Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 1:2 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:2 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:3 (0:3 po s.n.) | Havířov – Prostějov 3:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 13.11.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:28:01)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 40 – 26
    Střely mimo: 16 – 15
    Zblokované střely: 13 – 15
    Vhazování: 33 – 37
    Trestné minuty: 8 – 4
     
    Je konec! Motor byl ve třetí části aktivnějším týmem, což nakonec dokázal vstřelenou brankou. Karel Plášil rychle našel Miroslava Holce, který z úhlu překonal Brože v brance, přestože jeho rána nebyla prudká. České Budějovice už toto jednobrankové vedení nepustili, takže berou další tři body do tabulky. Jedná se pro ně už o jedenáctou výhru v řadě! Pro Jihlavu je to naopak neúspěšný start pod novou trenérskou dvojicí Ujčík – Nekvasil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Jan Holý se dostal ke střele od modré a Milan Klouček toho moc neviděl. Přesto udržel puk ve výstroji a nenechal nikoho dorážet z velké blízkosti.
     
    59:40
    Nyní to domácí hokejista zkusil vysokým obloučkem, ale kotouč se dostal až na zakázané uvolnění. Dukle zbývá posledních dvacet vteřin na srovnání.
     
    59:22
    Vít Christov se dostal ke kotouči, ale neměl odvahu vystřelit z obranné modré. Takto však jeho přihrávka neprošla, takže je u kotouče zase Jihlava.
     
    59:02
    Josef Skořepa se dostal k puku ve středním pásmu a pálil nebezpečně nad beton. Milan Klouček ovšem drží svůj tým nad vodou. Jihlava to navíc zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    58:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:47
    Jan Veselý dostal přihrávku do středního pásma a měl před sebou otevřený prostor. Nakonec vypálil, ale Jan Brož stihl sklapnout své betony včas.
     
    58:11
    Jihlavě začíná ubíhat drahocenný čas velmi rychle. Karel Plášil navíc získal kotouč za svou brankou a dostal ho do středního pásma, Motor může vystřídat.
     
    57:23
    Velká šance i na druhé straně, mohlo být definitivně rozhodnuto! Jakub Babka si najel z druhé vlny na přihrávku, ale svou střelou těsně přestřelil. Myslel to však velmi dobře.
     
    56:53
    Velká šance Jihlavy! Michal Poletín dostal křižnou přihrávku měl před sebou gólmana. Se střelou však trochu váhal, takže tam stihl dojet Karel Plášil. Přesto se jihlavský útočník dostal ke střele, ale minul tyčku! Matěj Pekr byl dalším střelcem, ovšem jeho ránu má Klouček v lapačce.
     
    56:00
    Lukáš Endál nyní nemohl nahrát svým spoluhráčům do obrany, tak posunul puk dopředu. Tam Budějovice zabojovaly a získaly ho na své hole.
     
    55:12
    Radek Prokeš to zkoušel individuálně, ale neprosadil se. Přesto se dostal Jan Veselý ke střele na bližší tyč, ovšem gólman Dukly s potížemi vyrazil.
    54:50 Miroslav HOLEC - 3:2
     
    54:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor tlačí svého soupeře a zaslouženě střílí vedoucí branku pět minut před koncem třetiny! Karel Plášil posunul puk na MIROSLAVA HOLCE, kdy obrana hostí propadla, a nepříliš prudkou střelou překonal Brože v brance! Asistence: Karel Plášil a Matouš Venkrbec.
     
    54:27
    Lajna Václav Karabáček – Roman Přikryl – Zdeněk Doležal nyní motala hlavy svým soupeřům. Nakonec bylo odpískáno a vhazovat se bude u branky Brože.
     
    54:00
    Jakub Suchánek byl jako poslední obránce, který navíc zlomil hůl. Jihočeši to však bez potíží ustáli. Poté se ale sami provinili ofsajdovým postavením.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 27. J. Kloz (Endál), 28. Endál (J. Kloz, Pýcha), 55. Holec (Plášil, Venkrbec) – 20. Poletín (Chlubna), 35. Davídek (J. Holý)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Pavel – M. Novák, J. Kloz, J. Veselý – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Christov, Venkrbec, Holec – Babka.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, J. Pohl, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Čachotský, Skořepa, Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Jiránek, Fronk, Anděl – Lichanec, Davídek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Tvrdík, Polonyi

    Diváci: 6421 (vyprodáno)
    ocianews.com