Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 1:2 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:3 (0:3 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:4 (0:0, 0:1, 2:3)
HC Slavia Praha
Středa 13.11.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Roman PŠURNÝ - 2:4
     
    59:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se přeci jen probrali, ale příliš pozdě. Přesilovkovou kombinaci zakončil tvrdou ránou z levého kruhu ROMAN PŠURNÝ. Asistence: Martin Weinhold, Jiří Krisl.
    56:55 Šimon KRATOCHVIL - 1:4
     
    56:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se konečně dočkali branky, otázkou zůstává, zda už není příliš pozdě. ŠIMON KRATOCHVIL se dokázal prosadit z velké blízkosti v chumlu hráčů. Asistence: Zdeněk Čáp, Matouš Kratochvil.
    53:33 Aleš FURCH - 0:4
     
    53:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bídné představení Zubrů v posledních minutách bohužel odnáší sedmnáctiletý brankář Michal Postava, který ve svém debutu inkasuje už počtvrté. Přečíslení dva na nula řešil ALEŠ FURCH střelou a zřejmě stvrzuje osud dnešního utkání. Asistence: Filip Kuťák.
    52:15 Daniel VRDLOVEC - 0:3
     
    52:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Až příliš ofenzivně se snažili Zubři hrát v dlouhém oslabení a Slávisté chybu trestají. DANIEL VRDLOVEC obkroužil brankáře Postavu a zasunul kotouč za jeho pravý beton. Asistence: Robin Všetečka, Tomáš Šmerha.
    50:07 Tomáš ŠMERHA - 0:2
     
    50:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané předvádějí efektivnější hru než Zubři a využívají druhou přesilovou hru! Na modré čáře napřáhl TOMÁŠ ŠMERHA a přesnou ranou navyšuje vedení hostů o další branku. Asistence: Petr Vampola, Jan Novák.
    31:38 Jiří DOLEŽAL - 0:1
     
    31:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Povedený přechod do útoku ale Slavii posílá do vedení a po více než polovině řádné hrací doby tak otevírá skóre. Oslabení Zubři nedokázali uhlídat Filipa Vlčka, který naservíroval kotouč do odkryté klece JIŘÍMU DOLEŽALOVI. Asistence: Filip Vlček, Tomáš Šmerha.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 57. Š. Kratochvil (Čáp, M. Kratochvil), 60. Pšurný (Weinhold, Krisl) – 32. J. Doležal (Vlček, Šmerha), 51. Šmerha (Vampola, J. Novák), 53. Vrdlovec (Všetečka, Šmerha), 54. Furch (Kuťák)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Šimonů) – Krisl (C), R. Černý, Kubeš, Zbořil (A), Weinhold, Čáp, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Popelka, Číp – Goiš, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Ma. Svoboda, Süss, F. Dvořák.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Valík, Barák, Hejda, Antoš – Šmerha, Vampola (A), Vlček – J. Doležal (A), Vrdlovec, Jar. Brož – M. Ondráček, Kuťák, Šteiner – Všetečka, Furch.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Bosák, Maštalíř
    ocianews.com