Michalovce – Košice 2:3 (1:2 po s.n.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | MAC Budapešť – HC Slovan 1:5 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 2:1 (po pr.) | Miskolc – Detva 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 15.11.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu koniec stretnutia, kde sme sa dočkali pomerne prekvapivého výsledku. Tri body si z popradského ľadu odvezie Liptovský Mikuláš, ktorý zdolal Poprad 3:2. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:26:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:18
    Poprad dal gól!
    Domácim sa predsalen podarilo dotiahnúť na svojho súpera, avšak na vyrovnanie im veľa času neostáva. Úspešným strelcom sa stáca MIROSLAV PREISINGER, ktorému sekundoval Lukáš Kozák spoločne s Michaelom Vandasom. Stav stretnutia je 2:3! Asistencie: Lukáš Kozák, Michael Vandas.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:32
    Domáci kouč si zobral možnosť oddychového času.
     
    56:30
    Puk sa nachádza v obrannom pásme Popradu, ale sú to práve domáci hokejisti, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    55:00
    Pri puku bol opäť Lukáš Handlovský, ktorého zakončenie však stihol zblokovať jeden z brániacich hráčov.
     
    54:08
    Po dlhšej dobe registrujeme útok aj na strane Liptovského Mikuláša, keď sa takou rekreačnou strelou prezentoval Richard Huna.
     
    53:24
    V dobrej pozícií na skórovanie sa ocitol Patrik Svitana, ktoreho strela však smerovala len do miest, kde sa nachádzal Patrik Romančík.
     
    52:01
    Poprad dal gól!
    Patrik Romančík našiel svojho premožiteľa. Jeho meno je LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý svojím presným zásahom dal Popradu nádej na lepší výsledok. Stav stretnutia je 1:3! Asistencie: Michael Vandas, Miroslav Preisinger.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných desať minút. Poprad bude mať čo robiť, aby s nepriaznivým výsledok stihol ešte niečo spraviť.
     
    49:14
    Spraviť ešte niečo so zápasom sa v útočnom pásme pokúsil Peter Bjalončík, ktorého strela z bezprostrednej blízkosti skončila len v lapačke Romančíka.
     
    48:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Mário Kurali prihral puk na hokejku RICHARDA HUNU, ktorý zbytočne nešpekuloval a poslal puk smerom k bránke. Ten si našiel cestu až za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 0:3! Asistencia: Mário Kurali.
     
    47:50
    Michael Vandas zakončil, ale jeho pokus zachytil jeden z brániacich hráčov. Liptovský Mikuláš rozbieha rýchly protiútok.
     
    46:30
    38:18, to je aktuálny počet streleckých pokusov na bránku. Romančík dnes zatiaľ najplatnejším hráčom na ľade.
     
    45:00
    Už je to neuveriteľných deväť tretín, čo Romančík neinkasoval. Nechajme sa prekvapiť, či si čisté konto udrží tretíkrát v rade.
     
    44:06
    Domáci hokejisti sa po dobrej kombinácií dostali do ďalšej príležitosti, na ktorej konci bol Peter Bjalončík. Ten však svojou strelou Romančíka neprekonal.
     
    43:38
    Marek Zagrapan zakončil spoza brániaceho hráča, ktorý napokon strelu zblokoval.
     
    42:42
    Lukáš Handlovský sa po vyhratom vhadzovaní dostal k strele, ale Romančík sa včas presunul a puk vyrazil do bezpečia.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 53. Handlovský (Vandas, Preisinger), 60. Preisinger (Kozák, Vandas) – 10. Lunter (Vybiral), 24. Piatka (Kriška, Petran), 49. Huna (Kurali)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvatal) – Brejčák, Kozák, Ulrych, Erving, Ťavoda, Fabian, Magovac – Vandas, Preisinger, Handlovský – Svitana, Zagrapan, Takáč – Kunrik, Bjalončík, Mlynarovič – Nespala, Paločko, Dzivjak
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Zalivin) – Petran, Droppa, Nemec, Kurali, Mezovský, Roman, Smutný, Stehlík – Sukeľ, Piatka, Kriška – Vybiral, Oško. Lunter – Nechaj, Uhrík, Michalík – Huna Ri., Hunna Ró., Huna Ru.

    Rozhodčí: Štefik, Juhász – Soltész, Konc ml.
    ocianews.com