – 15. Rolínek (Bahula), 25. Šuhaj (Fiala), 44. Kříž (Fiala), 55. Masopust (Hrůša, Šuhaj)


    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (26. – 27. Bartošek) – Imlauf, Antal, Kučera, F. Malý, Cívka, Groma, Dobšák, Sedláček – Stupka, Hubáček, Sokolík, Přibyl, Dlouhý, Malíř, Mudrych, Dvořák, Gombarčík, Svatuška, J. Malý, Kmoníček.
    Trenér: Ladislav Šoukal.

    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Michal, Sitter, Hrůša, Vávra, Kříž – Rolínek, Křenek, Vochozka, Mikulášek, Bahula, Šesták, Masopust, Šafář, Dvořák, Tisoň, Fiala, Grossmann, Šuhaj.
    Trenér: David Oulík.

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    thejrc.org