Cagliari – Fiorentina 5:2 (kon.) | Lazio – Lecce 4:2 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 0:0 (kon.)
Udinese – Spal 0:0 (kon.) | Parma – AS Řím 2:0 (kon.) | Juventus – AC Milán 1:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
Spal
Neděle 10.11.2019, 15:00Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas nám tedy žádnou branku nenabídl. Ze začátku druhého poločasu byl SPAL lepším týmem, od nějaké 65. minuty zase převzalo otěže zápasu Udinese. Ani jeden tým ale nevytvořil velké šance. To přineslo až nastavení. Nuytinca zahrál rukou, avšak následná penalta v osmé nastavené minutě nebyl proměněna! Petagna tak zahodil tři body!


    Tabulka:
    11. Turín FC – 14b
    12. Udinese – 14b.
    13. Sassuolo – 13b

    18. Sampdoria – 9b.
    19. SPAL – 8b.
    20. Brescia – 7b.

    Týmy se rozešly smírně bez vstřelené branky. Já děkuji, že jste dnes textovou reportáž sledovali a těším se zase na příště – Jiří Polášek. (17:01:15)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:14.
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+8. Neproměněná penalta - Petagna
     
    90+8
    NESKUTEČNÉ! Petagna mohl v osmé nastavené minutě z penalty zajistit svému týmu tři body, ale penaltu poslal opravdu hrozně a tři body tak zahodil.
     
    90+6
    Nakonec se nejedná o faul, nýbrž o ruku Nuytinca. Sudí je už u monitoru sám osobně a měl by penaltu odpískat.
     
    90+5
    Tak pozor! Nastavený čas už sice uběhl, avšak SPAL měl šanci ve vápně, po které se jeden z hráčů poroučel k zemi. Sudí si tak vyslechne od VAR sudího, jesli se jednalo o faul a bude se kopat penalta.
     
    90+4
    Cionek zkusil najít centrem ze strany některého ze spoluhráčů, avšak to se mu vůbec nepovedlo. Míč nenašel svého hráče v pokutovém území.
     
    90+3
    Berishova patrně už skoro poslední práce v dnešním zápase. Daleký centr se dostal až do pokutového území, dokonce do malého vápna, kde is pro něj Berisha naběhl a skočil.
     
    90+2
    Sala viděl, že nemá smysl centrovat z kraje hřiště, protože tam nikoho ze spoluhráčů neměl. Perfektně tak míč nakopl do obránce a získal rohový kop.
     
    90+1
    Dlouhý aut se hostům nepovedl a obrana Udinese míč přebrala, místo toho, aby se Paloschi dostal sám do úniku, jak bylo původně zamýšleno.
     
    90
    Jsou to ještě čtyři minuty, o které se natáhne druhý poločas! Sudí to právě ukázal na světelné tabuli.
     
    89
    Na druhé straně měl práci také Berisha, ale byl to spíš rutinní zákrok, než opravdová práce pro gólmana. Následně brankář SPALu rozehrává.
     
    88
    Kurtič dostal zajímavou přihrávku za obranu, z první si míč připravil a pak vypálil k levé tyčce. Musso však perfektním zákrokem pokus skvěle vyráží.
     
    86
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo Becao, přichází Łukasz Teodorczyk. Střídání bylo nejspíš kvůli zranění Becaa.
     
    85
    Rodrigo de Paul se zlobí, ale sám na sebe. Jeho centr z přímého kopu byl opravdu nepřesný. Měl mířit do vápna, místo toho přeletěl značně branku.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Thiago Cionek (Spal).
     
    83
    Juan Musso skvěle vyběhl do přihrávky, kterou do vápna poslal Petagna. Zlikvidoval tak velmi dobře vypadající akci SPALu.
     
    82
    Seko Fofana si naběhl na dobrý centr na levou stranu vápna. Nerozmýšlel se a okamžitě pálil z voleje. Jeho střela byla docela hezká, ale trefila jen boční síť.

    Jiří Polášek

    Branky:

    Karty:   26. Nestorovski (UDI), 47. Becao (UDI), 53. Okaka (UDI) – 44. Reca (SPAL), 46. Floccari (SPAL), 70. Felipe (SPAL), 80. Tomović (SPAL), 84. Cionek (SPAL)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:14.
    Udinese Calcio: Musso – Troost-Ekong, Becao (86. Teodorczyk), Nuytinck – Stryger Larsen, Mandragora (79. Fofana), de Paul (C), Jajalo, Sema – Okaka, Nestorovski (65. Lasagna).
    Náhradníci: Perisan, Nicolas – Opoku, Sierralta, Samir, De Maio, ter Avest, Fofana, Walace, Barák, Lasagna, Teodorczyk.

    Spal: Beriša – Cionek, Tomović, Felipe (C) (79. Vicari), Espeto (46. Sala), Missiroli – Valdifiori, Kurtić, Reca – Floccari (68. Petagna), Paloschi.
    Náhradníci: Thiam, Letica – Vicari, Salamon, Mastrilli, Sala, Murgia, Valoti, Petagna, Moncini, Di Francesco.
    thejrc.org