Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:3 (1:0 po s.n.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 1:2 (po pr.) | Liberec – Litvínov 6:1 (kon.) | Kladno – Zlín 1:0 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 15.11.2019, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Luboš ROB - 4:3
     
    56:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zápas obratů pokračuje, Plzeň otáčí z 1:3 na 4:3! Milan Gulaš se prokličkoval před branku, ale musel by zakončovat bekhendem, tak ještě posunul puk na pravou stranu, odkud zakončoval do poloprázdné branky LUBOŠ ROB. Trefil se pod horní tyč, Novotný se už přesunout nedokázal. Asistence: Milan Gulaš a Peter Čerešňák.
    51:32 Milan GULAŠ - 3:3
     
    51:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se trápili, tak to na sebe musel vzít kapitán MILAN GULAŠ! Ten pálil po buly z pravého kruhu jen do vyrážečky Novotného, ale kotouč si vzal zpět, zpoza branky se dostal až mezi kruhy a bekhendovou střelou dokázal překonat karlovarského gólmana. Asistence: Jaroslav Kracík.
    36:16 Luboš ROB - 2:3
     
    36:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dvanáct sekund indiánům stačilo na využití přesilovky a je to opět jen o gól! Tentokrát to nebyl Gulaš, kdo vypálil z kruhu, nýbrž LUBOŠ ROB z pravé strany! Byla to však kvalitní rána, podobná jako v podání plzeňského kapitána. Dělovka z první zapadla ke vzdálenější tyči, Novotný se tentokrát jen ohlédl. Asistence: Michal Moravčík.
    34:59 Adam RAŠKA - 1:3
     
    34:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Produktivita je zatím rozdílem v tomto zápase! Zatímco Sebastián Malát sám na brankovišti nedokázal nadvakrát překonat ležícího Novotného, hostům se to z protiakce povedlo! Energetici nejprve nevyužili přečíslení, ale puk vrátili do ohně a za Frodla ho dotlačil důrazný ADAM RAŠKA! Karlovy Vary tak vedou o dva góly a pokračuje jejich skvělá třetina. Tomáš Kubalík zapisuje první bod v dresu Energie za přihrávku. Asistence: Tomáš Kubalík a Vladimír Eminger.
    27:53 Jakub FLEK - 1:2
     
    27:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie dokázala při napadání vybojovat kotouč a střílí překvapivý druhý gól, jelikož nyní byla aktivnější Plzeň! JAKUB FLEK si po zisku kotouče najel s pukem mezi kruhy a parádní ranou do pravého horního rohu nedal Frodlovi šanci. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    23:14 Václav SKUHRAVÝ - 1:1
     
    23:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teprve šestá střela hostů na branku, první ve druhé třetině, ale to hlavní je, že končí v brance a máme srovnáno! VÁCLAV SKUHRAVÝ se v předbrankovém prostoru po prostrčení kotouče od Vondráčka natlačil před Houdka a zblízka propálil Frodla mezi betony. Asistence: Tomáš Vondráček a Petr Šenkeřík.
    06:07 Vojtěch BUDÍK - 1:0
     
    06:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se Škoda ujímá vedení! Nahození VOJTĚCHA BUDÍKA od pravého mantinelu spíše z nouze skončilo až v síti u vzdálenější tyčky. Před brankou však výtečně clonil Matyáš Kantner, Novotný nic neviděl a pustil puk za záda. Pro Budíka se jedná o první gól za Plzeň! Asistence: Vojtěch Němec a Matyáš Kantner.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 7. Budík (V. Němec, Kantner), 37. Rob (Moravčík), 52. Gulaš (Kracík), 57. Rob (Gulaš, Čerešňák) – 24. Skuhravý (Vondráček, Šenkeřík), 28. Flek (T. Rachůnek), 35. Raška I (T. Kubalík, Eminger)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, T. Voráček – Malát, Kracík (A), Gulaš (C) – Kantner, V. Němec, Pour – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Vracovský, R. Vlach, Rob.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Kohout, Raška I, T. Kubalík – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Hradil – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 6521
    thejrc.org