Opava – Havlíčkův Brod 7:4 (kon.) | Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 2:9 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:3 (2:1 po s.n.) | Řisuty – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Trutnov – Bílina 5:4 (1:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 3:4 (0:2 po s.n.) | David Servis – Klatovy 5:4 (kon.)
Písek – Kobra 6:4 (kon.) | Tábor – Příbram 0:2 (kon.) | Kolín – China Golden Dragon 10:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 09.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Bouchalky, Žďár nad Sázavou • 2. liga skupina Východ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SKLH Žďár nad Sázavou.
    MARTIN GREGAR se prosadil v páté sérii jako poslední hráč, čímž rozhodl, že Valašské Meziříčí prohraje venku potřetí ze všech dosavadních utkání.
     
    58:15
    Žďár právě vstřelil branku!
    Pouhých sedm sekund po time-outu je tu třetí gól SKLH a zřejmě ještě uvidíme prodloužení! Situace po buly byla nepřehledná, hned čtveřice hráčů se dostala do blízkosti brankoviště. Ve větší vzdálenosti zůstal jenom Bureš s JANEM WASSERBAUEREM, který se stal pro tento moment hrdinou týmu. Burešův pokus Sachr vyrazil už v tak náročné pozici, na dorážku Wasserbauera už tak neměl žádný nárok – 3:3! Asistence: Lukáš Bureš, Martin Pleva.
     
    44:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Při hře 4 na 4 se však Bobři prosazují celkově potřetí a jsou zase o krůček blíže ke tříbodovému zisku! Tentokrát si vybral slabší chvilku gólman Čáp. JAKUB POŘICKÝ zcela překvapil všechny na stadionu okamžitou střelou z úhlu po nahrávce Běhala a kotouč zaplachtil do vzdálenějšího rohu – 2:3! Asistence: Jiří Běhal.
     
    34:20
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vedení Bobrů již neplatí, na žďárských Bouchalkách máme znovu srovnáno! Po chybě v hostující obraně ujela domácí útočná letka do brejkové situace, kterou táhl z velké části Ferda. Ten v klíčové chvíli přihrál puk krosem na MARTINA GREGARA a pravý křídelník třetí formace doklepl kotouč za Sachrova záda – 2:2! Asistence: Radim Ferda, Martin Pleva.
     
    30:52
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté si však berou své vedení zpět! Právě Andrisova akce pomohla se usadit ValMezu v pásmu. Navíc fauloval Bureš a byla z toho signalizovaná výhoda. Žák na modré zachytil kotouč a posunul jej Andrisovi, který vyslal na Čápa jedovatou střelu. Domácí gólman ji sice vyrazil, ale přímo na hůl MICHALA ROMANČÍKA a je z toho znovu dotahování jednobrankové ztráty – 1:2! Asistence: Tomáš Andris, Michal Žák.
     
    21:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí se hned na startu druhé třetiny dotahují na svého soupeře! ALEŠ HEINRICH dostal na útočné modré přesnou přihrávku na hůl od Lukáše Bureše a vydal se vstříc Sachrovi. Bývalý jihlavský junior nic nevymýšlel a prostřelil gólmana přes lapačku – 1:1! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    18:09
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je VANĚK. Asistence: Dvořák a Seidler.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Heinrich (Bureš), 35. Gregar (Ferda, Pleva), 59. Wasserbauer (Bureš, Pleva), rozh. náj. Gregar – 19. Vaněk (Dvořák, Seidler), 31. Romančík (Andris, Žák), 45. Pořický (Běhal)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dvořák (VAL)
    0:0   Kovářů (ZNS)
    2. série:
    0:0   Vaněk (VAL)
    0:0   Chlubna (ZNS)
    3. série:
    0:0   Seidler (VAL)
    1:0   Půža (ZNS)
    4. série:
    1:1   Pořický (VAL)
    1:1   Wasserbauer (ZNS)
    5. série:
    1:1   Daněk (VAL)
    2:1   Gregar (ZNS)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Kališ, Spálovský, Pleva (C), Půža, Koželuh, Černohorský – Prokš (A), Medek, Knap – Adam, Wasserbauer (A), Heinrich – Jícha, Bureš, Gregar – Kovářů, Ferda, Chlubna
    trenér: Martin Nečas

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Kamas, Ďurkáč, Baroš, Weintritt, Holiš, Běhal, Žák, Ondračka – Andris, Pořický, Daněk (A) – Dvořák (C), Vaněk, Romančík – Seidler, Kuchařík, Martiník (A) – Klímek, Paťava
    trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Král – Vašíček, Kráľ

    Diváci: 558
    thejrc.org