Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 1:2 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:3 (0:3 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 13.11.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:13 Vlastimil DOSTÁLEK - 5:2
     
    54:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A záhy je z toho pátá branka, která s největší pravděpodobností definitivně rozhoduje o vítězi. Hosté zbytečně ztratili puk za svou brankou, Branislav Rehuš poslal přesný bekhendový pas na hůl MARTIN PROCHÁZKA a ten pohodově uklidil puk za bezmocného Neužila. Asistence: Branislav Rehuš.
    47:43 Branislav REHUŠ - 4:2
     
    47:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Že by rozhodující trefa? Dostálek zcela sám před Neužilem minul, puk se ale od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl BRANISLAVA REHUŠE a ten touš neomylně uklidil do odkryté branky. Asistence: Vlastimil Dostálek.
    40:31 Vít JONÁK - 3:2
     
    40:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vstup do třetí třetiny vyšel Vsetínu parádně. Tůmovu první střelu Neužil neudržel, dojíždějící útočník VHK mu puk vyklepl a VÍT JONÁK neměl problém uklidit puk zblízka do odkryté branky. Asistence: David Tůma, Ondřej Slováček.
    35:43 Roman CHLOUBA - 2:2
     
    35:43
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají, což se tentokrát nelíbí pro změnu Valachům, kterým se nelíbilo počínání hostujícího hráče v brankovišti. Nic už ale nezmění na tom, že po zmatku před Gábou se nadvakrát prosadil dorážející ROMAN CHLOUBA. Asistence: Jaroslav Kůs, Matěj Zabloudil.
    29:08 David VÍTEK - 2:1
     
    29:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vstřelil branku a ta je i přes hostující protesty uznána. Po dlouhém tlaku čtvrtého útoku sklepl Šilhavý puk rukou na ledovou plochu. Tam se ho zřejmě ještě lehce dotkl hokejkou, načež se kotouče chopil DAVID VÍTEK a přesnou střelou poslal puk do horního růžku Neužilovy branky. Rozhodčí ještě dlouho řešili, jestli se Šilhavý puku skutečně dotkl i holí, Nakonec se k nevoli hostů shodli na tom, že dotkl a branka proto platí. Asistence: Vojtěch Šilhavý, Martin Dudáš.
    23:50 David TŮMA - 1:1
     
    23:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jak měl Vsetín až dosud v zakončení smůlu, nyní se k němu přiklonila pořádná dávka štěstí. Střelu Ondřeje Slováčka tečoval DAVID TŮMA a plachtící puk s notnou dávkou štěstí přeskočil Neužila a pomalým tempem se došoural až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Slováček, Radim Kucharczyk.
    13:27 Jan MÜLLER - 0:1
     
    13:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A Kadaň hru v početní výhodě využívá. Chloubovu střelu od modré čáry těsně před Gábou tečoval špatně hlídaný JAN MÜLLER a domácí brankář neměl nárok. Hosté se tak na Lapači ujímají vedení. Asistence: Roman Chlouba, Jaroslav Kůs.
    Marken.cz

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 24. D. Tůma (Slováček, Kucharczyk), 30. Vítek (Šilhavý, Dudáš), 41. Jonák (D. Tůma, Slováček), 48. Rehuš (Dostálek), 55. Procházka (Rehuš) – 14. J. Müller (Chlouba, Kůs), 36. Chlouba (Kůs, Zabloudil)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Kudělka, Dudáš, Hunkes, Jeřábek, J. Drtina, Teper – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    SK Trhači Kadaň: Neužil (Wolf) – Trefný, Novák, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – Zabloudil, Kůs, Chlouba – Michnáč, Čermák, Čech – Wojnar, J. Müller, Zd. Zabloudil – Homer, Rindoš, Dubský.

    Rozhodčí: Kašík, Ondráček – Novák, Konvička
    ocianews.com