Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.) | Most – Karviná 3:2 (kon.) | Kert Park Praha – Sudoměřice 9:0 (kon.)
Letohrad – Pardubice 2:6 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 5:4 (2:1 po s.s.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
2:6 (0:2, 1:2, 1:2)
HBC Pardubice
Sobota 09.11.2019, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Pardubic, které svého soupeře porazily poměrem 6:2. I poslední perioda nám přinesla celkem vyrovnanou záležitost, nakonec jsme viděli další tři přesné zásahy. O vítězství Autoskla rozhodlo lepší proměňování vyložených šancí, jinak jsme sledovali maximálně vyrovnanou záležitost. (17:40:08)
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Filip – 2 min., držení protihráče).
     
    44:21
    Vypadá to, že nám dnešní utkání žádnou další branku už nepřinese. Před malým momentem si do palebné pozice dokráčel Bílý, který ale nevyzrál na brankáře.
     
    42:08
    Hráči Pardubic jsou navíc i nadále o něco aktivnější, naopak domácí se už delší dobu nedostali do ničeho nebezpečnějšího.
    41:35 Jan BÍLÝ - 2:6
     
    41:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jenom je tu šestý přesný zásah Autoskla! Nejprve se před brankáře dostal Filip, jenomže míček mu přeskočil před hokejku. Nakonec jeho nahrávka putovala k lépe postavenému JANU BÍLÉMU, který i tentokráte prostřelil brankáře.
    Asistence: Petr Filip, Roman Krejčí.
     
    40:42
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Lukáš Vlasák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Jakub Cvejn – 2 min., hrubost).
     
    40:02
    Letohradu se tentokráte nepovedlo založit rychlou protiakci, místo toho jsme sledovali nástřel, který přinesl další zakázané uvolnění tohoto zápasu.
     
    39:08
    I další kombinaci táhl po pravém křídle Kubeš, který operoval o pravého kruhu. Místo zakončení jsme sledovali přihrávku podél mantinelu na Blažka.
     
    38:05
    Kubeš se pokoušel procedit nahrávku od pravého hrazení, jenomže i přesto trefil pouze hokejku soupeře. Pardubicím se tato přesilová hra zrovna moc nedaří.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (Josef Hejtmánek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    37:02
    Do protiútoku se pokoušel uhánět domácí Lajčiak, který se z pravé strany chtěl natlačit před hostujícího brankáře, jenomže včasným zákrokem ho obral soupeř.
    36:48 FALTUS - 2:5
     
    36:48
    Letohrad právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme další branku! Tentokráte chybovali hosté, kterým se nepovedlo přesně rozehrát. Naopak se k hracímu předmětu dokázal dostat FILIP FALTUS, který ránou švihem nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci.
    Asistence: Jiří Krejsa.
    35:42 KUBEŠ - 1:5
     
    35:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují zpět na rozdíl čtyř branek! Obrana Letohradu si totiž nedokázala pohlídat náběh v podání PAVLA KUBEŠE, který najednou uháněl sám na brankáře. Nakonec jsme sledovali přesné zakončení přesně pod lapačku domácího strážce tyčí.
    Asistence: Filip Förstl.
     
    35:07
    Následně to na sebe zkoušel vzít Bogdány, jenomže ani on se nedostal k ničemu nebezpečnějšímu. Vzápětí Autosklo vyhodilo přes všechny čáry – icing.
     
    34:07
    Krejčí v tísni dokázal nahodit míček za branku soupeře, což vedlo k zisku útočné třetiny. Nakonec to nebezpečně zkoušel Förstl, který si na brankáře nepřišel.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 29. Lajčiak (Věchet, Hejtmánek), 37. Faltus (Krejsa) – 13. Filip (Bílý, Kubeš), 14. Vlasák (Förstl), 18. Bílý (Blažek, Král), 25. Kubeš (Krejčí, Filip), 36. Kubeš (Förstl), 42. Bílý (Filip, Krejčí)


    SK Hokejbal Letohrad:
    HBC Pardubice:
    thejrc.org